Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozchod v tehotenstve?

Príspevok v téme: Rozchod v tehotenstve?
Denka9071

Dobry den,prosím vás o radu. Mám 24 rokov, som v 18tt,s priateľom som otehotnela po 3 mesiacoch znamosti (neplánovane samozrejme), myslela som si že ho milujem,je veľmi mily, zlatý,dobrák,spravil by pre mňa všetko,veľmi sa tesi na malé,ma byt takže máme kde bývať , očaril moju rodinu všetci ho majú radi a všetci sa aj tešia na bábätko,len so mnou hormóny robia divy. Cítim presný opak toho čo som cítila predtým. Mám pocit že ho vôbec nemilujem, vyhľadávam samotu, nechcem byť s ním,vadí mi ked je u nás doma,nemám chuť sa na neho ani pozerať,nedať mu pusu,proste vôbec nič. Keby som nebola tehotná hneď sa s ním rozidem,lenže neviem či je to hormónmi a po pôrode to bude zase ako
predtým alebo či som zistila že ho naozaj vôbec nemám rada.citim že trpím mám stále depresie som smutná,vôbec sa netesim na malé,dokonca mám pocit že ho ani nechcem,aj keď každý mi vraví aká budem dobrá mama pretože vždy som deti milovala. Ach neviem čo mám robiť,prosím poraďte mi som zúfalá.
Ďakujem Denka

Lollka

Co jej tak nakladate niektori, akoby to uz aj tak nemala dost tazke. Neurobila nic zle a za svoje pocity nemoze. Iste, otehotnela neplanovane po velmi kratkej znamosti, tomu sa dalo predist ale nie je prva ani posledna. Proste sa stalo a bude tu situaciu riesit. Denka nenechaj si nahovorit ze si zla a ze si nezasluzis muza ani dieta. Ty mas regulernu depresiu, to je diagnoza a za chorobu nikto z nas nemoze. V tehotenstve sa rozhadzu hormony a u niektorych zien to vyvola zmeny nalad a depresie. Nemozes za to a nie je to nic, za co si musis robit vycitky. Su to tvoje pocity a tie neovlyvnis. Odporucam vyhladat odbornu pomoc, psychologa a mozno aj psychiatra. V tdhotenstve nebudes moct brat antidepresiva ale nejaka moznost ako ti pomoct urcite existuje. Zver sa do ruk odbornikom, oni ta nebudu odsudzovat a nadavat ti ako tuto niektori na fore, su to vzdelani ludia.

Deria

Ja som sice v takej situacii nebola ale zdravy rozum mi hovori, ze teraz nie je urcite vhodny cas na rozchod! V kazdom pripade to vydrz, pokial sa dieta nenarodi. Hormony tu iste hraju velku rolu a kazda zena je ina ale az potom mozes zistit, ci sa tvoje city k nemu zmenia. Ak nie, mozes potom uvazovat o rozchode. Len aby si sa teraz neunahlila. Inac ten napad, vyhladat odbornu pomoc, tiez nie je zly.

Filip TT

Podstata lásky je vôľa. V skutočnosti máš rada toho, koho chceš aby si mala rada. V živote sa vyskytujú chvíle, keď je človek z nejakého dôvodu emocionálne otrasený. Na emócie sa nemôžeš spoliehať - emócie sú dobrý sluha ale zlý pán. Pretože v emóciách nie je rozum, nie je v nich ani vôľa a v skutočnosti v nich nie je ani podstata lásky.

Predpokladám, že ono sa to po čase obráti a ty sa emocionálne vrátiš do pôvodného stavu a nebudeš rozumieť, ako si mohla cítiť to, čo cítiš teraz. S manželkou sme prežili tiež istý druh emocionálneho otrasu a ona mi neskôr ani nechcela veriť, keď som jej pripomínal, čo v tom období hovorila. Tiež sa jej vtedy zdalo všetko stratené.

