...ahojte...mám 37r a od 28r som sa viac začal zaujímať o duchovnejšie veci(nemyslím náboženské)...bol som na pár seminároch...pár prednáškach...niečo som si z toho zobral, pocítil som - pár mesačný stav úplne šťastia....a povedal si, že dosť teraz chcem žiť a učiť sa životom....momentálne začínam už dlhšie pociťovať , že ten zmysel môjho života nie je stále naplnený a že ja ho momentálne naplním veľmi ťažko, kedže stále pociťujem v sebe určité bloky, ktoré ma tlačia k zemi a nedovolia mi sa úplne spontánne prejaviť(stále ma to tlačí do nejakých závislostí,vzrušenia alebo márnenia času)....chcem s tým niečo robiť...posledný mesiac ma zaujali 3 možnosti...REFLEXNÁ TERAPIA -Patrick Bálint, SALBEI - Diana Grellová a Zuzana Bohunová, POBYT V TME...Záježová......má niekto z vás nejakú skúsenosť?...prípadne je tu niekto , komu sú podobné témy blízke?..
Bloky v človeku...absolvovali ste nejaké kurzy?
...ďakujem pekne všetkým za reakcie.....ja som vlastne zistil, že nejaké bloky hneď na prvej akcii...bol to kurz doktora Savčenka...bol to ústrel, ale ja som hneď po dvoch dňoch lietal...kričal som na ulici, čo som pred tým nerobil, ludia ma rešpektovali ovela viac , ako pred tým...otec mi vravel, že takýto sa mu páčim...išiel som po námestí a cítil som obrovský pokoj...cítil som s neskutočne vyrovnaný...vydržalo mi to cca polroka....v tom období som stretol aj moju manželku....preto som po čase aj chápal jej otázku...na začiatku si bol iný....u zaľúbencov to tak býva , ale tu to bolo dvojnásobné...vždy, keď si spomeniem na tie pocity bez bloku, tak veľmi chcem tak žiť natrvalo....
ahoj ja som v sebe tiez mala urcite bloky a odpadli az ked som si vyriesila veci ktore mi ich sposobovali.... vsetko sa da vyriesit
Ja som bola tiež na rodinných konštaláciách, bolo to hodne zaujímavé...neviem či mi to nejako pomohlo, údajne sa tým čistila rodinná karma, ale viem že som pri mojej konštalácii veľmi plakala...ale bolo to zaujímavé...
Ja som počula o Deeksh-e (deeksha, dikša), že je dobrá, ale vlastnú skúsenosť nemám.
a co sa tyka prednasok, par som si vypocula na youtube - TED a boli super - poznas?
ja som zacala cvict jogu a je to skvele, neverila som, ale mozno pri tom aspon trochu ostanem
kamoska chodi na nejake partnerske konstelacie ci co a chvali si to, su to tiez dake prednasky