Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechať ho ísť alebo tomu dať šancu ?

Príspevok v téme: Nechať ho ísť alebo tomu dať šancu ?
NaozajNeviem

Ahojte. Dlhú dobu sa mi páčil jeden chalan z práce. Hanbila som sa okolo neho aj prejsť, pozrieť sa mu do očí. Proste som sa do neho platonicky buchla. Pred krátkym časom sme sa spoznali a boli sme spolu vonku. Aj povahovo mi sadol, je úplne podľa mojích predstáv až na jeden háčik. Navrhol mi len nezáväzny vzťah. Ževraj mal dlhobobý vzťah ale jeho priateľka sa odsťahovala do vzdialenejšieho mesta, kde študuje. Sú ešte stále spolu ale majú to voľnejšie a nazývaju ju už iba kamarátkou . Sem tam sa stretnú a tak. No hovoril o nej, ako o niekom o kom si myslí, že mu je súdený ale, že sám nevie ako to bude ďalej.
Ja "väčný optimista" som si povedala, že to skúsim, že časom na ňu určite zabudne a rozhodne sa byť so mnou na vážno. Od tej doby sme spolu každý deň, spávame u seba, celú noc ma drží v náruči, smejeme sa spolu, dokonca sme boli spolu aj na vianoce, priniesol mi rybu a pozerali sme filmy. Cítim takú blízkosť a zároveň vzdialenosť. S ním som spoznala skutočné vzrušenie pri sexe, doposiaľ som si myslela, že som divná, pretože mi to bolo skôr nepríjemné a nechcela som to. Ale s ním je to úplne iné. Cítim, že som sa už úplne zalúbila, ale stále premýšlam nad tým, že by som s tým mala skončiť, lebo budem v konečnom dôsledku sklamaná, čo by som bola už aj teraz ale potom to bude ešte silnejšie. Čo myslíte dokáže sa časom zmeniť keď si tak rozumieme alebo sa chlap musí zalúbiť hneď alebo nikdy ?

Kamaratka007

Vies... kafe. . môj názor je ten že ženy to vnímajú asi trochu ináč ako muži... Sú citlivejšie, v budúcnosti chcu/môžu/byť matkami, sú srdcom, snívajú o svadbe, sú romantickejsie, atd... Skôr muži premýšľajú štýlom tu a teraz, užijem si teraz pekné chvíle s tou no v budúcnosti si predstavujem inú ženu (kopec ďalších iných) vedľa seba... Jasne že je to aj opačne ale vo väčšine prípadov (môj názor) ženy chcú cítiť akúsi istotu vo vzťahu. A nie byť zenou/kamarátkou len na pár pekných chvil. Chcú sa cítiť milované a byť tou jedinou... Neviem či som sa vyjadrila správne a či chapes o čom vravím... Nechcem sa tu chytať za slovíčka a ani hádať, len si myslím že viem ako sa cíti zakladateľka temy

kafe

jedlička, kam sa to všetci ponáhľajú len aby perspektívne, kvalitne a láskyplne trávili ten čas vo vážnych vzťahoch? Niekedy sa nedá mať všetko a hneď, aj úžasný vzťah aj perfektný chlap jednou ranou. Ano, máš pravdu v tom, že takéto niečo je len dočasné. Ale pokiaľ je tam úcta, kočka sa cíti dobre.. prečo by sa na nejaký čas nemohla inšpirovať - takéto niečo chcem mať s mojím manželom. Takto sa chcem cítiť, správať, smiať.. takýto chlap, s xx vlastnosťami, postojom v živote sa mi páči. A viem, že raz takého stretnem a on bude chcieť ženu ako som ja. Nič viac, nič menej. Žiadne snívanie a vyrevúvanie do vankúša - bože ja chcem aby ma tento chlap chcel za ženu. Nechce ma? Tak ma nechce. Urobila som blbosť, viem, vliezla som do toho s ružovými okuliarmi ale tak vezmem si teraz aspoň niečo. Proste si tých pár mesiacov (rok) s ním užijem. Prečo? LEBO JE MI s ním FAJN. To je strata času? Cítiť sa dobre, príjemne, šťastne? Prečo je to zlé, cítiť sa fajn aspoň chvíľu a lepšie je hľadať perspektívu toho istého (čo už zažívam) len s možnosťou, že to už bude nadosmrti (a v polovici prípadov to nadosmrti NENI!).
Keď chce, môže sa s ním rozísť. Keď nie, nech z toho vyťaží maximum, ale nech je úprimná sama k sebe.

a_dr1a

Chces sa rychlo rozhodnut? Mozno otrepane ale ucinne. Oznam mu, ze si s nim tehotna. A budes si uz na istom. Podla toho ako sa zachova. On sa rychlo rozhodne a potom je uz len na tebe ako sa rozhodnes ty. Ale budes si uz aspon na istom co prenho si, co prenho znamenas a aky skutocne je. V nudzi poznas charakter

Kamaratka007

Ešte chcem dodať že život je príliš krátky aby sme boli s ľuďmi čo si nás nevážia... Tvoj partner zrejme stále miluje svoju ex, no ty si len preňho náhrada alebo náplasť... Je to môj názor, vezmi si z toho čo chceš, lebo človek aj tak sám musí prísť na všetko, a všetko chce svoj čas. Máme v živote lekcie ktoré sa mame naučiť, no ja som sa naučila hlavne veriť svojej intuicii a vážiť si samu seba. Môžeš to zobrať ako radu, no aj tak spravíš podľa seba a ja ti držím palce aby to dopadlo čo najlepšie... Tak aby ta to nasmerovalo na cestu čo je ti súdená :*

