Pekný sviatočný deň želám. Ja mam 61 rokov, som vdova a pred 3 rokmi som sa spoznala s jednym mužom. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nebol starší, o dosť starší. Má 93 rokov, v marci oslavuje 94. narodeniny. On je rozvedeny a o tom, či jeho žena ešte žije alebo nie informacie nemam, nechce sa o nej baviť. Náš vzťah je výborny, rozumieme si, chodíme na dovolenky a život si užívame plnými dúškami. Problem je v ľuďoch okolo nás. Odsudzuju nás, ukazujú si na nás a vzhľadom na to, že druh je na tom na svoj vek finančne nadpriemerne dobre, podozrievaju ma z toho, že som s ním len pre peniaze. Ako ľuďom vyvrátiť ich tvrdenia a ukázať im, že vzťah môže byť aj medzi ľuďmi s považlivým vekovým rozdielom ?
Keď je vekovy rozdiel medzi partnermi viac než 30 rokov
ani so mnou... to som chcela napísať.
Jeho deti. To je ďalšia "vec", ktorá ma trapi. Má dve dcéry, staršie odo mňa - 72 a 75 rokov. Vobec ma nemusia, ba dokonca dalo by sa povedať, že ma vyslovene neznášajú. Sú to veľmi nepríjemné a mrzuté ženy na dôchodku, ktore su už vdovy. Keď prídu navštíviť druha, absolutne so mnou nekomunikujú a ignoruju moje akekoľvek pokusy o spriatelenie sa a pokusy o spoločný rozhovor. A parkrat na mňa aj vyskočili, hlavne na začiatku mladšia z nich keď mala viac energie. Som aj z nich zufala. Druh je nestranny a nechce sa hadať ani s dcerami, ani s druhom.
Olga vobec nerieš čo hovoria ľudia slováci sú aj tak falošný myslia si o tebe úplne iné ako to čo ti povedia do očí (mohla by som rozpravat osobne skusenosti ale je to nadlhooo :) )kašli na všetkých a ži svoj život najšťastnejšie ako vieš!!!
Drzim vam palce nech vam to vydrzi cim najdlhsie
Dobry den netreba si všímať ludí okolo seba a užívajte si dalej radosti zo života