Zdravím,potreboval by som schudnúť 10 kg.Mám 16 rokov,70 kg a 186 cm.Schudnúť potrebujem najmä lebo vsetko priberám na nohách,zadku,na bokoch a trochu na bruchu.Upravil som si jedálniček napr. raňajky celozrný rožok s kuracou šunkou,desiata jablko,obed kuracie mäso s ryžou,olovrant brokolicová polievka,večera ovocný jogurt.Poradíte mi prosím aké cviky sú najlepšie na chudnutie a či tento príklad na stravovanie sa je ok.
Potrebujem schudnut 10 kg
Podla mna by si mal zmenit znamienko z minus na plus 10kg, zacat posilovat a mat postavu chlapa. Sorry, ale 60kg vyzera chudo aj na mensej babe od teba a nie to na 186cm chalanovi.
Potreboval by som chudnúť do 5 mesiacov.Zabudol som napísať,že denne pijem 2,5 litra čistej vody.Vtedy som sa stravoval nezdravo (chipsy,kofola,mastné jedla..). Čítal som,že pomáha behanie (45 minút) no zabehol som normálnym tempom 15 minút potom som bol zadýchaný.Potrebujem pomoc najmä s tým ako cvičit a aké cviky.
Mne najviac pomohla diéta, ktorú som mala kvôli intoleranciám. Úplne som vtedy vylúčila zo stravy pšenicu a všetko, čo ju obsahuje, mlieko a všetko, čo ho obsahuje, vaječný bielok a všetko, čo ho obsahuje, vylúčila som všetky sladkosti, sladké nápoje, zákusky a torty, pečivo... Jedla som ryžové chlebíky, mäso (varené, na šťave, v polievke...), kašičky instantné ryžové, pohánkové, prosové, pšenové, zeleninu okrem cibule, lebo tú neznášam... Asi tak. Stále som cítila hlad, jedla som veľa mäsa, lebo to bolo jediné, čo ma dokázalo zasýtiť. Základ mojej stravy tvorilo mäso, ryža a zemiaky. A veľa zeleného šalátu. V podstate koľkokrát som sa chcela najesť, toľkokrát som si musela navariť, keďže pečivo som mala zo stravy úplne vylúčené. Pila som iba vodu. Na tejto diéte som bola tri roky, potom som zistila, že pšenica mi už problémy nerobí (zmizla intolerancia) a bez problémov to už dokážem zjesť. Mliečnemu sa stále vyhýbam, napríklad nedám si mlieko do kávy. A cvičila som každé ráno po zobudení 15 minút. Kliky na kolenách, drepy s výskokmi, brušáky niečo na chrbát, niečo na zadok, plus upratovala som hotelové izby, čo je dosť makačka. Takýmto spôsobom išla váha strašne rýchlo dole.