Ahojte. Mam 22, trpim silnými depresiami uz 9 mesiacov, musela som ukončiť studium a liečim sa doma/v centre.. Tieto Vianoce mi pomohli velmi si vsetko uvedomiť, zmenit ma, nasla som opäť ten zmysel zivota, zmysel sviatku, proste som bola stastna ked sme vsetko pripravovali, ked som darceky zháňala, balila, piekla... A teraz je po štedrom dni a mam pocit ze mi to esteee poriadne vypukne. Snazim sa zachovať chladnú hlavu a tesit sa ved idu este dva sviatky a potom novy rok .. No ja mam pocit ze uz nic nebude pekne :( toto obdobie sa mi páčilo, lebo som cítila pokroky ...- teraz chcem zacat normlane žiť, ist asi znova na skolu, brigádovať, atd, ale bojim sa stradne toho sveta co je vonku za dverami. Strasne sa bojim :(
Vianoce mi pomohli s depresiou,ale je koniec
Ja sa ospravedlňujem za príspevky, ktoré možno neboli práve vhodné. To je celé. Budem sa snažiť poradiť, ak bude treba, v dobrom.
U mňa je všetko ok, nesťažujem sa na nič, tak to netreba riešiť. Tiež nemám rád, keď o mne niekto začne hovoriť v hyperbolách a keď sa preháňa a keď každý vie, čo by som mal a nemal robiť.
Ja nikomu nevstupujem do jeho hlavy, tak to nerobte ani Vy mne.
Majte krásne sviatky!
Ja som sa slušne pýtal :-)
Nechápem tej burlivej reakcií s nádychom ironizácie :-)
Ha, ha, ha. Je to tak, presne tak, presne, presne, naopak.
A ty prečo tráviš čas na nete? Čo je teba do mňa? Ja si môžem byť, kde chcem a môžem si robiť to, čo uznám za vhodné.
Pevne verím, že toto bude moje posledné vysvetlenie, čo sa týka môjho života a že už tu nebudem musieť rozoberať ďalšie, jemné, nuancy svojho života.
Popros admina, nech mi zablokuje moju IP adresu a potom tu chodiť nebudem. Prečo ti nevyhovie?
Máš 12 ročného syna a ty zabíjaš čas na internete?! To je tvoja žena až taká xantipa, že ti nedovolí stráviť s ním tento vianočný čas ? V prípade, že ste ateisti, chápem to...
Trpieť v dvadsiatich rokoch na silné depresie? To je priam nepochopiteľné. Mohol by som sa k tomu vyjadriť milo, nemilo, cynicky, upokojujúco, ale aký by to malo zmysel.
Keď máš málo pozitívnych podnetov, tak si ich treba nájsť. Potom síce niečo spravíš, za čo ťa budú ohovárať, ale lepšie je spraviť niečo ako nič. Treba len popremýšľať.
Teš sa z toho, že na teba svieti Slnko a že nežiješ "v tme".