Ahojte ludia neviem si rady a trošku potrebujem podporit tak sa obraciam na vás s mojim problemom . Mám 25 priatelka má 20. chodíme spolu pol roka a priatelka je v 3. mesiaci. Vyzerá to možno hlúpo ale nemal som problem jej to dieta spravit lebo som si v nej bol istý . Zo začiatku ked sme spolu len chodievali von som sa o nu velmi snažil a možno aj to je chyba lebo začala čím dalej tym viac snažit sa ma zmenit . Zakazuje mi vela vecí a vytočia ju uplne banality je hystericka , podla mna aj rozmaznaná a pripisujem to tomu že bola vychovavana bez otca. Pri prvej vačšej hadke už by som ju davno odkopol ale to dieťa ma pri nej drží a nemám záujem jej robit otroka. Preto vznikne hádka na konci ktorej sa uzmierime a naslubujeme si že obaja budeme lepší . Lenže to stále nepomáha a aj ked som už pre nu vela zmenil a tych hádok bolo vela stále je to to isté . Dík za všetky rady
hysterička
Je nafrnena nafrnena hystericka. Nafrnena nafrnena egoisticka...
Takúto ženu odporúčam po narodení dieťaťa poslať kade ľahšie. Samozrejme s tým, že si vysúdiš striedavú starostlivosť...dajme tomu od dvoch rokov dieťaťa s tým, že do tohto veku budeš môcť svoje dieťa kedykoľvek navštíviť. Ale neviem, či to platí aj v prípade nemanželského dieťaťa, to je pravda.
Takúto ženu odporúčam po narodení dieťaťa poslať kade ľahšie. Samozrejme s tým, že si vysúdiš striedavú starostlivosť...dajme tomu od dvoch rokov dieťaťa s tým, že do tohto veku budeš môcť svoje dieťa kedykoľvek navštíviť. Ale neviem, či to platí aj v prípade nemanželského dieťaťa, to je pravda.