Rodičia mi nič nedovolia!!!

Príspevok v téme: Rodičia mi nič nedovolia!!!
Nikolka nicnema

Moji rodičia mi nič nedovolia. Su rozvedeny a žijem s mamou. Ta ma stale buzeruje že sa neučim a mala bi som sa viacej zaujimat o školu aby som niečo dosiahla. Nosim trojky, maximalne štvorky, čo je dobre a dostačujuce hodnotenie. Na strednu sa dostanem, mam ešte rok čas a ked tak pôjdem na strojarensku, však dnes sa taky maju lepšie než visokoškolaci -_-
Ale speť k teme. Môj iphone s5 je cely rozbyty a mama mi nechce kupit novi! Vraj si ho nezaslužim lebo som drza rozmaznana a neučim sa. Nakryčala som na ňu že sa o mna nestara a nema ma rada a chcem ist k ocovi a ona my na to že nech idem, ona na mna nema nervy a že som taka ista ako ocko.
Ked som to povedala ockovi, hneval sa na mamu a povedal mi, že ju nemam brat vazne. Slubil mi, že dostanem novy iphone, no stale nič! A okrem toho by sa mi zišiel aj novy notebook, hrozne seka. A tablet nemam vôbec, všeci maju len ja nie!
Je to možne?! Vôbec nič mi nedovolia!!
Poradte čo robyt

Lubko4

Janko z okolia Vranova mal začiatkom 90. rokov s rodičmi podobný problém, avšak pradoxne dodnes u nich býva ako posledný z jeho rovesníkov v dedine.

pourquoi

Ty decko hlúpe, rozmaznané! Radšej sa uč a nevymýšľaj, čo všetko by si chcela. Predstav si, že ani ja nemám žiadny iPhone ani tablet, len obyčajný vysúvací Samsung c3750 a to mi úplne stačí. Keď tie moderné hovadiny tak veľmi potrebuješ, tak si nájdi brigádu a potom si ich kupuj za vlastné peniaze!