...ahojte...mám 37r a rád by som sa dozvedel viac o skúsenostiach druhých, ako berú sex(milovanie) a či je niekto podobný, ako ja, že potrebuje sexom vyjadriť čo inak nedokáže...TAK na začiatok som škorpión takže vzrušujúce veci mám rád a lákajú ma...som ženatý a uspokojený som tak stredne...a hĺadám cestu, ako byť v tomto smere spokojnejší a zaroveň cítim, že sex mi pomáha dostať zo seba nevyjadrené pocity, len nie vždy sa viem uvolniť...niekedy som len pasívny, vtedy sa cítim , ako často v živote, že sa nevyjadrím....už som si to všimol, že to má s tým spojitosť, preto už viem sa občas uvolniť....problém je v tom, že moje naj životné milovania, boli vždy spojené s alkoholom...bola to extáza a úplná vášeň....problém je v tom, že to bolo len 4 krát za život, kedže pijem viac, len tak 2 krát za rok a nie hneď keď pijem to znamená, že sa budem milovať :)...MOMENTÁLNE, hľadám možnosti, ako by som si to tak vedel užiť aj bez alkoholu...97% som sa miloval bez neho....a takmer 90% z toho som si to neužil úplne do sýta....SOM LIMITOVANÝ rýchlou EJAKULÁCIOU....všeličo som si prečítal, vyskúšal a viem svoju manželku uspokojiť aj tak, ale JA SA V TOM PRÍPADE NEVIEM USPOKOJIŤ...je to pre mňa veľmi malá chvíľa...práve ten alkohol mi tú chvíľu predĺžil 100násobne....cítim, že to má niečo spoločné s úzkosťou...mne aj pohár šampanského odbúra úzkosť cítim...nemám jej veľa ale mám ju, nie vždy, ale v určitých situáciách ju pocítim...a keď mám čo len trochu úzkosti, alebo myšlienku, že nechcem teraz vystreknúť, tak v tom prípade je to neželaná TUTOVKA....VEĽMI SI PRAJEM SA POHNÚŤ V TOMTO SMERE LEBO BEZ TOHO sú dni a týzdne oveľa nezáživnejše...a kedže sa neviem vyjadriť v sexe, často mi chýba aj vyjadrenie v živote...PROSÍM o REAKCIE k mojej téme, nejaké PUBERŤÁCKE vyjadrenia venujte niekomu inému :)
SEBAVYJADRENIE
tak každý človek niečim vyniká a každý človek sa vie vyjadriť inakším spôsobom. Presne ako si to opísal s tým malovaním :) niekto rád vyjadrí pocit obrazom, niekto básňou, niekto slovami a ty milovaním :)
...Ďakujem baby za vyjadrenie...obe máte svojím spôsobom pravdu....chýba aj dobrodružstvo, ale pri dobrodružstve by to bolo ešte kratšie....či sa niečo zmenilo?...veľmi nie....nepokročil som.....ale trochu som sa predsa len posunul...a budem úprimný....pud ma dohnal na kvázi tantrickú masáž....kde som vydržal extrémne dlho.....ale bolo to spôsobené tým, že žena sa vyznala, kde a kedy ma chytiť a stlačiť....bol som inak ako v siedmom nebi a vychutnal som si to úplne do sýta...bola to extáza(a úplne mi to stačilo)...,čo sa týka toho sebavyjadrenia stále cítim, že sa milovaním viem viac vyjadriť ako slovami...
MaruskaMM - ale písal, že je to pre neho iné a že si to viac užil :)
Urcite mu nechyba ziadne dobrodruzstvo. Pisal, ze sa rychlo urobi. Akoze pri dobrodruzstve by vydrzal dlhsie? Skor kratsie. To nie je ani v stereotype, ani s inou zenou by to nebolo ine. Je to v nom, jeho psychike.
mám skor pocit, že ti chýba nejaké dobrodružstvo, lebo ak je váš sex rutina, tak časom omrzí. A práve preto si si to tak užil keď si bol posilnený alkoholom, lebo to bolo niečo nové a človek vtedy tak nemyslí na vlastné zlyhanie. To je podla mňa tvoj problém :) a zaujímalo by ma, či sa odvtedy niečo zmenilo ...
....ďakujem za všetky príspevky...a rád budem v téme pokračovať...
