vysoká škola

hufbktxnk

Angel-Demon neviem o kom tu píšeš ale ja som samostatný dosť, pýtal som sa na názor normálnych ľudí a nie zakomplexovanej kravy,moji rodičia sú na dosť vysokej platovej úrovni(nejdem písať) a keby chcem tak by som mohol robiť u nich ... ale to nechcem :) a vieš prečo? aby som dokázal niečo aj sám ... a v pohode by som mohol ísť aj na VŠ a nech ma živia rodičia, ale mňa to už nebaví, chcem už niečo robiť, na SVK chcem robiť len rok-dva a potom do zahraničia kedže všade chcú prax atď ...

áno rozmýšľal som nad tým opatrovateľstvom ale po nemecky neviem ani slovo, po anglicky viem celkom plynule

ostatným ďakujem pekne, za čas atď :)

ANGEL-DEMON

otvorím FB a aha čo sa mi objavilo... ktovie či to náš zakladatel témy nie je autorom aj toho príspevku... :-D

denisaf

angel demon presne ako pises...dnesne deticky nedvihnu rit ani za plat s ktoreho iny zivi rodinu....mali sme na brigade princezne z vs... oni si nerobili vs aby varili kavu....ono si nerobili vs aby isli niekomu kto zvonil otvorit... priserne!! lebo mali smiesneho bakalara tak nemohli nic len sediet lebo maju titul :D a pritom to je dnes nic... ja makam od 18...robila som aj za menej ako 500.... mam uver na byt.... nestazujem sa na zadku ako dnesne decka... co len nemozem neda sa rozpravaju...cakaju ze ich svet vezme a caka na nich s otvorenou narucou....

celebrita FB

Na Slovensku jedine, že by si si urobil kopu ITčkarskych kurzov a skúsil v kancli v IT sektore niečo... Ale na tie kurzy tiež treba peniaze a donekonečna sa od rodičov cecať nedá. A chce to kopu prachov. Rovnako jazykové kurzy sú dnes drahé. Najlepšie je predsa len pre začiatok to zahraničie. Ty ako chlap by si mohol ísť aj opatrovateľa robiť na dvojtýždňovky do Rakúska za predpokladu, že máš svaly a silu. Opatrovať starých ľudí, ktorí sú na hmotnosť ťažkí: prekladať 100 kilového deda z postele na vozík a z vozíka na posteľ: to chce chlapskú silu už a celkove sú v Rakúsku mocní chlapi ako opatrovatelia žiadaní a v práci sa im darí. Potom môžu za dva týždne doma denne makať v posilke :) Zárobok okolo 700 € na dva týždne, potom dva týždne voľno. Budeš mať kopu voľna, to tiež nie je zlé. Povedzme, že by si rok, dva robil opatrovateľstvo a v čase voľna by si navštevoval jazykové, či IT kurzy. Do nejakého hotela, ktorý by ti vedel poskytnúť prácu s ubytkom, by si mohol skúsiť za čašníka, Za barmana alebo za údržbára... lebo chyžná, to je skôr robota pre ženu.

Matyo

Dosť hlúpo položená otázka. Prežiť sa dá aj bez základného vzdelania, záleží len na tom, že na akej životnej úrovni. Musíš sa zamerať na to v čom si dobrý, musíš vedieť v akej oblasti by si chcel pôsobiť a čo vlastne vieš. Aj keď nechceš ísť na VŠ, vzdelávať sa aj tak budeš musieť, ak nechceš skončiť za pásom. Hlavné nemaj veľké oči, že sa o teba na trhu práce bude niekto biť, kým sa dopracuješ k dobrej práci môže to trvať aj niekoľko rokov.

celebrita FB

:D Ja najbližšie pošlem fotku s okuliarmi :) Ale sem ju nedám, lebo by som odplašila diskutérov tohto fóra s ňou. Dám ju do Lebenslaufu :) rozošlem po hoteloch :)

ANGEL-DEMON

celebrita... tak to s tou peknou je pravda...
to ked moja známa riesila novu rodinu cez agenturu...
bola so mnou ked jej volali a povedali ze rodina ju nechce lebo "..je príliš pekná" pritom keby ju videli na živo je priemerná a tučná..
ale dala vyretušovanu foto tváre , tak samozrejme ze je na nej krásavica... tak jej hovorim neretušuj si fotky a posielaj take kde si špatna :-D :-D sme sa smiali...