Administrátori tohto portálu, dôrazne vás žiadám, aby ste natrvalo zamedzili neregistrovanému prispievateľovi skrývajúcim sa pod nickom "Lubko4" prístup na toto fórum, nakoľko bezdôvodne v každej téme uráža duševne oslabeného človeka. Tomu môže byť týmto konaním spôsobená psychická ujma nezanedbateľných rozmerov. Budem vďačný, ak sa tu tento prispievateľ už neobjaví.
Verejný ochranca Janka z VnT
Na lyžovačku sa radšej nechystám, lebo moje lyžovanie najskôr vyvolá lavínu. Posledne ľudia, keď ma zbadali, tak takmer všetci museli odísť z toho kopca, lebo ich deti kričali, že ocko, mamka, medvede vychádzajú z lesa, zo svojich nor a úkrytov. Prečo nespia v zimnom spánku?! Tí, ktorí zostali na tom kopci (traja statoční) mi povedali, že oni sú v tajnej sekte, ktorá sa volá, že Nesmrteľní. Pozeral som na nich, že tomu by som ani ja veľmi neveril. Chceli, aby som sa k nim pridal, že pijú viac menej len sekt. Tak na to ma takmer nalákali. Big Foot sa najprv nechcel ukázať, lebo sa veľmi hanbil (veľký, ale citlivý), dokonca si labkami zakrýval oči, ale potom nabral odvahu a pridal sa k nám. Precvičili sme si trochu tú našu európsku angličtinu. How are you doin´ a tak… Preferuje len zimné športy, ten Big Foot, myslím. A dokonca nevie plávať.
---------------------------------------------------
Neviem, čo sú to za inzeráty, ale dať si inzerát s nickom Ježibaba, že: predám metlu v pojazdnom stave, stačí len vyčistiť karburátor. Divné. Špekulanti nevolať, lebo napriek vysokému veku, ešte stále viem dopredu povedať, kto volá. Špekulantom ani nedvíham.
Keď som sa rozprával s mojou babkou o tom, že ako sa jej pozdáva moja nová priateľka, tak tá mi povedala k tomu len to, že tak ja to vidím tak, že zase si sa veľmi nemodlil. Však už ani z očú jej nič dobré neide. No, ešte že je aspoň štíhla, to je jej jediné plus.
Jeden kamoš mi povedal, že ho bolia gu.ky, ale že nemá kartičku poistenca, lebo ma úrady v paži. Ako by mu trebalo pomôcť? Keď ho neošetria? Ja som mu poradil, že by mal vyskúšať všetky metódy, najprv horúcu vodu, potom úplne studenú vodu, za niekým zájsť (podľa vlastného výberu) a keď to nepomôže, tak nech sa dopredu nestará, my už ten jeden nôž na tom kameni nabrúsime a tiež tú ranku nejako poštopkáme. Všetky postupy sú na You Tu.e.
----------------------------------------------
A čo som bol na tých psychotestoch, tak tam sa ma psychologička stále len pýtala na farby a na ich kombinácie, že čo mi pripomínajú. Biela s hnedou, čierna s hnedou, zelená s hnedou, modrá s hnedou a tak ďalej. Ja som jej zakaždým povedal, že biela s hnedou je ho.no na snehu, čierna s hnedou je ho.no mačky na uhli, zelená s hnedou, že je to ho.no na tráve a modrá s hnedou, že je to ho.no na asfalte. Povedala mi k tomu len toľko, že som génius, ale trochu drbnutý. Že to ho.no by ju ani vo sne nenapadlo.
Babetu si už nikdy nekúpim. Ja fakt neviem, ako ma mohla chcieť dokonca aj modelka, keď som jej povedal, že mám len babetu, ale chcela. Že by to do kelu človek vo vreckách stále musel nosiť ponožky, aby si nepopálil ruky, keď musí zakaždým nasadzovať výfuk, tak to už je vážne nem-normálne. A stále, aby po mne niekto pokrikoval, keď človek v tej prilbe ani poriadne nepočuje, že pane, pane, nie je to náhodou Váš výfuk? Áno, je. Už si nemôžeme zaspievať pesničku, že babeta šla do sveta.