Kamaratka007

Ty kamarátka, jeho ex kamarátka... Podľa toho čo píšeš tak si doňho zamilovaná je ti s nim dobre ale zrejme intuitívne cítiš že to nieje ono, že chceš viac ako byť len kamarátka... Tie blaboly že sa nechce viazať kvôli bývalej sú smiešne... Buď ta miluje a chce si s tebou vytvoriť budúcnosť, alebo si len zatiaľ s tebou užíva kým si nenájde niečo lepšie alebo kým sa sám nezamiluje... Toto z jeho strany nieje láska, ver mi, viem o čom vravím. Vodi ta len za nos a viem že je pre teba ťažké to skončiť, lebo ho miluješ a je ti s nim fajn ako s nikym iným... No čím dlhšie to s nim budeš ťahať tým bolestivejšie bude rozchod a ver že nezačne ta milovať viac alebo že sa rozhodne byt s tebou vo "vážnom vzťahu"... Ja som to takto s jedným ťahala skoro tri roky, stále sa to nikam neposuvalo, o spoločnej budúcnosti nevravel nikdy, a keď som začala ja tak bol podráždený... Skrátka bola som len jedna z možnosti... po rozchode mi ešte navrhol či s nim nepôjdem byvat- ale len uz ako kamarátka, čo znamenalo dievča pre všetko, a hlavne aby mu mal kto pomáhať s platením nájmu, varením praním upratovanim no a po večeroch keby sa vracal od kamošov alebo bohvie odkiaľ aby som ho ešte poslušne vyfajala alebo roztiahla nohy... :) Ako kamarátka...ktorou si bol istý že ho stále miluje napriek všetkému... Samozrejme že som odmietla, konečne zvíťazil môj zdravý rozum a dokázala som povedať nie, nájsť sebaúctu a uvedomiť si vlastnú hodnotu ;) prajem ti dievčatko veľa šťastia a hlavne sa začni mať rada a nájdi v sebe tie isté hodnoty.

jedlicka

kafe, len aby netrcala v neperspektivnom vztahu pridlho, predsa len, cas bezi a obera sa o moznost stretnut niekoho, pre koho bude jedina a koho bude moct mat rada bez vyhrad a bez obav
a hlavne ked sa prilis namoce, moze to byt zdrvujuce

kafe

nuž, môžeš ho aj nechať ísť, aj dať tomu šancu. Ani jedna možnosť neni zlá, len musíš byť úprimná sama k seba a vidieť realitu, nie si niečo nahovárať, klamať samu seba, lebo čo optimista, to blb (prepáč, rýpla som si:).
Čo chceš ty? Vzťah? S týmto chlapom ho momentálne nemáš. Ak si ale dostatočne silná a vieš si zobrať z takéhoto vzťahu to čo je fajn a vychutnať si to, prečo nie? Jednoducho zostaň s ním, nepremýšľaj čo ďalej, kým nebudeš mať chuť na svadbu, rodinu a deti, vychutnávaj si čo máš (a neni toho málo, toho pekného je celkom dosť). Je ti s ním dobre? Je k tebe pozorný, milý? Stačí ti to? Len kľúčové pre takéto niečo je prijať a zmieriť sa s možnosťou, že chlap ani časom nebude chcieť vzťah a vy sa raz zozídete. Je jedno, či kvôli nemu, že sa vráti k priateľke alebo kvôli tebe, lebo budeš chcieť svadbu, deti. To sa ale predsa deje i v normálnych, akože vážnych vzťahoch (ktorí od začiatku plánujú spolu zostarnúť) - že to proste škrípe, nefunguje a párik sa po rokoch rozíde. Ak sa dokážeš na váš vzťah pozerať realisticky a nie dúfať, že raz sa to možno zmení, kľudne v ňom zostaň. Keď ti to prestane vyhovovať, nebudeš sa viac s ním cítiť dobre, budeš chcieť to povestné "niečo viac" alebo niečo iné, ukončíš to.

Žiadny vzťah, ktorý si začínaš nedokážeš dopredu odhadnúť, či skončí dobre alebo nie kým ho jednoducho nejaký čas nežiješ. To potom zostaň sama a nelez do vzťahu vôbec. Lebo šak každý jeden ťa môže sklamať a skončiť. Takže ako dopadne toto, záleží tiež len od teba. Môže to skončiť a predsa sa vôbec nemusíš cítiť sklamaná a nešťastná, lebo chlapec bol úprimný, vedela si do čoho ideš, vedela si ako to môže dopadnúť. Môžete to posunúť ďalej a nakoniec to aj tak bude časom nahovno :D a práve keď budete spolu budeš sklamaná.
Pokiaľ ale nie si silná a potrebuješ mať tú ilúziu nejakej možnej spoločnej budúcnosti, radšej sa rozíď.

medikamentus

No veru, dobre pisu. Vyzera to tak, ze si len nejaka bokovka pre neho. Budes asi tazko znasat uplny rozchod, ale ja by som ti ho radil.

qweqweqwe

:-DDD dalsi zberac trofeji!

Tipujem, ze jeho frajerka ani len netusi, ze je iba jeho kamaratka :-D dievca, vyd.bava s tebou, uplne obycajne s tebou podvadza svoju frajerku, s ktorou je stale v normalnom vztahu. Ibaze ona je daleko a on potrebuje hus, ktora mu bude zatial poskytovat postelny servis. Si milenka zadaneho chlapa, nic ine, spamataj sa!

denisaf

Gratulujem ti k výberu chlapa. Určite to je jeden s tých bezcharakterných očarujúcich mužov ktorý si len zbierajú trofeje a dobre vedia posobiť na ženy. Ked takto odrbáva svoju frajerku čo niekde daleko študuje ktovie koho ešte okrem vás má. Mám s takým skúsenosť vedela by som rozprávať. Časom sa vyserie aj na teba ked sa ta prežerie.