Keď je vekovy rozdiel medzi partnermi viac než 30 rokov

Príspevok v téme: Keď je vekovy rozdiel medzi partnermi viac než 30 rokov
OlgaPe

Pekný sviatočný deň želám. Ja mam 61 rokov, som vdova a pred 3 rokmi som sa spoznala s jednym mužom. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nebol starší, o dosť starší. Má 93 rokov, v marci oslavuje 94. narodeniny. On je rozvedeny a o tom, či jeho žena ešte žije alebo nie informacie nemam, nechce sa o nej baviť. Náš vzťah je výborny, rozumieme si, chodíme na dovolenky a život si užívame plnými dúškami. Problem je v ľuďoch okolo nás. Odsudzuju nás, ukazujú si na nás a vzhľadom na to, že druh je na tom na svoj vek finančne nadpriemerne dobre, podozrievaju ma z toho, že som s ním len pre peniaze. Ako ľuďom vyvrátiť ich tvrdenia a ukázať im, že vzťah môže byť aj medzi ľuďmi s považlivým vekovým rozdielom ?

OlgaPe

Jeho deti. To je ďalšia "vec", ktorá ma trapi. Má dve dcéry, staršie odo mňa - 72 a 75 rokov. Vobec ma nemusia, ba dokonca dalo by sa povedať, že ma vyslovene neznášajú. Sú to veľmi nepríjemné a mrzuté ženy na dôchodku, ktore su už vdovy. Keď prídu navštíviť druha, absolutne so mnou nekomunikujú a ignoruju moje akekoľvek pokusy o spriatelenie sa a pokusy o spoločný rozhovor. A parkrat na mňa aj vyskočili, hlavne na začiatku mladšia z nich keď mala viac energie. Som aj z nich zufala. Druh je nestranny a nechce sa hadať ani s dcerami, ani s druhom.

Ernesto

vysvetli im, ze kym sa za neho nevydas, tak dedit bude len a len ta jeho vdova a deti. ak uz ta jeho manzelka zomrela, tak iba deti. to by malo aj pribrzdenym v hlavicke trosku rozsvietit.

caty512

Olga vobec nerieš čo hovoria ľudia slováci sú aj tak falošný myslia si o tebe úplne iné ako to čo ti povedia do očí (mohla by som rozpravat osobne skusenosti ale je to nadlhooo :) )kašli na všetkých a ži svoj život najšťastnejšie ako vieš!!!