Tvoje slnko je teraz zahalené mrakmi, ale ono tam stále je, aj keď ho nevidíš. Čaká kým mraky odídu. Ver tomu a buď silná. Láska vie zdolať aj obdobia, keď jej emócie nepomáhajú, ale sú proti nej.

hehe1

ernesto to trafil.... dnes presne chcu zenske toto.... zleho chlapca, co zbali koho chce a je to proste frajer.... no len taki vacsinou maju 2 a viac a niesu prilis rodinne zalozeni a monogamni....

mne je to uz cele smiesne to zenske zmyslanie :D ani tak, ani tak
ja by som bol zvedavy, ze co by si tak dievca chcelo robit potom, ako by si mu dalo kopacky, potom by nastalo, ze haaa?

medikamentus

Ahoj.
Tazka situacia, pokusam sa vcitit, nie, nejde mi to.
Momentalne sa zmenit neda nic. Hormony iste zohravaju rolu.
Narodenim babatka budete zase niekde inde, budu nove okolnosti,
ten maly balik vas moze zblizit.
Takze teraz vazne nerob nic zasadne. Pokecat so psycholozkou by bolo fajn.

Ernesto

z opisu je to jasne ako facka, je pre teba neatraktivny, pretoze si jeho modla, jeho vsetko. taky chlap pre zeny nie je vobec atraktivny a zaujimavy. ano, na prve zalaskovanie a namotanie ano, ale nie na dlhodoby vztah. a tebe sa proste zunoval pan cukrovy. toto neni vobec tehotenstvom, ale podvedomim, kedy si zena hlada vzdy alfa samca, tzn silneho chlapa, na ktoreho sa moze vzdy spolahnut. zena potrebuje vediet, ze ten jej chlap je uzasny, je s nou, ale keby chcel, tak lusknutim prsta moze byt s inou. a ten jemny prvok neistoty je to, co zeny bude vzdy pritahovat k chlapovi dlhodobo. vtedy to funguje. bad boy, ktory skrotol pri svojej laske, ale nikdy v nom to "zle" uplne nevyhaslo.

a vies preco ho ma tvoja rodina rada? lebo to tam funguje presne naopak. neokukany tutko, pre ktoreho je stredom vesmiru nasa dcera je to najlepsie, co sa nam mohlo v zivote prihodit. on jej nikdy neublizi, bude sa o nu i o dieta vzorne starat, bude ju mat rad navzdy.

hovorim z vlastnej skusenosti, kedy som sa byvalej zunoval lebo som bol prilis na nu zafixovany, ale jej rodina ma priam milovala.

precitaj si cast Category A. Did she lose attraction for you? na tejto stranke getherbackguide.com a napis nam, ci to na neho sedi. som ochotny sa stavit, ze ano :-)

qweqweqwe

Ale byvalo taketo aj predtym, len vtedy, ked mlada otehotnela, tak sa vzdy zobrali a nespekulovali, preto to vyzera, ze dnes je to horsie ako v minulosti. Pocula som vela o tom.

utajena

nemyslim že je to hormonami.mne sa moj nikdy nezhnusil,ani ked soma bola tehotna.ale asi každa žena to preživa inac,ako aj tehotenstvo.možno si len neštastna,alebo vystrasena z tehotenstva poprípade mu to davas za vinu.

oktobrova

Aj ja som toto prezivala v tehotenstve, ze sa mi nepacil ten moj, este k tomu mi strasne smrdel, tiez som sa zlakla, ze co s tym teraz, ako budem takto zit, nastastie to po porode uplne zmizlo. Takze klud.

denisaf

kks v dnesnej dobe nechapem ako moze niekto uplne neplanovane otehotniet..antikoncepcie vsade plna rit este aj gynekologovia na preventivke sa vzdy pytaju ci zena nechce!! presne ako angel pise naprv si dnes ludia spravia decko potom zistia ze sa ani nelubia a potom trpi aj decko aj vsetci.... na hlavu...