Situacia: mate spolu s manzelom spolocnu znamu, potom sa nahodou dozviete (je to overene, nie su to len dohady), ze si pisali spolu o tom ako si ta dotycna spolocna znama roztahuje anal a ine sexualne napady. Potom si date dokopy, ze ahaaa preto si vtedy tak rychlo minizoval okno konverzacie a pod.... Napokon ziadate od nich vysvetlenie, a dostanete sprchu, ze nic sa nestalo a ze si namyslam, ze mi drbe, mam sa liecit,,,, fakt to prehanam? Fakt sa nic nestalo? Bezne sa robia taketo veci vo vztahu?
prosim nazor/pohlad inych ludi na situaciu
Dakujem vsetkym za nazory a aj za rady (kafe, filip a aj ini), mate pravdu, nic ine mi neostava len zacat byt silnym, zacat zit pre seba a malu, prestat sa lutovat a vycitat.
Dakujem este raz a pravdu povediac som cakaka prispevky typu, ze som fakt na hlavu, kedze po tomto sklamani a zraneni ludmi mam sebadoveru ba bode mrazu, pomohli mi prispevky vidiet veci inak vdaka
Podľa reakcií tvojho manžela usudzujem, že si robila výstupy. To sa dá pochopiť, ale musíš zmeniť stratégiu, keď to chceš riešiť.
Nevyjadruj svoj hnev, ale prejavuj svoje utrpenie. Dávaj najavo, že ho chceš mať rada, ale nemôžeš si pomôcť lebo si zranená. Neukazuj sa ako silná a hysterická, ale ako slabá a pokojná.
S odstupom od seba samej mu môžeš opisovať svoje pocity - som zranená, sklamaná, bolí ma to, nič ma neteší - ale do ničoho ho nenúť, nevyžaduj vysvetlenia, nenavrhuj riešenia a podobne - nechaj na neho, čo s tým urobí.
Nie je to normalne a nenechaj si vsugerovat, ze sibe Tebe a mas ist do blazninca. Sklamali hned dvaja dost blizky ludia a este Ta aj zahanaju do kuta?
Kafe dobre pisala.
Tiez ten autor podomnou.
Skus sa nedogrcat a zacni si bez reci pomaly potichucky hladat unikovu cestu. Davaj si bokom peniaze, uzivaj si sama seba a deculko, hentoho nadrzanca ber ako nutne zlo, ktore sa da docasne vyuzit. Never, ze s nim budes mat este niekedy normalny doverny a laskyplny vztah. Nebudes.
Ked uz budes pripravena a mozno si medzitym aj najdes normalneho priatela, tak sa uz rozviest mozes. A on nech si do riri t.r.t.k.a hen tu hlupacku. Potom mozes z dialky pozorovat, ako dlho bude stastny. Fuj, chuj jeden. Jezisko mi prepaci.
Tak normálne to nie je asi... PReto ani ja nechcem vzťah, pre ten hnus a odpor ku klamstvám, falošnosti... a možno aj preto, lebo som nikdy nemala ani len kamarátku, ktorá by ma nesklamala a vo svete, kde neexistuje čisté a úprimné kamarátstvo založené na tom, že by mal človek človeka rád, v takom svete zákonite nemôže existovať ani láska. A sebavedomie nemám absolútne žiadne, o to horšie mi je na svete. Ale viem, že lepšie samej jak s niekým, kto ma sklame.
Príklad: pracovala som kedysi vo fabrike, vstávala som jak debil o tretej ráno, domov som chodila o štvrtej poobede. To bola ranná. Okrem toho poobedné a nočné. Za minimálku. Kolegyňa-stará bosorka, v autobuse fajčila a zasmradila celý autobus. Nič som jej nepovedala, ale hnusilo sa mi tam byť, bola zima jak sviňa, kebyže otvorím okno, zmrzla by som. O pár dní nato som ju milo a s úsmevom slušne upozornila, nech, prosím pekne, v autobuse nefajčí. A ona, si zaťukala prstom na čelo, pozrela na mňa jak na šibnutú opovrhovačne: pred ďalšou kolegy§ou, ktorá to počula. Síce som jej vtedy na to nič nepovedala, ale... Odvtedy som sa už nedokázala na ňu milo pozrieť, len s nenávisťou. Dúfam, že ju už nikdy v živote nestretnem. Hnusia sa mi takí ľudia a je mi z nich na grc. O to horšia mi je predstava, že by som s niekym takým mala žiť v manželstve. Takmer všetci dnes klamú a intrigujú, mnohí aj v prítomnosti svojich obetí a bez hanby. A takých bude čoraz viac. A áno-kto má nízke sebavedomie, ten sa nevie brániť. Ani ja sa neviem brániť, ale to neznamená, že v prítomnosti takých ľudí netrpím. Je to jeden z hlavných dôvodov, prečo nechcem na Slovensku robiť. Nech zostanú na takých miestach tí zlí a nech odídu dobrí.
Tak normálne to nie je asi... PReto ani ja nechcem vzťah, pre ten hnus a odpor ku klamstvám, falošnosti... a možno aj preto, lebo som nikdy nemala ani len kamarátku, ktorá by ma nesklamala a vo svete, kde neexistuje čisté a úprimné kamarátstvo založené na tom, že by mal človek človeka rád, v takom svete zákonite nemôže existovať ani láska. A sebavedomie nemám absolútne žiadne, o to horšie mi je na svete. Ale viem, že lepšie samej jak s niekým, kto ma sklame.
