Rodičia mi nič nedovolia!!!

Príspevok v téme: Rodičia mi nič nedovolia!!!
Nikolka nicnema

Moji rodičia mi nič nedovolia. Su rozvedeny a žijem s mamou. Ta ma stale buzeruje že sa neučim a mala bi som sa viacej zaujimat o školu aby som niečo dosiahla. Nosim trojky, maximalne štvorky, čo je dobre a dostačujuce hodnotenie. Na strednu sa dostanem, mam ešte rok čas a ked tak pôjdem na strojarensku, však dnes sa taky maju lepšie než visokoškolaci -_-
Ale speť k teme. Môj iphone s5 je cely rozbyty a mama mi nechce kupit novi! Vraj si ho nezaslužim lebo som drza rozmaznana a neučim sa. Nakryčala som na ňu že sa o mna nestara a nema ma rada a chcem ist k ocovi a ona my na to že nech idem, ona na mna nema nervy a že som taka ista ako ocko.
Ked som to povedala ockovi, hneval sa na mamu a povedal mi, že ju nemam brat vazne. Slubil mi, že dostanem novy iphone, no stale nič! A okrem toho by sa mi zišiel aj novy notebook, hrozne seka. A tablet nemam vôbec, všeci maju len ja nie!
Je to možne?! Vôbec nič mi nedovolia!!
Poradte čo robyt

uuleuskauu

Rodicia kupili ten byt, v ktorom byvas. Zabezpecili ti strechu nad hlavou a teplu postel a stravu, platia ti vydavky ohladom skoly. Takze kym byvas pod ich strechou, musis posluchat a radsej sa uc, ako ti radia rodicia. Lebo ti chcu dobre. Ked sa ti nepacia ich vychovne metody, mozes si v 18 zbalit kufre a odist do podnajmu. Ale kym byvas u rodicov, treba ich posluchat.

AyameSenpai

Ty si ROZMAZNANÉ decko. V prvom rade sa UČ. Nikto ti nekáže aby si nosila iba samé jednotky ale tak trojky a štvorky nie je bohviečo. Tvoja mama to s tebou myslí dobre. A je len pochopiteľné že ti nechce kúpiť nový iphone(nemala si si ho rozbiť) keď sa chováš ako sa chováš. Prestaň sa chovať ako 5 ročné dieťa. Si zarob vlastné peniaze a kúp si čo len chceš....(a tá gramatika....)
Úprimne dúfam že toto je starý príspevok a že už nie si takto rozmaznaná ale máš už rozum(IQ)

Angeldemonidiot

Mila ANGEL DEMON si uzasna urcite mas aj na cikulke este blanku, chces pretrhnem tiju. No moja podmienka je aby si nebola tlstučka tzv .moletka max 67kg a vyska do 170. Asi ti chyba moj kchar si dobre umijem chceš.

pomocnica

Alone forever-hej to je vidno, to som napísala do komentu, ktorý mi neodoslalo, ale nechcelo sa mi to znovu vypisovať, ale hovorím, že keby že fakt zázrakom normálna téma, tak prečo nie?
Inak všetkým pekné Vianoce. :)

ANGEL-DEMON

do teraz od zakladnej som mala 3 mobily
najprv motorola t2288
potom som si kupila sagem my-x7
zo záložní z našetrených penazí...
a ked som zacala zarábat som si kupila SE K550i -nový,
ten som mala 7 rokov! ešte je funkčny, len kontakt je porušeny ze je problem nabijať... kamoška dobre nie každy mesiac kupuje nové..
tak mi darovala "starý" že jej zavadzia ak chcem mam si ho zobrat lebo ho vyhodí... samsung galaxy s6802 ...

záleží od toho ako si človek váži veci, ako sa o ne stará...
moj notebook má 8 rokov! ešte ma na monitore foliu a len nedavno som dala dole z myši lebo sa už odlepila sama.... asi tak..!
a vyzerá ako nový nemá žiaden škrabanec kedze ho neprenášam,..

takže zakladatelka ked chceš niečo kup si to za vlastné!!! potom to nebudeš ničiť! ako keby to bolo zadarmo!

ANGEL-DEMON

tak ja som mala mobil za svoje! čo som si setrila peniaze od starych rodicov! zo zálozne som si kupila .. internet nasi dali zaviest az ked som maturovala... PC sme mali stary s bratom spolocný!
a notebook som si kupila za svoje ked som uz pracovala...
to ma rodič minuť celu výplatu?! alebo viac ako mesačnu vyplatu na jedno debilne decko? ked napr. novy mobil 200€ a notebook 500€ ?!
krava chodi asi lačná, že žobrať musí pred tescom ked tvrdí že sa o nu matka nestará...
chodí špinava lebo jej neperie...
a spí v maštali... cela uzimená..žee,??
chudina!

Alone forever

Nevodite ze je to fake? :) chce tu len vyvolat hadku a neviem čo preto aj vytiahla to ze chce iphone. Na znamky nehladim tiez som sa ucila na trojky a pohoda :) teda na zakladke na dvojky

pomocnica

Celý komentár mi neodoslalo až na prvú vetu, už to nebudem písať tak sa nad sebou zamysli a buď k rodičom milsia.