Ahojte ;-) :-)
tak najprv sa vam chcem podakovat za to že čitate moj problém a že mi napíšete k tomu svoj názor....A este jedna malickost nepisem in. znamienka takze tym ktorym to vadi prepacte. a je tu aj zopar chyb :-D
Je to naozaj dlhe dakujem ze si to precitate ;-)
Tak začnem tym ze, mam 22 rokov. Chodím do práce. Tú prácu uprimne nemám velmi rada.
Aby ste vedeli aka to je praca taaak ju trosku opisem...no je to praca na 3zmeny, je to manualna robota pri pase cize stale clovek robi tych 8hodin okrem pauzy samozrejme :-D
A to ma nenaplna mozno chapete preco, staaale dokola to iste kazdy den kazdy den stretavate tych isty ludi a nic sa nezmeni sktaatka krasny stereotyp :-D
Mozno sa pytate preco som odial neodisla, alebo preco som nesla na Vš
Vsak ma tam nikto nedrzi no nie? :-D
Ano niesom tam nasilu lenze co je najhorsie je ze na tu pracu som si zvykla zvykla som si robit na 3zmrny zvykla som robit to co nechcem
Lenze ja to nechcem, nechcem tak skoncit preto vas prosim o radu.
No takze preco som neodisla? Myslite ze som to neskusala? Skusala ale mozno skusam malo alebo neviem. Stale ma na pohoboroch odmietli...
A Vš? ISLa by som ale bojim sa. PRiznam sa z jednou vecou nieje to nic hrozne ale aj tak si usl ze je to nieco co nieje dobre...no som disgrafik to znamena ze sa mi takze uci. Bojim sa toho ze skolu by som nezvladla a ze by to bola strata casu...neviem je to asi hlupe je vela ludi s disgrafiu co skolu zvladli problem je tu aj ten ze neviem co studovat ...uha ja vi ze by som to mala davno vediet ale stale neviem...
Ale isla by som na manazment ked tak uvazujem tak mozno to
A este chcem sa s nircim zdoverit a naozaj prepaaacte ze ke to take dlheeee :-D
Tak mojim dasim problemikom je ze nemam kamosov a ze doma sa to neda vydrzat :-D
TAKZE co sa tyka kamosov tak ich mam ale malo ked chhcem nielam ist nema skym som samotar ale nechcem uz byt chcem mat vela prijatelov ale nemam... a to druhe no jasne rodicia...ja len chcem vediet kedy ste od nich odidli :-)
No a je tu konieeec mojho (mojich :-D) problemov a dalukujem za kazdy nazor koment ;-)