Príklad: pracovala som kedysi vo fabrike, vstávala som jak debil o tretej ráno, domov som chodila o štvrtej poobede. To bola ranná. Okrem toho poobedné a nočné. Za minimálku. Kolegyňa-stará bosorka, v autobuse fajčila a zasmradila celý autobus. Nič som jej nepovedala, ale hnusilo sa mi tam byť, bola zima jak sviňa, kebyže otvorím okno, zmrzla by som. O pár dní nato som ju milo a s úsmevom slušne upozornila, nech, prosím pekne, v autobuse nefajčí. A ona, si zaťukala prstom na čelo, pozrela na mňa jak na šibnutú opovrhovačne: pred ďalšou kolegy§ou, ktorá to počula. Síce som jej vtedy na to nič nepovedala, ale... Odvtedy som sa už nedokázala na ňu milo pozrieť, len s nenávisťou. Dúfam, že ju už nikdy v živote nestretnem. Hnusia sa mi takí ľudia a je mi z nich na grc. O to horšia mi je predstava, že by som s niekym takým mala žiť v manželstve. Takmer všetci dnes klamú a intrigujú, mnohí aj v prítomnosti svojich obetí a bez hanby. A takých bude čoraz viac. A áno-kto má nízke sebavedomie, ten sa nevie brániť. Ani ja sa neviem brániť, ale to neznamená, že v prítomnosti takých ľudí netrpím. Je to jeden z hlavných dôvodov, prečo nechcem na Slovensku robiť. Nech zostanú na takých miestach tí zlí a nech odídu dobrí.
nepreháňaš, toto bežné neni. Len to, čo sa stalo, je iba jeden z ďalších príznakov že váš vzťah, manželstvo je v prdeli. Žijete ako cudzí ľudia, úcta a dôvera je v keli a takýchto a podobných situácií asi zažiješ ešte veľa. Dokedy? Kedy to docvakne tebe, že aj ty máš mať svoju hrdosť. Nenechaj si srať na hlavu. Ak ti niečo vadí, je jedno čo na to hovorí okolie, iní ľudia, proste ty toto tolerovať nebudeš a bodka.
To že sa nevieš brániť neni pravda. Ty sa NECHCEŠ brániť. Že sa nemôžeš rozviesť? To je čo za blbosť? Predstav si, že rozviesť sa môžeš. Ale tak dajme tomu, že rozvod nechceš. Môžeš sa od manžela odpútať, vzdialiť sa, držať si odstup a žiť si svoj život, rozvíjať svoje záujmy, sústrediť sa viac na seba a deculo (chlapa brať ako inventár v domácnosti), vo voľnom čase si plánovať aktivity ktoré ťa bavia, stretávať sa s kámoškami, s ľuďmi ktorí ťa majú radi takú aká si. Chodiť na výlety s deculom, ak sa dá, alebo bez neho, nech sa stará tatko, veď od toho tu je. Proste si vezmi z vášho spolužita to, čo si vziať môžeš (finančne to ťaháte spolu, aspoň je doma niekto so synom a ty môžeš ísť von) a na chlapa ako takého kašli. Odpútaj sa od neho. Neber ho ako partnera. Pracuj trochu na svojom sebavedomí, vyber si veci, ktoré ťa napňĺňajú a bavia a venuj sa im, teš sa trochu zo života. Čím viac si budeš všímať muža a to ako hnusne, debilne sa správa, tým to bude horšie. Viem, že to neni jednoduché, ale dá sa to. A je to rozhodne lepšie, príjemnejšie ako fňukať nad tým, že môj chlap sa správa ako úplné hovädo. Stačí aby si sa rozhodla - že seba a deculo dáš na prvé miesto vo svojom živote. A tohoto sa i držať, toto si opakovať v hlave. Ak chlap urobí nejakú kravinu, no a čo, on pre teba dôležitý neni. Nech si robí čo chce.
rozhodne neprehanas....to je postoj chlapa...ale ved sa nic nestalo...ved co robis z toho take halo...aby ututlal to co skutocne posral...tiez by som sa nanho nemohla ani pozriet a tobos nie tiez na tu zenu...a uz vlastne vies ze ma dost dobre chutky na ine zeny...mrzi ma to...ale tiez by som bola zufala co s tym najma ked takto reagoval,mal by sa plazit a vazit si ta a nie este takto reagovat ,egoista jeden
ahoj. myslim ze sa to bezne nerobi. otazka je, co chces ty. ci je to take zle ze uz nieje sanca/chut/sila na napravu. ak postavis chlapa do situacie ze "je to pravda?" tak sa stiahne... asi na to treba ist jemne... ale ja by som asi rozbijala taniere .. a myslim, ze za tym netreba hladat uplnu neveru, len rozsirovanie obzorov. a ta tvoja znama je hlupa....
Dakujem za nazory, nie je to fake mimochodom
Mame spolu dieta rozviest sa nemozem, zijeme ako cudzi ludia, nikomu neprajem ten pocit
Daj mu vianocny darcek - posli ho do p.dele a bude si moct roztahovat anal, s kym chce. Ale najviac tym urobis pre seba. Aj ja som bola ze paranoidna a ta zla, to tak vzdy byva :) ked z niekoho robia idiota :) ako teraz z teba :) a este si aj hubu na teba otvaraju. Stoj za sebou, nikto iny tam za tebou stat nebude. A urob vsetko pre seba.