...anjelik...taak ja si to viem aj užiť...len ma brzdilo doteraz skoré vyvrcholenie....tak skúšam teraz tie kegelove cviky čo som si našiel sú super...len odporúčam...netušil som, že to môže tak zaberať...už podvoch cvičeniach som cítil posun k lepšiemu priu výdrži....je to trochu zvláštne...ľudom sa podsúvajú tabletky na oddialenie ejakulácie a pri tom si stačí každý deň zacvičiť....
Sex, milovanie, sa uskutočňuje prostredníctvom orgánov, ktoré súvisia s rozmnožovaním, tvorbou života. Nesie v sebe preto obraz radosti, zdravia, bezstarostnosti. Toto všetko tebe asi chýba, preto sa to snažíš prejaviť...aby si to cítil, práve pri sexe. Ale evidentne veľmi tlačíš na túto predstavu..aby to bolo dokonalé...a tak sa deje to, čo si popísal. Skús brať sex pohodovejšie a tú radosť hľadať aj v iných činnostiach...uvidíš, že sa budeš cítiť lepšie. Na tele i na duši. Bolo by škoda sa celý život trápiť a neužívať si to, čo máš. :o)
Maliar tvorí obrazy..tomu musí predchádzať nejaká predstava,ako by mal vyzerať ten obraz. .A keď teda ty sa chceš milovať, tak tiež vytvor predstavu...že to bude príjemné, plné nehy a dotykov, že to nemusí skončiť orgazmom..že sa prejavíš ako milujúca bytosť. Všetko začína myšlienkou..tak vytvor tú správnu...nie tú, na ktorú si si zvykol..že zlyháš a zostaneš sklamaný a nepochopený. Niet potom divu, že si to neužiješ. :o)
...ach dočkal som sa :)...ďakujem za vyjadrenie anjelik....áno...môže to byť tak ako píšeš...je zrejme hlboko....tak to sebavyjadrenie....sa dá vnímať zo široka...ja osobne si myslím, že sex môže byť prostriedok na sebavyjadrenie...je to ako maľovanie....maľovaním sa maliar vyjadrí...takisto to môže byť pri milovaní...to milovanie sa dá tvoriť....ale to už nie je sex..je to viac pre dušu......aaale viem ako to myslíš ty...súhlasím.....aaa fakt ďakujem...už tomu aspoň trochu rozumiem čo sa deje...
Alkohol ako chemická látka významne ovplyvňuje chémiu v mozgu. To sa deje aj v tvojom prípade...keď práve vďaka tomu sa začínaš cítiť smelo, nebojíš sa zlyhania, si uvoľnený a tak potom pristupuješ aj k milovaniu a keďže ťa nič neohrozuje, dokonale si to užívaš. :o)
Alkohol ťa *vyhadzuje* z tvojej osobnosti, v ktorej máš zápis opakovaného zlyhania, neúspechu, strachu a obáv, že sa to stane znovu a znovu. Podarilo sa ti to pravdepodobne zapísať až do oblasti malého mozočku, kde sa to už stáva pre telo pravidlom..čiže, akokoľvek by si sa zatriezva snažil..znovu zlyháš a ak aj nie..neužiješ si to.
A pýtaš sa, čo s tým? Nuž, rada ľahká, ale jej realizovanie viac ako náročné. Musíš ten záznam prepísať. A to sa deje presne tak, ako si to už urobil..znovu a znovu sa snažiť milovať a vedome k tomu pristupovať zľahka, príjemne, pokojne, až sa to pre teba stane bežnou realitou. Nebudem ti radiť, ako sa máš milovať, to očividne vieš, ale pokúšaj sa pri tom aj myslieť, že je to veľmi príjemné *cvičenie* pre telo a dušu, žiadna olympijská disciplína, kde musíš nutne zvíťaziť..že si to chcete iba s manželkou užiť.
Sex nie je prostriedok sebavyjadrenia...je to len príjemná telesná záležitosť. Sebavyjadrenie je vyjadrením Seba, toho, kým si...tak pouvažuj, že snáď nie si to, čo sa pri milovaní používa zo všetkého najviac. A ak by si tým myslel vyjadrenie lásky k svojej manželke..tak to sa prejavuje v mnohých iných oblastiach...nielen v posteli. :o)