Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vianoce mi pomohli s depresiou,ale je koniec

Príspevok v téme: Vianoce mi pomohli s depresiou,ale je koniec
Sarinka1995

Ahojte. Mam 22, trpim silnými depresiami uz 9 mesiacov, musela som ukončiť studium a liečim sa doma/v centre.. Tieto Vianoce mi pomohli velmi si vsetko uvedomiť, zmenit ma, nasla som opäť ten zmysel zivota, zmysel sviatku, proste som bola stastna ked sme vsetko pripravovali, ked som darceky zháňala, balila, piekla... A teraz je po štedrom dni a mam pocit ze mi to esteee poriadne vypukne. Snazim sa zachovať chladnú hlavu a tesit sa ved idu este dva sviatky a potom novy rok .. No ja mam pocit ze uz nic nebude pekne :( toto obdobie sa mi páčilo, lebo som cítila pokroky ...- teraz chcem zacat normlane žiť, ist asi znova na skolu, brigádovať, atd, ale bojim sa stradne toho sveta co je vonku za dverami. Strasne sa bojim :(

medikamentus

Mne sa pacila odpoved Zity05. Pred Vianocami si bola oki, ale su to len sviatky, ktore koncia. Potrebujes bajst dalsi implulz a nadsenie. Od februara uz mozes predpestovavat kvety, alebo uzitkove plodiny, mozes lepit servitkovou technikou a chystat si veci na jar. Mozes vymalovavat, chystat si originalne kvetinace, urobis radost tolkym ludom.
Verim, ze nemam tazku depresiu, lebo to by si uz sem asi ani nenapisala. Podarilo sa ti teraz, podari sa ti zas.
Bud disciplinovana, planuj si veci, to ti prida k dusevnej rovnovahe.

XXI

Strach zo stracchu . To nie je bohvie aká výhliadka. Strach je len v našej hlave. Ak je neopodstatnený, tak sa ho dá zbaviť. Prestať sa báť že niečo nezvládnem. Nezvládnem no a čo nebudem prvá ani posledná. Nikto nie je dokonalý. A byť s kažždým zadobre sa nedá. Treba si povedať aj svoje alebo nie ked sa mi niečo nepáči. Ak by sme žili len v prítomnosti, ako žijú naše deti nad budúcnosťou sa netrápia tak by ani strachy neboli. čo má prísť príde budem to riešiť ak to náhodou príde až potom, a nie už teraz ked ešte neviem ei to príde a už sa bojím.

jedlicka

psychologie.cz
Úzkostí je vícero. Některé přicházejí náhle, bez zjevné příčiny či spouštěče. Většinou v klidu, v období, kdy stres pominul a není důvod k potížím.
to vyzera ako toto,ci?

lilipop

Neviem co bolo spustacom tvojich depresii...vacsinou clovek prejde nejakou traumou ,ako ja sikanou a tiez mi trvalo dva roky kym som sa z toho dostala...ak mas nieco taketo...tak na to treba cas...ale rozhodne musis byt silna...nik ti nemoze srat na hlavu...musis sa postavit na vlastne a uvedomit si ....ze si nemozes vsetko tak pripustat...aj mne doslo casom aka som bola naivna ...dobra...dnesny svet je o insom...ale urcite nachadzaj to krasne v prirode a v blizkych,si velmi mlada na depresiu...a takuto vaznu z,ze si aj skolu prerusila...nie nie...to nie je dobre...musis byt silnou

xxi

Ako cieľ samozrejme nie. Iba to tak funguje. Samozrejme za predpokladu že človek nie je len egoista a má rád ľudí.

xxi

Jedlička pretože ak človek spraví druhému radosť tak ho to poteší a spraví sizároveň aj sebe radosť. Či?

zita 05

Podľa mňa jednoznačne potrebuješ výzvy. baví Ťa starať sa, robiť... nie užívať si hotové. Postav si ďalší cieľ a pracuj na tom, aby si ho dosiahla, aby si niekomu urobila radosť. Doteraz si makala na príprave Vianoc, teraz začni makať na niečom inom, čo Ťa bude napĺňať. Drž sa! Prajem Ti veľa síl!

Najčítanejšie články