Prečo su ženy vo vztahoch stále tie uplakane?

Príspevok v téme: Prečo su ženy vo vztahoch stále tie uplakane?
oxymoron2

Prečo? Prečo oni musia stále rozoberat čo bolo, čo bude, prečo je to tak..
Prečo toto a prečo tamto, revu stále a plaču že ich nechal, že toto povedal, že toto urobil..
Prečo su take precitlivele a slabe v tejto oblasti? Prečo a nevedia nad to povzniest a ist ďalej a nerevat keď ich sklame alebo nieje tak ako si predstavovali.
Prečo su take poseri? Čest vynimkám...

ANGEL-DEMON

tak ja som výnimka... po 10 rokoch sa skončila rozprávka a ja som sa zobudila zo sna... prešli odvtedy 2 roky! a ani raz! opakujem ani raz! som nerevala do vankúša... proste nikto a nič mi za to nestojí... a ten človek kedze spravil to čo spravil, že nemal odvahu sa mi ani do očí pozrieť mi za to nestojí aby som koli nemu revala do vankúša...
druha žena na mojom mieste by sa zosypala ako domček z karát..
a to je len kvapka v mori v mojom živote, kedy by som mala dovod...
ale !
revanie nepomože! tým sa riadim...
a to neznamená že som voči tomu človeku nemala resp. nemám nejaké city...

tina172

Ženy sú citovo založené a viac všetko prežívajú a muži sú tvrdší. Samozrejme nájdu sa aj výnimky. Poznám aj mužov, ktorý plačú pre vzťah alebo keď niečo intenzívne zažijú. Je to prirodzené, že po rozchode žena plače, lebo muža milovala a čo urobí chlap? Ide sa ožrať a rýchlo si za ňu hľadá náhradu...

Alone forever

Sice som vztah nemala ale ked skonci tak jasne ze placu pretoze ho lubili. A chlapi co robia? Behom sekundy si najdu druhú. Aspon mas dokaz ze ta ta zena milovala ale kedze chlap lubit nedokaze tak je to tazko s vami. A baby su velmi ale velmi naivne, najdu si kadejakych frajerov a vo vztahu potom vyplakavaju. Tiez ich chyba. Najlepsie je vztah nemat a mas pokoj od vsetkeho :) kedysi som citala jeden prispevok ze muz ma zenu aj tak len ako sexualnu hracku a ked sa nad tym tak zamyslim tak je to aj pravda.

oxymoron2

:-)
Važne? Ale nie, ja fakt poznám ženy ktore su povahou bojovničky a tie plakat nevidel aj keď dovod mali a potom tie ktore plaču pre hocičo.

sob rudolf

Prejavuješ city, je zle, neprejavuješ city, je ešte horšie. Zjavne to bude o rovnováhe. Nielen vnútornej, ale aj medzi partnermi.

ANGEL-DEMON

lebo sú labilné... nevyberaj si labilné frajerky... a bude vyriešené...
ale teraz aj ty riešiš.... takže.....
aký išiel takú našiel...

gramont

Pretože ženy majú zväčša nižšiu inteligenciu a tak nad nimi vládnu emócie. S tými, kroré sú obdarené vyšším IQ ako aj moja partnerka, takýto problem nie je.