Prečo? Prečo oni musia stále rozoberat čo bolo, čo bude, prečo je to tak..
Prečo toto a prečo tamto, revu stále a plaču že ich nechal, že toto povedal, že toto urobil..
Prečo su take precitlivele a slabe v tejto oblasti? Prečo a nevedia nad to povzniest a ist ďalej a nerevat keď ich sklame alebo nieje tak ako si predstavovali.
Prečo su take poseri? Čest vynimkám...
Prečo su ženy vo vztahoch stále tie uplakane?
CHA veru že sú, tu nejde o to či ženská reve alebo nie ale prečo reve. Myslím že zakladateľ témy rieši skôr to kedy revú. Či revú keď majú príčinu na rev alebo pri každej možnej príležitosti. Je rozdiel keď reve pri umrtí niekoho, keď jej zdochne pes, keď sa jej stratí mačka, keď ju okradli, zblili a pod. a je rozdiel keď začne revať pri debilných okolnostiach ktoré nestoja za plač.
Aj revať treba vedieť prečo. Nie že niekto mi niečo odvrkne a ja začnem revať, že nemôžem ísť momentálen na dovolenku a začnem revať a pod.
www.youtube.com
vieš keby boli ženy chladné a necitlivé...neboli by to už ženy :DD aaa osobne si myslím že aj to ich robí ženskejšími a takými bezbrannými...čo ty si na také ,ako to ja volám ,,kamenné tváre",mužatky a tak ? :DD...a že česť vínimkám ...také aj sú :DD?
neviem, asi aby muzi o ne bojovali, pretoze plac je cisto zenskou zbranou a placucu zenu dokaze prijat iba taky muz, ktory ju skutocne miluje....kazdeho ineho by to len otravovalo, tak ako aj teba. Je to taka mensia skuska vo vztahu. Muzi sa zas namiesto plakania zvyknu rozculovat...cize v situacii v ktorej by zena plakala, sa muz radsej rozculi.
ehm, ja už som rok šťastne zadaný :-)
gramont podľa tvojej teórie máš asi obrovský výber partneriek. Asi málo ich je s IQ nižším ako tvoje.
Skopírovala som linky, ale nech si to pozrie podľa názvu knihy online na nete.
tina, no tym linkom k tomu, kde to mas v pocitaci ulozene ty, si mu isto pomohla.
Kniha je aj online v pdf. file:///C:/Documents%20and%20Settings/Patricia/My%20Documents/Downloads/J.%20Gray%20Muzi%20su%20z%20Marsu%20a%20zeny%20z%20Venuse.pdf
Sú tam pekne opísané rozdiely medzi mužmi a ženami.
oxymoron2 Odporúčam Ti prečítať si www.martinus.sk
aj ked ja som opačny extrem.... som zas tvrdšia ako som bola...
a potom sú ženy ktoré len revú a ked príde dalsie sklamanie neurobí ich to silnejšími ale revú ešte viac a ešte viac sa zosypú... dokonca skončia v rukách psychiatra....
u mňa je to naopak ja som čím dalej tým tvrdšia...