---------------------------------------------------------------
A ešte aj ten vodičák mi zobrali, že vraj som mal takmer jedno promile alkoholu v krvi. Tak človek sa tu snaží, tri dni v kuse nepije, v kuse myslí len na to, kedy si vypije a potom keď si dá jedno veľké pivo, tak už mu zoberú vodičák? To mi je aká spravodlivosť? Pekne mi ho pošlite späť, máte moje slovo, že do motorového vozidla sadnem len v tom najnutnejšom prípade (trebárs, keď bude niekto rodiť), inak nie, budem možno pod vplyvom alkoholu, ale to je pri mojej váhe to isté ako keď si niekto dá detské šampanské.
V inej východnej krajine by sa mi to isto nestalo, tam to ani nikto nerieši. Otázka: pán vodič, ste pod vplyvom alkoholu? By vyznela irelevantne, ak nie priam komicky.
-------------------------------------------------
Už som sa rozhodol, že budem tiež chlap a dám si poriadne veľké tetovanie, dám si vytetovať na svoje brucho veľkú dyňu helouvínku a na chrbát si dám vytetovať šípku, aby mi pripomínala, že som nepoznal značku symbolizujúcu jednosmerku. Samozrejme, že šípka natočená smerom nahor, nie nadol. So šípkou smerujúcou nadol by ma isto žiadna nechcela, čo by tiež nebolo na zahodenie, nakoľko účet zatiaľ ešte nemám zablokovaný. Peňazí tam niet veľa, ale pre vlastnú potrebu postačia. Ešte nechcem prísť o kartičku. Ten pocit, páni, na nezaplatenie. Páči sa mi aj Stopka, len stále som neprišiel na to, že čo tá značka presne znamená?
-----------------------------------------------------
A o tie zhliadnutia na You Tube si nerobte starosti. To sú len moje zhliadnutia, keď práve nepočúvam Slas.a. Nemôžem ho počúvať stále dookola, lebo je to istá forma závislosti (treba to liečiť alebo s.ať na to?). Ten sa na mne teda musel nabaliť, kým som prišiel na to, že má o pol tónu podladenú gitaru a nehrá vo Fis Dure. A takmer päťnásť rokov som Ho práve pre to obdivoval. Sólovať vo Fis Dure? Čo Ti drbe?
Aj tak je to úplne jedno, kto ako sóluje. Už ma to prestalo baviť.
Sólo od tohto autora sa mi páči aj tak najviac a môže sa každý snažiť hrať presne ako sa len dá. To nie je podstatné. Niekedy stačí len hrať alebo hovoriť do jazzu. To je väčšia zábavka.
www.youtube.com
Ja som si dal spraviť psychotesty, kompletné, na vlastné náklady.
Mne netreba pomáhať, ani v takom, ani v onakom ohľade. Ja pomôžem skôr vám.
A čo sa týka toho ostatného, moja cesta je taká, že ja rozmýšľam hlavne nad tým, čo som počas dňa spravil dobrého a nie zlého. A ľudia sa budú smiať a nie plakať. Dosť bolo tohto slzavého údolia!
Ja tu dám každý deň nejaké svoje kreácie.
no ty davas :D, esteze som sem zbludila :)
inak, nie ste nahodou dvaja v jednom tele?
Byt tebou, ak to je take vazne, tak sa z tejto stranky stiahni, prestan sem prispievat. ak ta bude obtazovat inak, podaj nanho trestne oznamenie.
zboznujem ta a dakujem za spríjemnenie večera :-D! na teba tu nikto nemaaaaaaaaaaaaa
Ty si od tejto stránky závislý. Čo je príčinou tejto závislosti ? Žeby nedostatok sociálnych väzieb a z toho vyplývajúci nadbytok voľného času ?
