Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podvedenie partnera

Príspevok v téme: Podvedenie partnera
Traj

Ahojte,chcem si vypocut vas nazor na takyto "pribeh".

Ja po rozchode,sam slobodny,v byte sam...zacal som sa kamaratit zo susedov,ona zadana 4roky,chystali si byvanie pocas vztahu opravovali chalupu,samozrejme jej priatel tam pomahal atd pocas tych troch rokov,kedze vsetko robili sami..

Ich vztah bol vraj aj dobry aj nie,ziarlil na nu nikam ju nechcel pustat ale ona posluchala...ked chcela ona rodinu on este nie ,ona 30 rokov on 34 teraz.
Zacali sme sa viac a viac kamosit az to skoncio postelou takto sa to tahalo skoro pol roka...
Ona nevedela oartnera opustit koli chalupe a mna tiez lebo jej bolo so mnou dobre..chcela to ukoncit so mnou lebo uz nevladala...
Tak ja ze ok ved chcem aby si bola stastna snim..no v tom sa uputala na kolegu v pravi s ktorym si boli sympaticky asi o nieco menej casovo ako sme sa mi poznali lenze vedela ze ma vztah tak ho neriesila a riesila mna...
Takze teraz nieje ani s priatelom ex ani so mnou,lebo chce byt s tym kolegom lebo uz je free...

No a ja si vycitam to ze som vlastne snou zacal spavat a ked vyuzlenie bolo take ze ked sa jej spytal ci ho podviedla povedala ze ano a tym bol rozchod lebo sa bala ze ked snim zostane co on aj chcel tak ze ju bude este viac sledovat ked vedel ze ho podviedla

Mam pravo si nieco vycitat? Isla so mnou do postele dobrovolne do nicoho som ju netlacil...ale city boli na oboch stranach ,len mi povedala ze ona ma brala ako kamarata aj ked so mnu spavala a hovorila milujem ta...no a teraz odmieta ex a aj mna a taroven zacala sa uputala na toho kolegu a spava snim..

Alessandra999

Traj, to fakt si muž, ktorý sa chce zaoberať takou mrchou, ktorá ani nevie čo chce a tára jedno cez druhe?

Neber to ako urážku, Prepáč, ale máš zablokovaný prívod krvi do mozgu? NAOZAJ nechcem ťa nijak urážať, len ti otovirť oči, aby si sa spamätal

Dobre, s 99% je to super kosť, aj keď som ju nevidela, ale riešiť takúto diablicu, ...máš pocit, že je jediná žena na svete? No čuduj sa či nie, NIE JE jedinou ženou na svete...

Urob za nou hrubu čiaru

a adr_1 (viem, že som ten nick zle napísala, ospravedlňujem sa) - to pekne vystihla.

a_dr1a

Traj. Ty si sa riadne namotal....
A este nieco. Myslis, ze ked clovek skutocne MILUJE fakt naozaj, tak to hovori priatelovi tebe a kolegovi (trom muzom) zaroven a behom par dni??? Vsak ta to slovo "milujem ta" hovori ako ini ludia dakujem a dobry den)
Ver. Ta miluje skutocne iba samu seba.

Traj

A zabudol som dodat ,to ked mna ukoncila,tak nato ze nieco riesi s kolegom som zistil sam kedze som ich uvidel pred cinziakom a spytal sa bola natolko uprimna ze mi povedala o co ide no doposial tvrdila ze nic snim neriesi ,som chcel vediet ked sa snim vyspi leb vsetko nasvedcovalo k tomu ze sa vyspi snim ze to chcem vediet aby som jej dal pokoj a nevolal ju ani von..tajila to az ked prislo tiez na den D.a vytiahol som to z nej ze snim spala cite mi klamala aj mne aj ako kamosovi..

Traj

Ja po cerstvom rozchode ,zacali smecsa stretavat koli psovi ze pojdeme spolu vencit a tak vymenit si rady kedze nemame lahke plemeno..potom vencenie preslo na vencenie len jej psa kedze ja som ho nemal na byte,potom stretanie po praci sa atd ,zavolal som ju na cajik co dlho odolavala ake prisla zz to slo stretali sme sa u mna asi tak 2 mesiace az ked prisiel den D.

Pred dnom D.sme nieco kecali o sexe...kecala prva ona ze ako to mame rady atd.

Na druhy den po oraci vecer sa to stalo...
potom sme to preberali spytal som sa ci toho banuje ze nie...tak sme akosi v tom pokracovali...az zacala citit aj ona ku mne nieco a hovorila mi milujem ta dokonca pri sexe do oci... ja tiez jej naoplatku lebo som to tak citil aj ja...

