Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podvedenie partnera

Príspevok v téme: Podvedenie partnera
Traj

Ahojte,chcem si vypocut vas nazor na takyto "pribeh".

Ja po rozchode,sam slobodny,v byte sam...zacal som sa kamaratit zo susedov,ona zadana 4roky,chystali si byvanie pocas vztahu opravovali chalupu,samozrejme jej priatel tam pomahal atd pocas tych troch rokov,kedze vsetko robili sami..

Ich vztah bol vraj aj dobry aj nie,ziarlil na nu nikam ju nechcel pustat ale ona posluchala...ked chcela ona rodinu on este nie ,ona 30 rokov on 34 teraz.
Zacali sme sa viac a viac kamosit az to skoncio postelou takto sa to tahalo skoro pol roka...
Ona nevedela oartnera opustit koli chalupe a mna tiez lebo jej bolo so mnou dobre..chcela to ukoncit so mnou lebo uz nevladala...
Tak ja ze ok ved chcem aby si bola stastna snim..no v tom sa uputala na kolegu v pravi s ktorym si boli sympaticky asi o nieco menej casovo ako sme sa mi poznali lenze vedela ze ma vztah tak ho neriesila a riesila mna...
Takze teraz nieje ani s priatelom ex ani so mnou,lebo chce byt s tym kolegom lebo uz je free...

No a ja si vycitam to ze som vlastne snou zacal spavat a ked vyuzlenie bolo take ze ked sa jej spytal ci ho podviedla povedala ze ano a tym bol rozchod lebo sa bala ze ked snim zostane co on aj chcel tak ze ju bude este viac sledovat ked vedel ze ho podviedla

Mam pravo si nieco vycitat? Isla so mnou do postele dobrovolne do nicoho som ju netlacil...ale city boli na oboch stranach ,len mi povedala ze ona ma brala ako kamarata aj ked so mnu spavala a hovorila milujem ta...no a teraz odmieta ex a aj mna a taroven zacala sa uputala na toho kolegu a spava snim..

Anonym_90055

Prečo to neviem , ženy majú občas zvláštne myšlienky to ano :D s prepáčením dámy. No stále je chyba na tvojej strane keby si jej to zatrhol nebola by postel a nemala by dôvod sa rozísť s priateľom no tomu svojmu očividne zlomila srdce. Už to nechaj tak , očividne máš nudný život a všetko čo ti treba keď riešiš takéto blbosti. Hľaď si svojho a hľadaj si svoju ženu nenič iným vzťahy :)

Traj

Nehadzem vinu na nu....
Len preco sla so mnu do postele???
Ona mi veavela te to jej vina ze ja som bol slobodny ona spravila picovinu

Traj

Nehadzem vinu na nu....
Len preco sla so mnu do postele???
Ona mi veavela te to jej vina ze ja som bol slobodny ona spravila picovinu

Anonym_90055

Daj si facku a ty máš koľko ? 13 rokov ? ved každý vzťah má dobre a zlé obdobie ta žena je tiež nedozretá keď pri každej zlej situácii skáče kamošom do postele ako zajačik. Ako by to vyzeralo keby ste vy mali vzťah pohádate sa a ona si to rozdá s tvojim kamarátom ? to že s tebou spala je len tvoja chyba keby si jej nedal nič by nebolo. Jediného ľutujem toho jej chlapa ako sa musel cítiť keď mu dala za pravdu že ho podvádzala. Ani sa nedivím že žiarlil keď sa to naozaj dialo takže naň vinu nehádž :)

Trajna

Na jednej strane mi povie ze keby sme sa tak casto nestretali ze mozno by ten vztah ustala. Na druhej strane ze keby neriesila mna by zavala tam toho z prace

Tak keby bolo keby... vraj ale nelutuje ze sa s ex rozisla hm

Traj

Nestaval prerabala ich chalupu on chcel len pomoct ako kazdy iny partner by to urobil...

Mali krizy a v tom momente to nebolo naj tiez medzi nimi tak jej bolo dobre so mnou sme kecali atd...len to prerastlo az do postele... ja som chcel aby snim zostala ze ked to ukoncime my lenze kto vedel ze si najde dalsiu utechu???
Ja som jej povedal ze keby to prepukne ze sa chcem o nu postarat ona to tiez chcela... a vidis mna ukoncila videla ze uz hude koniec aj s ex tak sa uputala na neho...povedala mi ze keby bol na zaciatku on slobodny tak by ruesila jeho a nie mna vraj ja som bol len kamos...ale reci mala ine ako ma miluje atd...a potom vraj to bolo hovorene asi len tak automaticky

Anonym_90055

Najlepšie keby si sa do toho vôbec nemiešal , len si rozbil vzťah možno preto ju stále podozrieval lebo keď dala tebe mohla dať aj iným , chlap chcel dobre , staval chalupu a rodinu chcel možno neskor to je v poriadku. Mal si jej vtisnúť rozum do hlavy , nie semeno do pochvy :)