Inak, neviem, čo ste sa na mne tak rozčuľovali, keď som vás občas aj rozčúlil, čo pripúšťam. Neviem, prečo admin radšej PRACNE mazal moje príspevky, než akoby ma mal zablokovať cez IP adresu (k čomu som ho niekoľkokrát aj vyzval).
Ja by som si ten IP-addresy menič isto nekúpil, aby som tu vypisoval, keď som mal haluze.
To malo akú logiku? Svojskú?
Tak, keď ma máš rada, tak tu sem niečo dám, nech vás (svojich priaznivcov trochu pobavím) :-) Nebudem to dávať do iných tém, aby som zbytočne nespamoval, čo im asi vadilo (tým, ktorí zmysel pre humor nemajú ani z veľkej diaľky).
---------------------------------------------
K téme: Sušené jablká. Mne sa doma pokazila sušička, tak tie jablká, ktoré máme doma, tak tie si suším tak, že používam pri tom veľmi zastaralú metódu, konktétne ide o sušenie fénom. Sušenie jabĺk robím najmä vtedy, keď si umyjem hlavu a potom si fénujem vlasy, aby som na to nezabudol, lebo už dosť zabúdam, vďaka zábudlivosti zabúdam aj vypiť, čo už je vážne na psychiatra. Jabĺka pripravené na sušenie sú položené na záchodovej mise a nakrájané na plátky. Červíky, na ktoré počas sušenia naďabím, tak tie púšťam späť do voľnej prírody, aby si mohli aj naďalej voľne pobehovať a páriť sa. Predsa len, oni majú lepšiu karmu než ja ako človek (príspevky nižšie sú lepšie, ak sa Vám nechce čítať všetko).
K téme: Využitie voľného času. Môj kamarát využíva svoj voľný čas tak, že číta knihy, najmä romány a novely. Mal by nosiť okuliare, ale tie nepoužíva, lebo chce, aby samu oslabil zrak, aby už tak tú svoju starú dobre nevidel. A keď zájdeme na pivo (ja pijem už len minerálku alebo kávu), tak mi trebárs hovorí obsah tých románov, nezabudne opomenúť ani vedľajšie postavy a vedľajšie príhody. Ide ma z toho niekedy už vážne šľak trafiť, ale maturitu po novom z literatúry by som zvládol ľavou zadnou aj napriek tomu, že knihy nečítam rád (rád ich iba kupujem). Potom ich poštárka doručí nejakému môjmu menovcovi, aby som to predsa len mal trochu skomplikované. Tá menovkyňa, stará babka, sa potom čuduje, že čo jej to chodia domov za knihy a ešte navyše aj v cudzom jazyku. V podstate je to ako môj dvorný ochutnávač kníh, keby že mi prišlo niečo nevhodné. To by isto hodila do piecky. Čiže čítam len knihy s vhodným a slušným obsahom, žiadne neslušné obrázky v nich nemôžu byť ani náhodou.
-------------------------------------------
K téme: Hľadanie priateľky. Ja si priateľku nehľadám. Denno denne dostávam kopec ponúk. Môj mail to vyhodnocuje automaticky ako spam a „hádže“ to všetko do spamového koša. Dokonca mi píšu aj z poza veľkej mláky, posielajú mi kadejaké obrázky, o obsahu ktorých radšej pomlčím. Musím si kúpiť Red.ull, aby som dostal krídla a odletel tam za nimi. Len neviem, čo tam budem robiť, lebo spievať neviem. Jedine, že by som predával nejaké jedlo, to by mal bavilo, nakoľko potrebujem ešte trochu pribrať a potom si trúfnem aj na Yoko.unu.