Ked to nemohla uniest fˇdvijity vztah chcela ho ukoncit nemohol som povedat nic len ze bude mi smutno ale budem zaroven velmi rad ze snim ostanes a co sa stalo medzi nami aj ostane medzi nami. Lenze sme sa nemohli akosi odlucit a stretali sme sa stale len ona ma uz brala ako kamosa...v tom sa zacala stretat s tym kolegom lebo sa dozvedela ze je free a s ex to nieje tiez ruzove a vyzera to na rozchod ,a ja som uz len kamos ktory ju ale stale miluje,no ju to netrapy...tak ked viem ze je free bijujem o nu ona nema zaujem...povedala ze ked sa tacalq stretat s mirom tak si sadli chemiou hlavne a aj povahovo a ze ja nemam sancu popri nom ,lebo chce jeho ,ale ťiez ho nemoze mat oficialne zatial lebo su nato dovody preco nie...takze mi povedala ze ked sa dvaja "buju" treti vytazi... alebo ze vtedy chcela spavat s ex aj so mnou a teraz uz chce spavat len s jednym a niesme to sni jeden,je to ten kolega...

A ked sa pytam ze preco mi hovorila veci ako milujem ta atd,ze ved take veci kamaratky nehovori,tak ze nevie asi to tak islo samo a ze ani nevie ci ma naozaj lubila..ze ona ma stale brala ako len kamosa...a ze mi nemala dovolit aby som ja ju bral viac ako kamos-namotat sa na nu..

a_dr1a

Mna pri tejto teme napadlo stare zname - K...A si svoje stastie neprespi :D
Ta baba nema chybu)) Ma vazny vztah, jej priatel maka roky na jej chalupe aby jej ju urobil opravil, ona zatial si krati chvilu tym ze spava so susedom zatial co ten jej maka, potom zbada ze chalupa je uz takmer opravena hotova a ze kolega je lepsia partia nez sused, tak zacne spavat s nim a prisaje sa nanho :D
Vsetkym trom hovori ako ich miluje a traja trulovia este nad nou medituju a vyplakavaju)) Prvy trulo (ex) ju prosi o navrat :D Druhy trulo vypisuje na forum a depkuje za nou)) a treti zatial este nevie ze je trulo ale tiez to casom zisti)) Asi ani jeden z nich nevidi aka ta zena v skutocnosti je. Nie nadarmo sa hovori, ze muzi miluju potvory a dobrym dievcatam ostavaju oci pre plac)

Alessandra999

"Ona nevedela oartnera opustit koli chalupe"

ty voleeeee - to je čo toto ? tak ako ten jej ex môže byť celý štastný, že ho opustila taká mrcha. Dobre, že má chalupu, má kde oslavovať..

To fakt taká žena existuje? a 30 ročná??? ako ešte 19 by som ako-tak pochopila, Ale toto je sila.

A čo ti vravela, že ste kamaráti a potom hned , že ťa miluje?? ach

Ako ja sa vôbec nečudujem, ako muži nadávajú na ženy, keďže majú takého skúsenosti...

A zakladateľ témy, áno samozrejme máš na tom podiel viny, keď si s ňou spal dobrovoľne a bol si pri zmysloch.

Ale osobne si myslím, že aj keby nespala s tebou - tak by bola s tým kolegom a vzťah by sa rozpadol tak či tak....

Nerieš to už každopádne vo svojej hlave. Čas späť nevrátiš

Osobne si myslím, že si skôr dopomohol tomu 34 ročnému mužovi sa zbaviť tej mrchy ( ale kľudne so mnou nesúhlaste )

neviem111111

samozrejme, ze prilozil ruku dielu, ale slecna je evidentne lahsich mravov a kedy nespavala s nim, spavala by s kolegom (alebo by sa urcite nasiel este niekto iny). urcite neni spravne mat cokolvek so zadanym clovekom a ja by som to nikdy neurobila, takze to urcite neospravedlnujem, ale myslim, ze za znicenie svojho vztahu si moze ona sama, lebo ona v tom vztahu bola a ona za to mala zodpovednost.

Traj

Asi zle citate...my sme sa tak zaplietli spolu ze chcela so mnou zit,mat dieta atd,ja som to chcel tiez snou ,ken som chcel v prvom rade ze ak to my skoncime ze chcem aby bola snim ,on nevedel o nas nikto nevedel o nas...ak nie chcem snou zit ja..tak ako aj ina chcela...
Lenze ona sa rozhodla tak ze nechce ani mna ani jeho ,lebo vraj mna brala ako kamarata a to co hovorila ze nevie ci bola ozajstna laska to ze ma miluje ked mi hovorila do oci..no a v oraci bol kolega s ktorym po sebe dlho pozerali aj popri mne a ked uz neriesila ex ani mna tak zacala stym kolegom hned...cize tiez vsetko natajno aj ked je free...samozrejme ze ide aj o sex tam ,no a teraz mi vravi ze ak to okilnosti dovilia chce byt stym kolegom

Anonym_90055

Lenže on sa tu pýta či je to aj jeho chyba a sakra je , ok chlapec si užil na hlúpej babe a obaja pekne zničili toho chlapa ktorý mal pravdu v podozrievaní. Toť vše

neviem111111

a co jej ma on co zatrhavat? ona bola zadana, ona ma mat svedomie, ona sa ma citit zodpovedna voci svojmu partnerovi, nie on. je to jej chyba ze zahla, nie jeho. ona bola v tom vztahu.