Dobrý deň.
Chcel by som sa spýtať kde najlepšie nájsť frajerku, resp. aké miesta by ste mi poradili, ak nechodím veľmi von, nenavštevujem bary, kluby atď. a nie som príliš sebavedomý sa prihovárať každej babe?
Predsa, mám už za rok pomaly štvrť života odžitého a keď si vždy spomeniem na mňa a vzťahy ma to nenormálne frustruje, že som za celý svoj život nič nezažil. :(
Mám kamarátky, s babami si celkom dobre rozumiem a aj so mnou radi kecajú si myslím, len ja mám stále pocit, že som stále len kamarát a ja by som chcel viac, lebo mi niektoré sedia.
Môj problém je aj to, že som ešte stále nikdy nebol na žiadnom rande, lebo sa bojím, že čo ak sa sklamem a tak len zoznamky vyhľadávam a len si píšem s babami.
Viem, možno to pre mňa nie je to pravé miesto na zoznámenie a v reáli by to bolo lepšie, lenže keď mne už tak chýba baba a ja som dosť uzavretý človek a nie príliš sebavedomý chalan. Ja by som pre ňu spravil čokoľvek a veľmi by som si ju vážil, nikdy by som žiadnu nechcel aj keby by bola hoc aj krajšia, lenže keď mne nikdy nie je dopriate. :(
Aj tak sa len večne sklamem a môj najdlhší vzťah za celý svoj 24 ročný život bol len mesiac, hoci nedávno som si našiel ďalšiu s ktorou som si rozumel a videl som tam chémiu, keď sme si písali a sedela mi asi najviac zo všetkých. No lenže došiel víkend, išla niekam s kamarátom a na mňa začala kašlať postupne až sa celkom vykašľala.
Mal som ju rád, vlastne stále ju mám rád, aj keď na mňa už celkom zanevrela, no stále verím, že sa mi raz ozve, lebo ja by som ju chcel a vedel by som si s ňou predstaviť spoločný život, lenže asi je neskoro. :(
Dosť ma to štve a dávam si otázku, že prečo sú baby takéto, že ignorujú chalana ktorý ich ľúbi, zaleží mu na nej a spravil by pre ňu čo by si priala?
Ďakujem za odpovede, či už ohľadom toho miesta na hľadanie alebo toho prečo sú baby také, že si nevedia vážiť takého chalana.
Hľadanie frajerky pre uzavretého a nie príliš sebavedomého chalana
Ernesto:
Za to, že ty trpíš nespavosťou tak tu nemusíš vyskakovať hej. A zdrž sa blbého komentáru!
ten tvoj posledny prispevok ma tazko rozsekal :-D
pol dna tu vypisujes litanie jak nevies najst holku, jedna sa ti tu SAMA ozve, len kvoli tebe si vytvori novy mail a ty ju nechas cakat kvoli skuske ... priority mas dobre nastavene pozeram
PS: v sobotu na silvestra skuska hej? ci nebodaj v nedelu na novy rok?
Ahoj smutné dievča. :)
No skúsim ti napísať, ale až zajtra, lebo dnes sa ešte musím učiť na skúšku.
Smutný chalan
Je super, že nehras počítačové hry. Toto keď počujem o chalanoch, tak mi pride, že maju 8 rokov :D
No ja by som ti poradila to, aby si pracoval sám na sebe, na svojom vnútri ale aj výzore - lebo isté ti nepoviem nič nové - výzor je jedna prvych veci, ktorými zaujmes opačne pohlavie. Samozrejme netvrdim, že je to jediná dôležitá vec vo vzťahu, byť S peknou babou, chalanom, ale lepší výzor zvyšuje šance na úspech. Snáď mi rozumieš :) takže take cvičenie, posilňovanie môže byť jedna Z tvojich záľub....
Tým nadväzujem na radu C.2 - ak sa ťa slečna opýta aké sú tvoje záľuby, čomu sa venuješ? Čo jej povieš, že škola a vypisovanie na zdravie.sk ? :D zároveň tá nejaká činnosť je dobrou témou pre rozhovor,...a záľuby rozvíjajú aj tvoje vnutro, čiže sú prospešné pre tvoj rast :)
Kde sa zoznámiť? Zoznamky a cluby sú top, číslo 1....ale mne sa napr. chalani, muži prihovárajú aj na bežných miestach, ako je bazén, vo vlaku, na stanici, minule dokonca aj na parkovisku :D
Čiže dá sa to kdekoľvek, len sa nebáť :)
A hlavne, buď v pohode a netrap sa nad tým, že ssi sám, lebo potom to pôsobí depresívne a zúfalo, a ver, že opačne pohlavie to vyciti a pôsobí to negatívne..
Snáď som ti trošku pomohla
Good luck:)
Ja by som jej ten darček kúpil, nemám s tým problém aj bez toho, aby mi musel vravieť, že chce.
No však toto, že veľa aj mojich kamarátov, kamarátiek sú už vo vzťahoch a v mojom veku už zakladajú rodiny pomaly. Už aj ten okruh kamarátov, kamarátiek nie je taký, lebo oni si u riešia život medzi sebou a aj keď by si chcel niekoho zavolať povedzme von alebo do prírody, tak nejdu a ty sa cítiš odstrčený, lebo nemáš s kým a ani tú frajerku aspoň nemáš, že aspoň s ňou by som vybehol.
a_dr1a
Ahoj. No tak čo sa týka kamarátok, tak tie tam v škole nejaké mám, no nie je ich veľa. Určite sa nájdu aj tie s ktorými si viac rozumiem, no mám pocit akoby som nielen ja bol ich spriaznená duša.
A do tých záujmov si sa celkom trafila. Milujem prírodu, lesy, prechádzky, túry, len ja aj keď by som rád tak chodil, tak nemám s kým veľmi a sám sa do prírody nevyberiem. Len v lete, že si sadnem na bicykel a idem sa dakde previezť.
Tú prírodu mám rád, nie som moc zaťažený na hry a počítače, takže keby bolo s kým by som určite išiel.
No ja viem, snažím sa to už hodiť za hlavu a hľadať inú, lebo aj mne vadí to, ako si to aj ty povedala, že som len určitá náhrada a to ja som nerád, ja chcem byť len jej.
Tonol nahodou ja ked som mala chalana tak mi nekupoval darceky lebo som nechcela :D ked mi nieco padne do oka tak si kupim za svoje. Aj tak si najcastejsie kupujem take blbosti ako klucenky a na aliexprese to stoji tak 2 dolare :D takze nie kazda chce darceky a taketo veci.