Prejedanie- stále len jem

Príspevok v téme: Prejedanie- stále len jem
Juicy78

Ahojte ja už neviem naozaj .... každý deň posledné dva týždne to iste proste mám vkuse chuť na sladké a tým pádom mi to bráni v chudnutí :( napr môj dnešný jedalnicek- raňajky 2 lyžičky overených vlociek s kúskami proteínovej tyčinky quest bez cukru, nesladene .... obed zeleninový šalát s cottage no a okrem toho voda čaje na odvodňovanie a asi 5 kav bez cukru ale ku každej taký deň keksík čo dávajú v kaviarňach ku káve :( dokopy 5 tých malých keksíkov:( je to naozaj tak veľa ako sa mi zdá ?:((( fakt mám výčitky

pomocnica

Ty iba preháňaš. Vôbec si nejedla toho veľa, tak nechápem načo sa uzieras. Môžeš byť spokojná. Typujem že si veľa pila a tak si sa prepila, že máš pocit prejedenia. Inak podľa mňa nie je veľmi dobre začínať s diétou cez Vianoce, lebo to sa akurát obmedzujes...Treba si užiť. Veď si dáš predsavzatie a na nový rok začínaš naplno. S ničím teraz nepreháňaj, ale mat depky kvôli 5 keksikom tak to je sila...:0 teraz by som na tvojom mieste bola vpohode, urobila si čajík a prečítala nejakú dobrú knižku. Do večera by som už nič nejedla a rána keď sa zobudíš už hladná si trošku pocvic. Hneď budeš mať lepší pocit.
Pekné prežitie vianočných sviatkov.

Juicy78

Sorry malo byt ovsenych vlociek ... a ďalej už nič nebudem jesť toto sa citim jak balón po tomto :( ležím v posteli a depkarim