...ahojte...mám 37r a rád by som sa dozvedel viac o skúsenostiach druhých, ako berú sex(milovanie) a či je niekto podobný, ako ja, že potrebuje sexom vyjadriť čo inak nedokáže...TAK na začiatok som škorpión takže vzrušujúce veci mám rád a lákajú ma...som ženatý a uspokojený som tak stredne...a hĺadám cestu, ako byť v tomto smere spokojnejší a zaroveň cítim, že sex mi pomáha dostať zo seba nevyjadrené pocity, len nie vždy sa viem uvolniť...niekedy som len pasívny, vtedy sa cítim , ako často v živote, že sa nevyjadrím....už som si to všimol, že to má s tým spojitosť, preto už viem sa občas uvolniť....problém je v tom, že moje naj životné milovania, boli vždy spojené s alkoholom...bola to extáza a úplná vášeň....problém je v tom, že to bolo len 4 krát za život, kedže pijem viac, len tak 2 krát za rok a nie hneď keď pijem to znamená, že sa budem milovať :)...MOMENTÁLNE, hľadám možnosti, ako by som si to tak vedel užiť aj bez alkoholu...97% som sa miloval bez neho....a takmer 90% z toho som si to neužil úplne do sýta....SOM LIMITOVANÝ rýchlou EJAKULÁCIOU....všeličo som si prečítal, vyskúšal a viem svoju manželku uspokojiť aj tak, ale JA SA V TOM PRÍPADE NEVIEM USPOKOJIŤ...je to pre mňa veľmi malá chvíľa...práve ten alkohol mi tú chvíľu predĺžil 100násobne....cítim, že to má niečo spoločné s úzkosťou...mne aj pohár šampanského odbúra úzkosť cítim...nemám jej veľa ale mám ju, nie vždy, ale v určitých situáciách ju pocítim...a keď mám čo len trochu úzkosti, alebo myšlienku, že nechcem teraz vystreknúť, tak v tom prípade je to neželaná TUTOVKA....VEĽMI SI PRAJEM SA POHNÚŤ V TOMTO SMERE LEBO BEZ TOHO sú dni a týzdne oveľa nezáživnejše...a kedže sa neviem vyjadriť v sexe, často mi chýba aj vyjadrenie v živote...PROSÍM o REAKCIE k mojej téme, nejaké PUBERŤÁCKE vyjadrenia venujte niekomu inému :)
SEBAVYJADRENIE
Ja si skor myslim, ze mas problem s alkoholom.Stavas sa zavisly na nom,alkohol ti navodzuje chut na sex a uvolnit sa a to je problem ktory by si mal riesit.Zacina sa u teba prejavovat alkolizmus ci si to chces priznat alebo nie.
...tak zatiaľ žiadne zmysluplné vyjadrenie :(
**radšej vypiť
Ja som si dal tú námahu a prečítal som si tvoj príspevok na tému, Sebavyjadrenie. Ja ti ale neviem povedať, či si máš pred tým vypiť alebo nemáš vypiť.
...buedem rád, ak sa mi niekto k tomuto vyjadrí...naprvý pohľad sa to môže zdať malichernosť, ale stojí za tým hlbší problém....má niekto podobné skúsenosti?..