Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako prekonat strach

Príspevok v téme: ako prekonat strach
aninie

Ahojte.Ani neviem kde zacat.Mam27...tak pred par rokmi som robila v jednej firme,kde mi dali pocitit ,ze som iny clanok kolektivu...ze tam proste nepatrim.Od ponizovania...az po moje tzv.zrutenie...samozrejme ze som si seba nevedela zastat...odisla som...mala som par robot ale v zahranici...tam bolo super ,od dobreho kolektivu az po pracu co ma bavila...ako tak som sa otriasla od minulosti...a opat je to tu...doma si hladm pracu...a moj vnutorny strach ma nechce pustit dalej...viem co ludia dokazu ,a ja uz mam pomaly soc.fobiu...robit s ludmi...neviem to prekonat...uz som doma dva mes.a neviem sa nakopnut aj su ponuky aj mi to moj strach nechce dovolit...co ak tam bude ten a ten...a ten rozsiri..o mne nieco...a ja uz budem ta a ta...a posmesky ,zhadzovanie ,urazanie...uz to nechcem zazit...

enterokok

CelebritaFB _ preco ma so sebou brat do rakuska fotky svojho partnera? A dokazovat ze je vydata? Chces povedat ze rakusanky nemaju radi slobodne slovenky? Ze ziarlisa na ne a radsej zamestnaju vydatu?
Wau..

anjelik22

aninie...ved sa nemusis sustredit len na vyrobne podniky kde je to drina....co verejne znama vec.... stale hladaju predavacky,pomocnice do kuchyne baby do pracovne.. a ine prace vhodnejsie pre zeny...... za ten cas co tu vesias hlavu si si uz mohla podat inzerat alebo rozposlat ziadosti...nepises z akeho si kraja....napriklad v Ba sa da najst robota do restik do hotelov hladaju stale... ja som si dala inzerat na pomocnicu do kuchyne a v ten den mi este volala jedna restika v Ba druhy den uz ma zobrali :)

ANGEL-DEMON

akože OK....treba sa prisposobiť partnerovi..
ALE!!!
je aj partner ochotný prisposobiť sa...???
lebo ked vidí že jeho žena sa trápi, že je doma už rok na urade, nevie si najsť prácu ktora by ju bavila..atd... a ak by ju bavila je zle platena...
atd..atd.... ale on je napr. podnikatel....
ALE...
ved podnikat moze aj v zahraničí... a si myslim ze možno aj za lepších podmienok ako u nas na SVK... a kym na svk je podnikatel chudák v zahraniči by sa mal ako prasa zite a aj jeho zena by si nasla dobru prácu... ale nieeeeee on je lenivý lebo pravdepodobne to je aj maminkyn maznáčik.... takže od mamičky sa ani nepohne... a bude tu na svk.... ved dáko bude... poradí si.. a svoju zenu ma na haku.... nazaujem...
..
teraz by sa mi sem hodila ta hlaska z fb... uz neviem ako to bolo ze pracujuci je chudak, podnikatel je zobrak lebo vo vlade je zlodej...či ako to bolo....??? neviem už....

ANGEL-DEMON

to je tá "láska" že si dvaja ludia slubuju lasku na cely zivot, čo boh spojil človek nerozdelí....vidíme rozvody.... takže to neplatí..
čo chcem napísať...
k veci zaujimalo by koľkí by bolo ochotní ísť za svojim partnerom aj na druhy koniec sveta z lásky...? lebo navždy spolu v dobrom aj zlom, ked su spolu su spriaznena duša a je jedno či su na SVK, či v USA či v Afrike...

otázka znie:
koľkí z vás? čo máte partnerov "na divoko" alebo už "zákonitých"
kebyže oznámite svojmu milému:
"vieščo už viac nechcem žiť na SVK, koli práci, koli zivotu, diskriminacii bielych atd..." chcem odísť neikam do zahraničia...."

...koľkí si možete byť istí svojimi partnermi že by išli s vami,...?
....z lásky k vám ôaj na druhy koniec sveta?"
..hmmm?

celebrita FB

Aninie: ako už písali Angel-demon a Denisaf, tiež by som na tvojom mieste skúsila to opatrovanie na 2-týždňovky v Rakúsku, keďže kurz už máš a po nemecky vieš...nemal by byť problém, ale: kopu fotiek, na ktorých si s manželom, by si sa tam mala zobrať, aby tie žiarlivé Rakúšanky videli, že ty už máš muža a myslíš to s ním vážne, dokonca až tak vážne, že si sa zaňho aj vydala: na čerstvo vydatú žiarliť nebudú. Takže svadobné fotky bezpodmienečne vziať so sebou a nezabudni nosiť ruženec na krku, na veriacu sa hrať a pýtať sa v nedeľu do kostola :) To opatrovateľstvo v Rakúsku na 2-týždňovky, to by v tvojom prípade určite klaplo :)

ehm

1matej1 to je čo za podnikateľ, keď nedokáže uživiť rodinu?
Vieš si predstaviť, koľko to musí byť roboty a povinností pri 5 deťoch? To kedy stíha pri tom podnikaní? Podľa mňa deti potrebujú mamu. Veď aký majú vzor pre vytvorenie svojej vlastnej rodiny? Myslím si že v tomto prípade je enormne zaťažené najstaršie dieťa.
Mať veľa detí je síce veľmi pekné ale najskôr treba premýšľať, nie až potom premýšľať ako ich uživiť

denisaf

inak ja som velmi rada ze nikoho nemam a mozem menit robotu ako chcem :) to je parada... ja by som tiez na mieste autorky isla robit aspon na tie turnusy v zahranici sa daju zarobit pekne peniaze...inzeraty s ponukami su stale treba pokukat.... nie ze chlapovi je dobre doma tak ja sa budem trapit.....

1matej1

áno podla mna je to normálne že ide do Rakúska robiť lebo zo slovenskej minimálky by ich neuživila preto musí do zahraničia... O decká sa stará jej priateľ ktorý podniká tu na sk...a inak hej dobrým riešením by bola aj turnusová robota alebo štýl 2 týždne robíš dva týždne si doma.... všetko sa dá len treba chcieť...

ehm

aninie pôvodná tvoja otázka bola ako prekonať strach. Podľa mňa, len tak, že prestaneš riešiť čo bolo a pustíš sa do života ako keby si sa iba včera narodila. Myslím tým aby si nemala žiadne zábrany. Ohovárali ťa? No a čo? Takí ohovárajú každého, prečo by nemali ohovárať teba? Ber to tak, že je to normálne. Stretneš ich? Ak chceš pozdrav, ak nie kašli na nich. Nepredpokladaj, že každý vie ako sa k tebe správali ľudia pred tým. Najpravdepodobnejšie je, že nevie. Ak aj vie, veď ťa spozná a urobí si vlastný názor aj na teba aj na tých čo ťa ohovárali.

Tak nerozmýšľaj a šup do života. Máš doma chlapa, ktorého ľúbiš. O neho sa tiež budeš môcť oprieť, keby bolo najhoršie. Čo by za to mnohé dali keby si to mohli povedať.

ehm

Angel-demon
"dobra nalada síce nevyrieši všetky tvoje problémy,
ale naserie toľko ľudí že stojí za to si ju udržať.. "

To je šupa. To si musím pamätať!