Som absolutne zufala. Som neskutocne unavena, uz dlhy cas. Najvacsi problem je, ze sa musim ucit na skusky a nvm este nic. Nedokazem sa nic naucit. Najhorsie je, ze si dam vecer budik na 8 a vstanem o 12. Proste nedokazem rano vstat nech robim cokolvek. Uz som si stiahla vsetky mozne aplikacie s budikmi kde su rozne matematicke ulohy, budik som dala daleko od postele... ale rano akoby zmyslal moj mozog a moje telo same. Ani nvm ako budik vypnem, a spim dalej. Nedokazem sa prebudit a postavit na nohy. Som uplne zufala a vycerpana. Totalne bez energie, slaba, unavena. Prosim poradte mi ako ziskat zivotnu energiu a vratit sa do zivota. Je mi na zblaznenie.
zufalstvo - Som neskutocne unavena, uz dlhy cas
Ahoj. Viem asi ako sa cítiš. Ja to mám ešte hrošie - totiž, vstávam o 4tej roboty, cestujem vlakom a počas toho si cez deň musím nájsť čas na učenie do školy. Je to ubíjajúce a tiež sa cítim ako živá mŕtvola - najradšej by som len ležal v posteli a nevstával a len spal. Ale spánku mám dosť (väčšinou tých 5-7 hodín v priemere) takže tam problém nebude.
Čítal som, že práve na takúto únavu zbytočný navyše spánok nepomáha ale práve naopak, ešte viac ju prehĺbi. Vraj pomáha aktívny oddych - cvičenie.. akékoľvek - prechádzka, fitko, bicykel, beh a podobne.
Mia 7952 napíš juliana@atlas.sk prešla som podobným ako ty dám ti dobrý kontakt a budeš OK teraz sa teším zo života Julia
Som unavená...zo života...zo všetkého a všetkých...môj život sa v poslednej dobe riti do zahuby...neverím v nič a nikomu..urobila som veľa chýb v živote no niemyslim že som až taký zlý človek..snažila som sa pomáhať ako som mohla a čo bolo v mojich silách ale nestačí to..možno som už aj zatrpkla a ochladla ...pretože nevidím oporu..partner ma podvádza a neváži si ma..stále som zlá ..neviem ako fungovať ďalej neviem ako riešiť problémy ktoré mám ..nechcem tu rozpisovať podrobnosti chcela by som len jedno zaspať a už sa neprebrat
tak mila moja toto neni normalne, to nie je z normalnej unavy, to vyzera na regulernu depresiu. s tym treba ist k dobremu psychiatrovi, lebo sa totalne znicis.
boze akoby som citala o sebe.. len ja musim do prace vstat, ale o 8 vecer som uz uplne grogy.. a by som spala uz o 4 poobede keby sa mi dalo.. ale toto byva aj pri nedostatku zeleza...
v zime je to normálne... má to vela ludí.... chcelo by to zalahnut ako medved na zimny spánok a prebudiť sa na jar....
ja som bola 4 mesiace chorá, chrípka... chodila som tak do práce... a teraz sme mali celozávodnu tyzden tak som ju celu prespala...
normálne som spala v noci aj poobede... ale uz som v pohode...
dopovala som sa len vitaminmi.... to sice robim stale ze zeleninu jem denne... ale teraz mandarinky, jablka, kiwi, ananás som kazdy den ládovala...
treba sa aj hýbať, ísť sa prejsť.... a uvedomiť si že čím viac spíš tým viac budeš unavená...
Nie sú za tým nejaké zdravotné problémy? Riešila si to už u doktora?
nemam psych.ochorenie, ani neuzivam ziadne take lieky, jedine co uzivam je antikoncepcia...nvm co lekari...oni su k takejto dg stale asi skepticki...
A čo takto ísť k lekárovi. Vyzeráno vážne, ak je to tak ako popisujete.
Depresia, vyhorenie?