Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hysterička

Príspevok v téme: hysterička
notaktotonie

Ahojte ludia neviem si rady a trošku potrebujem podporit tak sa obraciam na vás s mojim problemom . Mám 25 priatelka má 20. chodíme spolu pol roka a priatelka je v 3. mesiaci. Vyzerá to možno hlúpo ale nemal som problem jej to dieta spravit lebo som si v nej bol istý . Zo začiatku ked sme spolu len chodievali von som sa o nu velmi snažil a možno aj to je chyba lebo začala čím dalej tym viac snažit sa ma zmenit . Zakazuje mi vela vecí a vytočia ju uplne banality je hystericka , podla mna aj rozmaznaná a pripisujem to tomu že bola vychovavana bez otca. Pri prvej vačšej hadke už by som ju davno odkopol ale to dieťa ma pri nej drží a nemám záujem jej robit otroka. Preto vznikne hádka na konci ktorej sa uzmierime a naslubujeme si že obaja budeme lepší . Lenže to stále nepomáha a aj ked som už pre nu vela zmenil a tych hádok bolo vela stále je to to isté . Dík za všetky rady

denisaf

presne tak...dalsi co bol zamilovany do krasy a potom zistil ze si vobec nerozumie s tou s ktorou CAKA DIETA!! takychto ludi je dnes 80%.... zvysok 20% mozno este rozmysla ...

ANGEL-DEMON

a že chceš radu...?
my ti neporadíme, nevieme... musíš si poradiť sám....
pretože akú kašu si si navaril takú si aj zješ...

ANGEL-DEMON

no počkať... každy tu nadava na tu ženu,.... ale bolo rozumné že ju napustil po 3 mesačnej známosti??? za 3 mesiace človeka nespozná, može byť dobry herec, herečka a pekne sa pretvarovať....

dalsia vec! tá žena je v 3 mesiaci tehotenstva, hormóny robia svoje...
minule tu pisala dievčina ktora je tiež v začiatkoch tehotenstva a že sa jej dokonca jej partner hnusí...

takže! to že našho chudáčika nikam nechce púšťať môže byť aj to že má dievčina pocit že sa citi sama, chce aby bol pri nej...

a nie že ona bude doma tehotná možno jej byva zle, že čo zje to vyzvracia.... a chlapček-chudáčik sa chce isť ožierať s kamošmi...

ked si si spravil decko! tak teraz máš sedieť doma pri svojej zene!
a ked pri nej sedieť nechceš tak si si mal zvážiť výber matky pre svoje dieťa...
..lebo normálny chlap! ktorý svoju zenu ľúbi tak je s ňou..
a zvlášť ked je tehotná....

prve 3 mesiace lásky človekom manipuluju hormony-je zalubeny, nerozmýšla, rozum v gatiach.... a ako čítam robí najväčšie kraviny...

moji rodičia spolu chodili 3 roky, zobrali sa, mali dieťa... a otec bol doma pri mame alebo v práci ťahal nadčasy lebo staval dom...!

A TY ? kde je svadba??? najprv má byť svadba potom dieťa..!

ako som písala minule....

najprv si (deti)spravia decko, potom zistia že sa nepoznaju, že si nerozumejú...

GRATULUJEM ! hlavne tej tvojej , lebo ja viem že chlapi su drbnutí,.. a preto sa chránim ja... má sa chrániť žena!
dalšia slobodna mamička a chúďa decko

Notaktotonie

Cakal som aj taketo komentare ale skor som prosil o radu ako o hodnotenie mojej hlavy napriek tomu dakujem za komenty vsetkym

Alessandra999

Chodíte spolu pol roka, je v 3 M tehotenstva.
Čiže ty bezproblemov VEDOME a Cielene nabuchas holku, ktorú poznáš 3 mesiace.

Prepáč ale to máš v hlave vákuum ???

Tie jej histeriske záchvaty môžu byť aj kvôli hormonálnymi vplyvom, ale môže to byť aj jej prirodzená povaha, ktorú asi ťažko zmenis ....

Teraz si "zjezd, čo si si navaril" a dúfam, že si sa dostatočne poučil...

denisaf

gratulujem mlady muz ze si si vybral skvelu matku pre svoje decko! Presne takto to dnes dopada chlap si podla vzhladu vybere mladu spravi jej decko vobec to nedomysli a potom su tu slobodne matky nestastne decka a vsetko co s tym suvisí !!