Samota na Vianoce

Príspevok v téme: Samota na Vianoce
mysicka655

Ahojte. Je tu niekto kto bude na Vianoce sam? Myslim sam - bez partnera. Rozisli sme sa s priatelom sice uz pred par mesiacmi ale teraz v case vianocnom na mna dolahol smutok. Nie ani konkretne za priatelom, ale vseobecne, ze budem cez Vianoce sama. Mam sice rodinu, s ktorou stravim sviatky ale bude to take smutne... Posledne roky sme vzdy travili vo dvojici a bolo to fajn. Teraz budem sama.

Forever Alone

Bože, zdá sa mi trošku odveci sa kvôli pár mesiacom od rozchodu opúšťať a navyše ste si aspoň ten vzťah prežili, takže by ste až také opúšťaky nemali mať ...ja aj keď už mám dosť rokov, 24 som ešte žiadne Vianoce s priateľkou nezažil, lebo zdá sa že taká ani sa nenarodila a som takú nenašiel, bo všetky horšie ako ja a nejdem ani plakať do vankúša, že nie je a už vôbec si dať mašľu kvôli tomu :D ...jak bude, tak bude, hádam dobre bude :D

tiezsklamana

mysicka uplne ta chapem... tiez sa na mna prednedavnom vykaslal frajer... ked idu tie vianoce clovek to velmi tazko znasa....

zita 05

Aj tento rok to bude fajn aj keď trošku inak. Nebudeš sama, to je základ a ostatné je iba postoj Teba samej. Ty musíš byť presvedčená, že bude fajn a podľa toho sa aj správať.
Tak, ako Ti to tu už ktosi napísal, nemôžeme mať všetko...

ankaa

mysicka, dobre uz bolo ti dobre napísal/a, je nás viac, čo budú na Vianoce "sami", teda v zmysle bez partnera/partnerky..no a čo? Jasné, zabolí, ale ty máš rodinu, z toho sa teš, mne z tej mojej veľa nezostalo, a preto som dvojnásobne rada tým, ktorí sú ešte tu a verím, že budúce Vianoce už "sama" nebudem. Síce verím z roka na rok, ale verím :-) A tiež mám zvieratká a nie jedno, ale celú kopu, ktoré budú rady, že už konečne budem s nimi celý deň dlhé dva týždne..proste si nájdi niečo pozitívne, sú aj horšie veci ako byť single :-)

dobre uz bolo

je nas velmi vela co budeme co sa tyka lasky osamote...ale aspon ja mam to stastie ze mam rodinu...ktoru nadovsetko millujem..mam 2krasne krsnata...na ktore sa velmi tesim ked ich uvidim ako sa im roziaria ocka ked najdu darceky pod stromcekom...na mojho psika ktory je uplne uzasny..proste na vsetko...a ze nemam prisebe zenu ktoru by som nadovsetko miloval..no este ju nemam ale viem ze raz ju mat budem..ale kym tu neni ani moje vlasne deti ..venujem sa naplno rodine pretoze ..nikto tu neni navzdy..a o par rokov budem mat zenu deti ale mamku a tatka nie..preto si uzivam chvile stymi co mam prisebe..pretoze nikdy nevies co bude dalsi rok...ale rodina je najdolezitejsia..

Iiiiii

Ono ide aj o to, prečo sa takmer všetky vzťahy zvrhnú na "Tretiu Svetovú"? To by´ch rád vedieť:-) O tých zvyšných mám predstavu, nie príliš dobrú, čo mám svoje infos:-(
Ale, už nech je ako chce: Me gustas Tu:-)
www.youtube.com
Žena ma chcela len komandovať, čo nemám robiť, ale nepovedala mi, že čo mám robiť. Robím, ako uznám za vhodné a som satisfied.

emma566

Ahoj,
tiez som to zazila pred dvoma rokmi... po 5 a pol rocnom vztahu som sa rozisla s mojim presne na Vianoce. teda 26.12 oficialne ......ale to uz pred Vianocami som si uvedomila ze fakt je koniec ........ na stedry den som bola s rodinou , vynavstevovala som vsetkych , vypila som , pokecala, a snazila som sa cez to vsetko preniest, .... prezila som to , boli to kus ine Vianoce, ale toto obdobie bolo startovne do mojho lepsieho , krajsieho zovota....... teraz ked si na to spatne spomeniem tak sa len pousmejem ..... ze hej aj take som zazila , a okrem toho tie Vianoce boli tie najintenzivnejsie co sa tyka Vianoc v kruhu rodiny v pravom zmysle :)
tak si to uži :) usmievaj sa, papaj kolace :)
spomen si stale na to ze aj horsie mohlo byt..... aspon mne to pomaha .... :)