Dobrý deň.
Chcel by som sa spýtať kde najlepšie nájsť frajerku, resp. aké miesta by ste mi poradili, ak nechodím veľmi von, nenavštevujem bary, kluby atď. a nie som príliš sebavedomý sa prihovárať každej babe?
Predsa, mám už za rok pomaly štvrť života odžitého a keď si vždy spomeniem na mňa a vzťahy ma to nenormálne frustruje, že som za celý svoj život nič nezažil. :(
Mám kamarátky, s babami si celkom dobre rozumiem a aj so mnou radi kecajú si myslím, len ja mám stále pocit, že som stále len kamarát a ja by som chcel viac, lebo mi niektoré sedia.
Môj problém je aj to, že som ešte stále nikdy nebol na žiadnom rande, lebo sa bojím, že čo ak sa sklamem a tak len zoznamky vyhľadávam a len si píšem s babami.
Viem, možno to pre mňa nie je to pravé miesto na zoznámenie a v reáli by to bolo lepšie, lenže keď mne už tak chýba baba a ja som dosť uzavretý človek a nie príliš sebavedomý chalan. Ja by som pre ňu spravil čokoľvek a veľmi by som si ju vážil, nikdy by som žiadnu nechcel aj keby by bola hoc aj krajšia, lenže keď mne nikdy nie je dopriate. :(
Aj tak sa len večne sklamem a môj najdlhší vzťah za celý svoj 24 ročný život bol len mesiac, hoci nedávno som si našiel ďalšiu s ktorou som si rozumel a videl som tam chémiu, keď sme si písali a sedela mi asi najviac zo všetkých. No lenže došiel víkend, išla niekam s kamarátom a na mňa začala kašlať postupne až sa celkom vykašľala.
Mal som ju rád, vlastne stále ju mám rád, aj keď na mňa už celkom zanevrela, no stále verím, že sa mi raz ozve, lebo ja by som ju chcel a vedel by som si s ňou predstaviť spoločný život, lenže asi je neskoro. :(
Dosť ma to štve a dávam si otázku, že prečo sú baby takéto, že ignorujú chalana ktorý ich ľúbi, zaleží mu na nej a spravil by pre ňu čo by si priala?
Ďakujem za odpovede, či už ohľadom toho miesta na hľadanie alebo toho prečo sú baby také, že si nevedia vážiť takého chalana.
Hľadanie frajerky pre uzavretého a nie príliš sebavedomého chalana
Pre Angel Demon:
No snažil som sa o ňu, keby som sa bol nesnažil, tak by som jej predsa nepísal toľko a nehovoril komplimenty a pekné slová.
A s tým tvojim vyjadrením, že ženy sú pre mňa dobytok ostro nesúhlasím.
Ak ani nevieš, aký v skutočnosti som tak nekomentuj blbosti zbytočne a si nedomýšľaj.
ako prvé ma zaujíma či máš stabilnú prácu a vlastné bývanie...?
máš?
lebo pokial chceš ženu a deti tak na to treba viac ako je detska izba...
dalsia vec
si pre zeny nezaujimavý, nudný...
a píšeš že si nič nezažil..
a čo ťa drží??? zmen robotu,.. odíd žiť do zahraničia, spoznavaj svet...
a zažiješ....
IBA TY! sa vieš urobiť šťastným! nikto iný to za teba neurobí!
a ked budeš len sedieť na riti a ľutovať sa aky si ty chudáčik, tak takým sposobom nedosiahneš nič! v žiadnej oblasti svojho života!
takto... ako prvé ma zaráža ten tvoj detinský postoj!
"prečo sú baby takéto.."
po prvé: povedal si jej, snažil si sa o ňu, že máš záujem...?
po druhé: aj keby... to neznamená že sa ti musí hodiť kolo krku,...
další chudák ktorý si myslí že ženy sú nejaký dobytok!
moj zlatý ženy maju na výber... !
ale aby sa nepovedalo aj chlapi! to že niekto niekoho chce, to neznamená že to musí byť vzájomné!
sa zobud z toho sna!
Som na tom podobne ako ty. Až na to že ja mám 21 rokov a na rozdiel od teba som nemal ani len mesačný vzťah, ale vôbec žiadny.
Mne tie baby prídu dosť náročné a tak si ani nerobím zbytočné nádeje že by som nejakej splnil všetky priania.