Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prosim nazor/pohlad inych ludi na situaciu

Príspevok v téme: prosim nazor/pohlad inych ludi na situaciu
pocitpodpasovky

Situacia: mate spolu s manzelom spolocnu znamu, potom sa nahodou dozviete (je to overene, nie su to len dohady), ze si pisali spolu o tom ako si ta dotycna spolocna znama roztahuje anal a ine sexualne napady. Potom si date dokopy, ze ahaaa preto si vtedy tak rychlo minizoval okno konverzacie a pod.... Napokon ziadate od nich vysvetlenie, a dostanete sprchu, ze nic sa nestalo a ze si namyslam, ze mi drbe, mam sa liecit,,,, fakt to prehanam? Fakt sa nic nestalo? Bezne sa robia taketo veci vo vztahu?

jhhwhh

- Anal si roztahuju ked tak buzeranti co tam chcu mat velku cicinu...narvanu...popripade tvoj manzel ma velku cicinu a ta vasa znama sa takto na nu ,,pripravuje,,

inak na co by to preberala snim...trtku ju proste ...
ale skor toto je fake tema znudenej bukvice, co si chce dobre pohonit nad odpovedami o roztahovani prdele, ze ano ?

podpasnik

je to nechutne uz len tym ze su sviatky a take temy tu rozoberat...
tvoj manzel je hov**o nechutne a ta znama vasa este viac.. prasnica je to!

ANGEL-DEMON

sa s ním rozved... ked oni vedia že máš nizke sebavedomie, nevies sa brániť, hovoria ti ze ti drbe a mas sa liečiť.... radšej sa čím skor rozved... a možu si navzajom rozťahovať analy...

pocitpodpasovky

Dakujem, za vas nazor, najhorsie, ze sa neviem nijak branit, som v kute, ako to tu bolo pisane, som ta najhorsia, som na hlavu, som ta ktorej drbe, su dvaja proti mne jednej,
Samozrejme manzelstvo a dovera v nej je uplne fuc, som dost citlivy clovek.... ale nebudem sa rozpisovat. Ja nerozumiem len jedno, ako to ludom svedomie moze dovolit. Ako ich to nmoze zrst, ako mozu s kludnym svefomim zaspavat?
Sklamala som sa v ludoch, v ludoch najblizsich, neviem kam tento svet speje:(

hehe1

no urcite nie, to je typicke pre ludi bez chrbtice, ze najlepsia obrana je utok, ak ti bolo hento povedane, tak by som ti radil jednu, este raz mu to zopakovat, ale s ultimatom, poslednym....este raz a konec.... ale vseobecne ludia stracaju zabrany a sibe im kvalitne na tie hlavy... hlavne sa nenechaj zahnat do kuta s tym, ze si ty ta zla ...

swistica

Nerobi sa to bezne vo vztahu a ani mimo vztahu. V dnesnej dobe je uz velke riziko zdiskreditovat cloveka zverejnenim takejto konverzacie. Kazdopadne trvaj na tom, ze si to nezelas a ze to nie je ok