Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako prekonat strach

Príspevok v téme: ako prekonat strach
aninie

Ahojte.Ani neviem kde zacat.Mam27...tak pred par rokmi som robila v jednej firme,kde mi dali pocitit ,ze som iny clanok kolektivu...ze tam proste nepatrim.Od ponizovania...az po moje tzv.zrutenie...samozrejme ze som si seba nevedela zastat...odisla som...mala som par robot ale v zahranici...tam bolo super ,od dobreho kolektivu az po pracu co ma bavila...ako tak som sa otriasla od minulosti...a opat je to tu...doma si hladm pracu...a moj vnutorny strach ma nechce pustit dalej...viem co ludia dokazu ,a ja uz mam pomaly soc.fobiu...robit s ludmi...neviem to prekonat...uz som doma dva mes.a neviem sa nakopnut aj su ponuky aj mi to moj strach nechce dovolit...co ak tam bude ten a ten...a ten rozsiri..o mne nieco...a ja uz budem ta a ta...a posmesky ,zhadzovanie ,urazanie...uz to nechcem zazit...

ANGEL-DEMON

tak ked si pisala ze mas opatrovatelsky tak prečo nejdes opatrovat... 2 tyzdne vonku a 2 tyzdne doma s ním.... je to riešenie...
ovšem,
ak nehladaš na každe 1 riešenie 5 problemov...

aninie

S muzom som 7 r....v zajranici som bola kazdy rok cca5 az 7 mes....to nie je zivot...,ako som pisala aj nizsie .Boli sme spolu par krat ,ale prenho to nie je .Doma ma super platenu pracu...a ja uz nechcem byt tak dlho bez neho pred nedavnom sme mali svadbu.

1matko1

aninie vies nechcem sa ta nijak dotknut ale ty si taka typicka slovenka -dobra az sprosta bohuzial. Zato ze mas doma muza neznamena ze by si nemohla ist robit do zahranicia kde narozdiel od Slovenska zarobis normalne peniaze a ze musis sediet pri chlapovi. Moja znama ma 5 deti a priatela ale isla robit do Rakuska do vyroby lebo tu ich neuzivi. Tebe nehorazne chyba bojovnost a sebavedomie a taka schopnost zabojovat za svoje stastie. Prilis stale pozeras na inych a to ti skodi. Ja som sa naucil byt sebec a je mi ovela lepsie. ked som len pozeral nato co povedia iny nebol som stastny

denisaf

a preco by si nemohla ist robit do zahranicia ked mas muza? ja v tom nevidim problem... nikdy nestavaj stastie druheho cloveka pred svoje...

aninie

Angel demon...mudry prispevok...len o to,ze ja cakam na ten zlom...,lebo tolko krat som padla na hubu a stale si seba neviem poriadne zastat...nevravim i ked je to lepsie.Chcela som ist robit do takej firmy,zial je obsadena a chvalia si to tam neskutocne...par zien co tam je co poznam vravia ,ze by nemenili.Presne ako vravis...,ked ty si urobila chybu bola si za sprostu ,ale ked ju urobila dana osoba...nic sa nedialo...v dalsej firme som zazila ako si cez celu halu nadavali ty p...ty k...niesli sme tam tazke profily...majstri sa divali a smiali ako nevladzeme...urazi tam boli na kazdom mieste...viem ,ze aj vo mne je chyba ,lebo si neviem seba zastat...dnesny svet si to proste pyta ,byt silnou...neviem ci sa mam hodit priamo,ako ryba do vody a snazit sa plavat...moja sestra napr.je papula ta si neda...co na srdci to na jazyku ja som opak...nemam to v povahe...a ked nieco pride mi luto...zatial co ona je silna a neda to najavo...ja...ja hladam unik

Cat512

vinyl ani sa nevracajte spat! tvoje dieta bude mat v Skandinavii skvely zivot na urovni nie ako doma. Ved co by si tu robil v automobilke za 500 cisteho?

Cat512

a preco uz niesi v zahranici,? Ja som a som nadmieru spokojna ze sa nechcem vratit. Makala som za 360 eur 12tky tiez v otrasnom slovenskom kolektive...Zivot na Sk bohuzial stoji za prd za svoj stary plat by som si sama neprenajala ani garsonku za ktoru pytaju 400 eur a ani uver by mi neschvalili... v zahranici si ta nikto nevsima kazdy riesi seba svoj zivot uplna pohoda lahoda. Keby som mala mat niekedy deti urcite uz len koli ich dobru by som sa na sk nevratila aby zili na urovni nie za 300 eur za ktore si nemozu ani rodinu vlastnu zalozit.... Ja na tvojom mieste by som zo zahranicia nikyd neodisla prec...

aninie

A samozrejme ked som prisla som bola naivne dobra...ked som videla ze niektora zena nieco tazke niesla chcela som jej pomoct...nezajem este to aj vytrhla...alebo som sa nieco pytala,ked som robila s dvoma absolutne ma ignorovali,neodpovedalii,medzi sebou sa vypravali...taktiez jedna o mne povedla ze som hlupa pred vsetkymi ,to mi kamaratka z kancelarii hovorila....a o tej co to o mne povedala...som ja zase pocula ako to o nej vravia ze je hlupa ked sme vsetci sedeli na prestavke...na prestavke nonstop niekoho ohovarali..ked jeden vysiel tak o nom...videla som ked prisiel niekto novy...a sedela som s nimi akurat na prestavke ako ju ohovarali aka je hlupa,ze sa stale vypituje a otravuje...ja co som vedela som ju naucila pomohla som jej...majster ma uz niekedy tak sundal..ze som plakala na wc ,a zeny ma videli a ujebavali sa na mne ze ty sa rozreves ked ti majster nieco povie...utekas hned na wc revat ...to sa akoze medzi sebou vypravali pri mne...v tedy na mna nakrial a poslal ma do...ked som sa ho pytala na nieco slusne...proste bol to masaker