Zdravim Vas, mamka ma rakovinu kosti. Skusali sme alternativnu liecbu, ktora mozno aj zabrala a ochorenie sa nesiri dalej. Ale mamka uz vyse 2 mesiacov nevie vobec chodit. Donedavna, ale vedela dojst o palicke, sice pomaly, ale vedela odkracat na zachod. Momentalne sa ma problem uz aj postavit. Cele telo ma ochabnute, kosti zoslabnute. Dostava krce do nohy, do rebier. Myslim si, ze to moze byt tym, ze sa nepohybuje. Ledva sa dokaze posuvat na postely, aj to ju stoji nemale mnozstvo energie. Do nemocnice nas vcera neprijali, respektive urobili jej nejake zakladne vysetrenia a poslali nas domov. Na onkologiu ju neprijmu, lebo odmietla liecbu. Neviete nam niekto poradit ako dalej? Dakujem
Ako dalej s chorou mamkou? Prosim o rady
aj fora pomahaju, su to skusenosti ludi, niekto prispeje odkazom na link, na odbornika, hocico. a v takejto situacii duplom. aj literatury je dost, od ludi, co to prekonali, potom napisali knihy, to sa tiez dobre cita, je tam spustu rad...
steve jobs lutoval, ze sa dal na alternativnu liecbu, to ste asi citali.
a s tymi statistikami, raz som citala, ze sa naozaj nevedu, hovorila to lekarka z tohto odboru, je to paradox ale asi je to schvalne...vedia co robia....tiez som vtedy nechapala, ze cozeee, ved ako mozu potom vediet, co pomaha, kolko ludi im zomrelo atd........
drzim velmi palce, nech ste vsetci silni
a s tymi psami, to je pre mna novinka, mozte k tomu este nieco napisat?
Zapper mysli detox org. od vsetkeho, co spomina... V knihach od Malachova najdes navody na ocistu criev, pecene, obliciek... Mozes napisat mail na nizsie uvedenu stranku, su tam, aj rozne clanky, napr. solne obklady, Malachov radi obklady z mocu..., aj detoxikacny kupel je dobry, najdes na nete, ved ju mozte preniest...
To Zapper: A co my teda radite? Ako mame dalej postupovat. A ano, ked ste v koncoch hladate riesenia vsade, aj na takychto forach, raz som uz take riesenie podobne nasla a pomohlo. Clovek nikdy nevie kde sa na neho usmeje stastie.
Vy máte doma psi??? A to chodíš po rady na toto fórum, kde sa riešia totálne kraviny? Napadlo niekoho z prispievateľov, že je za jej mamkinim stavom aj nejaký parazit?
Už o nejakú chvíľu ma napadnú nemenovaný, že človek nemá parazity, takže to skrátim. Mamka je prešpikovaná parazitmi, ťažkými kovmi, chémiou a pliesňou, a doktori budú tvrdiť, že iba radio, chemo a podobné bludy jej pomôžu! Ako píšeš, doktori sa naučili Hipokratovu prísahu v ktorej je odstavec, ,,pomôž od bolesti" ,nič iné ich neučia, iba pomáhať od bolesti, a doktorovi, čo vás vypoklonkoval za, pre neho, stupídnu otázku ohľadne percentuálnej úspešnosti, by som napľuľ rovno do...
Máte na výber, a môže to byť len vo vaších rukách, mám dôkaz o tom, že rakovinu porazila aj sama /jedna onkopacientka/ , ktorá bola na tom ako mamka, pripútaná na lôžko, odoslaná domov sa so svojími milými rozlúčiť!!!
Dnes behá po záhrade, ale bez zvierat,ktoré milovala...
Ostatní poniektorí sa môžte hanbiť...
Fenixove slzy - to je nasa alternativa.
A k mms, o tom som si citala este davnejsie, ked bol otec chory. Prislo mi to fajn. Pozriem si to opat. Ale kupat sa v tom urcite nebude moct, mamka je uz v takom stave, ze je rada, ked sa posunie o 2 cm v postely. Momentalne si ani neviem predstavit ako jej vymenim najblizsie plienku, nieto este dostat ju do vane :) A to pred 3 dnami este sa dokazala postavit a ist na prenosne wc.
K tomu prekyslenemu organizmu, s tym ja uplne suhlasim, o tom jej uz basnim nejeden den, lenze pri fenixovych slzach sa musi mama najest poriadne. Dnes uz ledva je, nechuti jej jedlo, urobila som vyvar, zjedla mozno 5 lyziciek, jednu mini mrkvicku, dve mini kusky kuracich prs a to je koniec. Pije ale vela vody s citronom, to jej teraz chuti. Ale uz je pomaly na uplnom psychickom dne, nevediet sa normalne pohnut z postele taku dlhu dobu, nevediet vyjst na cerstvy vzduch, ist sa osprchovat, pohrat sa na dvore so psikmi, to ju ubija.
www.mms1.sk tu mas protokoly a vsetko dopodrobna vysvetlene...
inak v jej pripade by boli skvele aj kupele v mmsku v co najteplejsej vode aku znesie nech sa jej otvoria pory a prenikne jej to do tela. (tiez som si ich robila)Vyhodou kupelov je to ze patogeny budu vylucene kozou a nezatazuje jej to vnutro.
Jedna otazka. Aky druh alter. liecby ste skusali. Zahrnuli ste aj alkalicku stravu lebo v poslednych mesiacoch som sa tym zaoberala a ma to obrovsky uspech. Aj v reale poznam ludi ktori vdaka tomu prekonali rozne choroby, alebo kvapky MMS ktore sa vacsinou aplikuju spolu s alkalickou stravou. To by mohlo pomoct. Ohladne chemoterapie s tebou suhlasim.
urcite nech neje bravcove a hovadzie maso okamzite jej naordinujte jest ryby! maso je obrovska zataz na klby a kosti a co sa tyka alternativnej mediciny ja som jednoznacne za mms alebo cds2. Ako hiv pozitivnej mi protokol tisic nehorazne pomohol. 3 tyzdne kazdu hodinu 8 hodin 3 aktivovane kvapky a zmizla mi totalne bolest klbov,unava,zenske problemy a vsetky pridruzene problemy mojej choroby.Inak problem moze byt aj to ze nema pohyb.
aku alternativnu liecbu konkretne ste skusali? ako sa mama stravuje???