Nevdacna kamaratka?

Príspevok v téme: Nevdacna kamaratka?
blablablable

Najlepsia kamaratka sa mi stazovala, ako nema peniaze, ze si uz dlho nekupila nic na oblecenie, tak som jej na Vianoce kupila znackovu kabelku s penazenkou. Dala som jej to v rychlosti, ked som sa u nej zastavila s kolacmi. Potom mi vsak pisala, ci to nejde vratit, ze ona ju nema kam nosit a je skoda, aby jej v skrini stala. Osobne som zostala sklamana, pretoze som jej ju s radostou vyberala a jej spravanie beriem ako nevdacnost. Ona mi dala bytovu dekoraciu a vonne sviecky, ktore tiez nemaju u mna ziadne vyuzitie, takze budu 10 rokov stat v skrini, alebo ich niekomu posuniem. Tovar ide dat vymenit na predajni do 31, ale to ona nema cas, lebo cestuje a ja som to kupovala v meste vzdialenom 130km a trepat sa mi tam teraz nechce, takze som jej napisala, nech kabelku s penazenkou niekomu daruje v rodine a keby nie, tak nieco vymyslime. Ale osobne sa mi nechce nic riesit, nechcem na to vobec mysliet, lebo to stalo kopec penazi a kompletne mi pokazila radost aj Vianoce, ze sa tak zachovala. Otvorene jej to neviem povedat, sme najlepsie kamaratky, nikdy sme sa nepohadali, ale kebyze mam s nou toto riesit, tak som taka nahnevana, ze by to hadkou urcite skoncilo.

blablablable

Urcite to nemalo byt nejake vyvysovanie sa, mam ju rada a mozno aj ta lutost zohrala ulohu, ze ked sa mi sama postazovala, ako nema prachy si kupit nieco pekne na seba, tak som to riesila takto, ze som jej chcela spravit radost :( Neni to tak, ze ja by som prachy vidlami prehadzovala, zarabame cca rovnako, len ona ma viac vydavkov, lebo je na ne sama..

blablablable

Urcite to nemalo byt nejake vyvysovanie sa, mam ju rada a mozno aj ta lutost zohrala ulohu, ze ked sa mi sama postazovala, ako nema prachy si kupit nieco pekne na seba, tak som to riesila takto, ze som jej chcela spravit radost :( Neni to tak, ze ja by som prachy vidlami prehadzovala, zarabame cca rovnako, len ona ma viac vydavkov, lebo je na ne sama..

jedlicka

ja by som zas prijala taku kamosku, ktorej by som stala za taky velky darcek.
moj nazor je, ze ta kamoska ti zavidi, ze si to mozes dovolit, tak aspon taka zlomyselnost z jej strany, ze to nechce, nech ta trochu nastve. ja taku babu tiez poznam, nema na nic prachy, ale aj tak vsetkym pohrdne, nic si nevazi. a to preto, ze sama nerobi, tak si nic nevie vazit.

Ernesto

ako skvely napad vymienat si obalky s prachmi medzi kamosmi na vianoce :-D ja ti dam 50€ v obalke, ty mne tiez a sme obaja stastni, jak sme sa obdaruvali :D

takto by som si kludne vedel predstavit obdaruvanie na vianoce i so 100 ludmi, len cert ber tych, ktori by tam dali menej ako ja!

neviem111111

suhlasim s kabelom, keby mi kamaratka da na vianoce obalku s peniazmi, tak sa citim taka ponizena, ze by som sa pod zem zahrabala. obalku s peniazmi by som neprijala ani od najblizsej rodiny. mozno ma pocit ze sa vyvysujes nad nu peniazmi. aj ked chapem, ze si to tak nemyslela. ale ona sa ti vtedy postazovala preto, ze si jej priatelka a dovernicka, nie preto, aby si jej teda nieco drahe kupila ty. ja si s kamaratkami davam len hluposti ako zabavne tricka, salky, gycove nausnice, nafukovacie zvieratka - hluposti za par korun, ktore su ale tematicky k nejakym nasim zazitkom/diskusiam, je za nimi ta "myslienka". to sa podla mna ceni viac ako draha znackova kabelka.

Iiiii

Aj mňa dnes zradil kamarát. Nie je na tom finančne najlepšie a na Štedrý deň si nemohol dovoliť rybu, tak som sa rozhodol, že mu dám tri hlavy z kaprov. Dnes ráno sa mi odvďačil tak, že mi do záhrady hodil lebku psa. Som z toho znechutený :-(

kabel

Dávať nepomerne drahší darček je neslušné. Takisto dávať peniaze kamarátke je veľmi čudné. Môže mať pocit, že ju ľutuješ.

utajena

no riesit darceky značkovou kabelkou bola riadna blbost.poprve hodnotu darceka sa nikdy nemera peniazmi,/ty sama si povedala že kamoska ti dala len byt.dekoraciu,kym ti drahu znackovu kabelku/.možno ti kamoska napisala že nema peniaze preto aby ste si dali len maličkosti. a o tom to je.a mne by bolo blbo keby ti napisem že nemam peniaze kupim ti malickost a ty sa dovalis s drahou kabelkou.možno tam je pravda.že ma vycitky svedomia.a nie že ju nema kde nosit.asi vase kamaratsvo nie je to prave.

jedlicka

ja by som ju zobrala a vymenila /pre seba/
jej sa nepaci? ci mozno este nosi tu spred dvoch rokov a staci jej, je skromna a nemusela to ani mysliet zle, co my vieme