---------------------------------------------
Dúfam, že aj tam platí, že vyššia kubatúra má prednosť ako ma učili v autoškole (autoškola mala názov: The car-school for dummies, neviem, čo presne znamená slovo dummy, nakoľko to má viac významov, ale že by tým bolo myslené, že pre debilov, tak to sa mi nechce veriť). Moja babka z otcovej strany, keď ešte šoférovala, tak tá tiež veľa pravidiel nepoznala, dokonca aj slabo videla. Aj keď veľa toho z tých pravidiel cestnej premávky neviem, ale presť rovno cez kruháč alebo ísť po chodníku, lebo tam uvidela svoju kamošku, ktorá išla s plnou taškou z obchodu (konkrétne z Kau.landu), už príde aj mne trochu uletené. Raz jej chceli dať pokutu za to, že išla do jednosmerky, ale potom sa to vyriešilo len napomenutím. Jednoducho ich napomenula a išlo sa ďalej.
----------------------------------------------------------
Mama sa ma dnes pýtala, že kto ma tak hrozne ostrihal, na debila. Ja že normálne kaderníčka, len problém bol v tom, že strihanie stojí tri eurá a ja som mal len euro päťdesiat. Aká pláca, taká práca. Niektorým sa vážne čudujem, že sa stále držia motta, že snaha sa cení. Silno pochybujem. Takmer žiadna pláca, tak s.ať na prácu.
-----------------------------------------------------------
A keď som bol v obchode, tak som mal len na pol litra mlieka, päťdesiat centov, tak mi predavačka povedala, že mám len chvíľku počkať, že len odskočí s mopom povytierať dlážku, na ktorú sa jej vylialo mlieko, a že potom mi ho dá do takého obalu (na odpadky). Chutilo v tej káve vážne trochu divne, takmer som si na ňom vylomil ten posledný zub, ktorý mi ešte zostal a ktorý mi slúži na otváranie piva.
-------------------------------------------------------------
A ešte sa mi čudovala, minule, že som si kúpil aj polku chleba a desať pív. Že či viem, že od chleba sa priberá? Mala asi šťastie, toľko chleba mi až netreba.
Keď ma zrazilo auto, keď som išiel na biku, tak tá vodička ešte odo mňa chcela sto eur za to, že som jej poškodil auto. Že ona si najprv myslela, že zrazila divú sviňu, že to bola riadna šupa. Ja som aj išiel k lekárovi, lebo ma doma donútili, nič mi nezistili, len tie aparáty im práve vtedy zum Teufel prestali fungovať.
Mne stačí, že moja babka je bylinkárka, ona ma vždy uzdraví zo všetkého. Bylinky zbiera tak, že zoberie kosák, nakosí trochu trávy v šanci (už neviem spisovne, sorry) pri cestách, potom to zabalí len tak pro forma do takých sáčikov a pre.áva to ľuďom ako všeliek. Aj mne z toho potom robí čajíky. Nohy mám niekedy ale fakt ťažké ako z olova, ale to neva, hlavne, že sme zdraví. Nevadí, že sme chorí, podstatné je to, že sme súčasne ešte ako tak zdraví.
Neviem, ale ten kamoš, čo je na invalidnom, tak na mňa divne pozeral, keď som mu gratuloval k narodkám, že prajem ti hlavne veľa zdravíčka… Asi sa bál, že ho tou gratuláciou pripravím o TPP.
Nič už končím, na teraz, idem na wecko, na veľkú, tak mi držte palce.
Musím sa ísť osprchovať, aby som nesmrdel, keď budem skypovať s tými kočkami.
Že na magnetickej rezonancii hlavy mi nezistili žiaden problém, lebo vákuum sa nedá zosnímať.
P.S. Všetko som si len vymyslel, aby som poslúžil ako prevencia úzkostno-depresívnych porúch.
P.S. Sorry, nepodelil som to všetko tak ako treba, lebo sa mi už nechce.
liii alias mam56 ja ta mám rada...nerozčuluj sa tu nad blbmi...
Ha, ha. Snažíš sa to odľahčiť, ale toto nie sú srandy. Tu je veľa spolupacientov, ktorí nemajú zmysel pre humor.
Závidíte nič viac, že vy čo ste ok, nedokážete ani jedno percento z toho, čo dokážem ja. Závisť je zlá vlastnosť.