Pekný sviatočný deň želám. Ja mam 61 rokov, som vdova a pred 3 rokmi som sa spoznala s jednym mužom. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nebol starší, o dosť starší. Má 93 rokov, v marci oslavuje 94. narodeniny. On je rozvedeny a o tom, či jeho žena ešte žije alebo nie informacie nemam, nechce sa o nej baviť. Náš vzťah je výborny, rozumieme si, chodíme na dovolenky a život si užívame plnými dúškami. Problem je v ľuďoch okolo nás. Odsudzuju nás, ukazujú si na nás a vzhľadom na to, že druh je na tom na svoj vek finančne nadpriemerne dobre, podozrievaju ma z toho, že som s ním len pre peniaze. Ako ľuďom vyvrátiť ich tvrdenia a ukázať im, že vzťah môže byť aj medzi ľuďmi s považlivým vekovým rozdielom ?
Keď je vekovy rozdiel medzi partnermi viac než 30 rokov
Keď sme prišli s priateľkou do reštaurácie, všetci nám dosrali večeru ... kričali že som pedofil, a to ja mám 40 a priateľka 20 ... posrali nam naše 10 výročie
Abc... on je z tuheho koreňa, jeho matka žijuca v Kanade zomrela pred necelymi 3 rokmi ako 109-ročná, takže jeho smrti sa neobávam a myslím, že minimálne 10 rokov s ním ešte strávim. Rozumieme si po viacerych stránkach. Ja chcem mať s jehi dcérami dobrý vzťah aj preto, aby druha proti mne nemanipulovali.
Olga. Ja byt vami-tak neriesim. Ci ludi, ci jeho dcery. Keby ste neboli vy, ma inu. On vam nikdy nenavrhol sobas? Proste v hociktory den, v beznom obleceni o dvoch svedkoch? A jeho dcery si nevsimajte. Ak maju prist tak pripravte kavu do termosky, dake kolaciky slane ai somarinky a kym tam budu, vy podte zatial do obchodov, ci sa von prejst, alebo si citajte knihu zatial u vas v izbe, pozerajte telku. Ignorujte ich ale respektujte, ze su jeho dcery a dosli si kuknut tatka) Vsak keby nebolo vas, tak by sa bud ony dve starali alebo niekto iny. Tam nejde o varenie pranie ai. To si aj on sam poriesi, restiky ai...
Tu ide o spolocnost, zdielanie, travenie spolocneho casu, ze ste spolu. Neciti samotu osamelost. Takze majte vsetko a vsetkych na haku. Vek na to mate uz davno. Ako sa hovori, ked nejde o zivot ide o H... A myslite viac na seba nez na partnera. On moze/a nemusi byt. A co potom vy? Tie dve vas vykopnu z jeho domu este ani studeny nebude. Takze myslite skor na to, kde potom budete, ako co dalej s vami bude. Ked uz na to ON nemysli a ma to vsetko na haku, hlavne ze beha na golf tenis dovolenky ai))
nechysta sa umriet? a kto uz sa len chysta umriet? aj patdesiatnikom aktivnym sportovcom sa stane, ze padnu a na mieste su mrtvi (silny infarkt napr). 94 rocny clovek sa ozaj uz kazde rano nemusi prebudit.
nadpis je uplne iny, problem uplne iny...
ved si ju vygugli ci este zije, napr. na stranke cintoriny sk zadaj jej meno
to je zvlastne, ze je neuprimny, ved o nic nejde
No, on sa zatiaľ nechystá umrieť. Na jeho vek je veľmi aktívny. Hráva tenis, golf, chodi na turistiku, na dovolenky do cudzích exotických krajín, doma má malú posilňovňu, v ktorej dennodene posiluje. Proste vek je u neho zatiaľ fakt akoby len číslo.
On uz je hodne stary, za kratko umre a zase zostanes sama. Toho by som sa bala. To co riesia jeho dcery je najmenej.
Dobrý deň :)) mám siíce o dosť menej ako vy a váš priateľ no pár rokov dozadu som mala podobný problém až nato že medzi nami nikdy nič nebolo :))...on bol starší o 39 rokov :)) mala som 16 on dačo nad 50...bol ešte k tomu ženatý,mal 3 ak nie viac detí,,a teraz to najlepšie"plus bol mojim učiteľom :DD....ľudia sú sedláááci s povrchnými názormi,...viem sa do Vás vžiť ,dám Vám radu... budte spolu,milujte sa,vážte si jeden druhého...pretože vzájomné pochopenie je dôležitejšie ako nejaký vek,prosimvás :)).Držím Vám a Vášmu vzťahu palce,pekný Nový rok želám :)))
a co teraz ze ta nemusia? :-) ja mat 93r otca a ja mat 72 alebo 75 a sa okolo neho mota 61r zena, tak tiez ju nemusim ... minimalne z ucty voci vlastnej matke (a je jedno ci zije alebo nie) a taktiez z podozrenia, ze mi ide po otcovi, lebo v nom vidi rychly zarobok v podobe dedictva
znamym a rodine povedz, ze sa vydavat nemienis a teda nikdy dedit nebudes a teda nie si s nim kvoli prachom a jeho deti nechaj tak, neviem k comu ti je ich priazen