Ahojte zaćnem hneď zo začiatku :) som dievča, mám 14, vážim 49 kg a mám obvod pásu približne 82 cm ... Čítala som že okolo 80 uż to je zlé.. čo by ste mi odporúčali? Tí čo sa do toho vyznajú.. nemám v podstate problém v cvičení len mám hrozne slabú vôľu a nikdy sa mi nepodarí vynechať sladké alebo niečo nie úplne zdravé ... Aj celkovo by som chcela spevniť hlavne zadok a nejak teda vytvarovať tie boky. Dosť ma to śtve :/ ak má niekto skúsenosti alebo tak tak sa prosím ozvite, ďakujem :)
Obvod pásu
Mám 161 cm :) áno pomýlila som si najskôr pojmy :D ale to už nevadí, len ma jednoducho trošku trápia tie boky a tak som sa chcela nechať poradiť .. behám už pár týždňov a začnem aj cvičiť pomaly tak dúfam že sa mi to podarí nejako vytvarovať keďže môj tvar postavy sa mi moc nepáči :/
tu si to vyrátaj..-odkaz odstránený-
Tak si to ujasníme. Máš 14 rokov. Výšku neviem. Máš obvod pása 69 cm a bokov 82 a čítala si, že 80 cm je už zle? Tak to si čítala pás a nie boky moja milá. :D buď v pohode. Akú máš výšku?Keďže máš 14 rokov a 49 kg, tak to mi prídeš dosť chudá, takže neviem. Keď si chceš vytvarovať postavu tak začni cvičiť, alebo behať. Beh je veľmi dobrý.:) Daj si to ako predsavzatie. Dávaj si malé ciele. Nepozeraj sa na váhu, lebo ty si chceš vyformovať postavu a nie schudnúť. Aj keď budeš vyzerať ľahšie. :-)
Veľa šťastia. :-)
Prepāčte ale moja múdra hlava si pomýlila obvod pásu a bokov.. mám boky 82 cm :D pás mám 69 ... A mám aj celkom śirokú panvu ale neviem či to ospravedlňuje :D takže o tie boky tu ide, nie o pás