Bloky v človeku...absolvovali ste nejaké kurzy?

Príspevok v téme: Bloky v človeku...absolvovali ste nejaké kurzy?
sunnyball13

...ahojte...mám 37r a od 28r som sa viac začal zaujímať o duchovnejšie veci(nemyslím náboženské)...bol som na pár seminároch...pár prednáškach...niečo som si z toho zobral, pocítil som - pár mesačný stav úplne šťastia....a povedal si, že dosť teraz chcem žiť a učiť sa životom....momentálne začínam už dlhšie pociťovať , že ten zmysel môjho života nie je stále naplnený a že ja ho momentálne naplním veľmi ťažko, kedže stále pociťujem v sebe určité bloky, ktoré ma tlačia k zemi a nedovolia mi sa úplne spontánne prejaviť(stále ma to tlačí do nejakých závislostí,vzrušenia alebo márnenia času)....chcem s tým niečo robiť...posledný mesiac ma zaujali 3 možnosti...REFLEXNÁ TERAPIA -Patrick Bálint, SALBEI - Diana Grellová a Zuzana Bohunová, POBYT V TME...Záježová......má niekto z vás nejakú skúsenosť?...prípadne je tu niekto , komu sú podobné témy blízke?..

sportovkyna

sunny, nie je to sucast nejakej dg, napr. uzkosti alebo niecoho takeho? asi hej, inak by to mali vsetci. aspon by si si lepsie vedel poradit, keby si to vedel zatriedit.
no snad nieco pomoze. joga napriklad pracuje s cakrami, precistuje ich. cvicis, dychas, to ta tak zvlastne uvolni, mohlo by to nejako pomoct

sunnyball13

Hypnohealer....držím palce..nech sa to rozbehne, ak to ľuďom pomôže....Sportovkyna....tak to asi nemá žiaden názov....len ma prepadli dáke skryté staré traumy.....našťaastie sa mi to stáva len pár krát ročne tak sa to dá vydržať :).......Bella21......tak o tom, čo je okultizmus a čo nie....je ťažko sa vyjadriť....vieš druhá strana sa nevyjadruje , že zlý duch je kresťanstve, ale kresťania to často hlásajú...ja neviem kde je pravda....reiky sa ani mne nepozdáva...yoga...je fajn na cvičenie.....osobne si myslím, že všetko keď sa robí fanaticky je nebezpečné..či už kresťanstvo, yoga alebo moslimská viera....takže dať na vlastné pocity a zobrať si to dobré zo všetkého je správna cesta..

Hypnohealer

Ponukam kurzy liecenia a samoliecenia na Slovensku od januara 16/2017 pocnuc v Kosiciach, Presove , neskor v Trencine a Bratislave. Kurzy obsahuju materialy zahrnujuce fyzicke aj psychicke zdravotne problemy. Som skuseny liecitel a licencovany practitioner v severnej Amerike. Liecienie obsahuje metody Quantovej mediciny, Cinskej mediciny, a liecenia cez podvedomie ako Hypnoterapie a Hypnoliecenia. Som trenovana znamymi americkymi liecitelmi ako je Dolores Cannon, Brian Weis a dalsimi , taktiez mam vzdielanie statom licencovane. Moje povodne vzdelanie je medikalne. Combinacia vedomosti z tychto troch prudov a celozivotna prax v medicinsom povolani mi umoznuje neobycajne pristupy a neobmedzene moznosti liecenia roznych druhov zdravotnych problemov. Verim ze mnohych zaujme.

bella21

RUŠ, joga, silvova metóda, alternatívna medicína, reiki - to všetko sú ezoterické a okultné metódy, čo znamená, že je v nich jasné pôsobenie zlého ducha. Preto nič z toho neodporúčam. Možno máte pocit, že vám to pomáha, ale v skutočnosti sa dostávate pod vplyv Zlého a on má čím ďalej tým väčší vplyv na váš život a na vaše správanie. Nevadí, ak neveríte v existenciu Boha alebo diabla. Akonáhle vstupujete na pôdu okultizmu, hovoríte áno Zlému.

Ak máte bloky a chcete sa odblokovať, odporúčam klasickú vedeckú psychoterapiu, vďaka ktorej zistíte, kedy a prečo blok vznikol a následne môžete pracovať na jeho odstránení na základe vedeckých poznatkov z odboru psychológie.

Všetky teórie, ktoré pracujú s minulými životmi a energiami, sa len tvária vedecky a sú okultné! A to bez ohľadu na to, či ich ponúka a realizuje nevyštudovaný psychológ alebo aj vyštudovaný psychológ, ktorý ich zahŕňa do svojej praxe spolu s klasickými vedeckými psychologickým metódami.

sunnyball13

...budem rád, keď ešte napíšete nejakú svoju skúsenosť so svojím blokom...napr...mňa to veľa krát zablokovalo v spoločnosti ľudí...naposledy na svadbe v októbri....cítim sa dobre nič neriešim a zrazu na svadbe hup....tak neisto som sa začal cítiť, že som 7 hodín odpočítaval každú minútu, kedy už pôjdeme domov...a ešte v takom naldení tancovať to bolo utrpenie :)

sunnyball133

netreba.....ďakujem pozrel som si tú stránku....oslovilo ma to, čo si napísala o tej spolužiačke...je to niečo podobné, čo hľadám aj ja....taak ja momentálne necítim čo by mi pomohlo...ale mávam obdobia, keď presne viem čo urobiť, čo je pre mňa vhodné...verím, že čoskoro príde.....ty si ako na tom?..cítiš sa vyrovnane?..alebo by si tiež niečo podnikla?....sportovkyňa...tak reiky..ja do toho úplne nevidím, ale viem , že to môže byť aj nebezpečné, neviem či už pre nepripraveného, alebo pre koho....ja som čítal knižku silvova metóda...a trochu som skúšal tie cvičenia čo tam boli...aaale nebolo to ono....tak som nešiel do toho...mal som aj rešpekt pred tým....

sportovkyna

neviem, co su bloky a o co vlastne ide, budem rada, ked napisete, ale bratranec bol na silvovej metode, spominal reiky a odvtedy mu hrabe.

netreba

Mojej bývalej spolužiačky rodičia sa tomu venujú, boli priamo aj v Indii jeden mesiac na zaškolení. Tiež dostala dikšu a môžem ti povedať, že tak pozitívneho a vyrovnaného človeka, akým je ona odvtedy, tak málokedy a málokde stretneš. Ona, keď niekam vojde to proste cítiš ten pozitívny prílev, ten kľud, to šťastie, radosť...
www.martinhamak.cz

sunnyball133

...teraz k vašim reakciám...Max66...áno rušku som skúšal....nebolo to zlé, ale robil som to zo začínajúcim terapeutom, možno aj preto to nezafungovalo u mňa...POD....konštelácie...cítim, že to je pre mňa vhodné riešenie...trochu sa toho bojím, toho otvorenia...ale chcem to skúsiť...NETREBA.....tá dikša...o tom som nepočul...máš nejaké skúsenosti?...JAJA15....plač určite uvolní emócie....tak nejaký účinok na tých konšteláciách bol...a z čoho si plakala?..nejaké spomienky?...CLIATTI....s kamarátmi by to mohlo fungovať...hlavne , ak by sa spoznali na takom kurze..s takými normálnimi kamarátmi zo života...asi nie...bol by tam u mňa bariéra otvorenia...DENISAt...ako si vyriešila svoje probémy?..povieš mi viac?...