Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Samota na Vianoce

Príspevok v téme: Samota na Vianoce
mysicka655

Ahojte. Je tu niekto kto bude na Vianoce sam? Myslim sam - bez partnera. Rozisli sme sa s priatelom sice uz pred par mesiacmi ale teraz v case vianocnom na mna dolahol smutok. Nie ani konkretne za priatelom, ale vseobecne, ze budem cez Vianoce sama. Mam sice rodinu, s ktorou stravim sviatky ale bude to take smutne... Posledne roky sme vzdy travili vo dvojici a bolo to fajn. Teraz budem sama.

Iiiii

Samota má tiež svoje čaro, netreba to všetko brať až tak tragicky:-)
Môžeš trebárs písať knihu alebo komponovať skladby pre symfonický orchester. Momentálne som pri pasáži - lesné rohy. Má to len jeden tón, tak tam sa až tak nezapotím - ha, ha. Lepšie by tam bolo treba napísať nie notu, ale počkaj 5 sekúnd a potom zatrúbiť:-)

Iiiii

Keby že dostanem v base samotku, tak tam pokojne zostanem, aj dve, tri dni navyše - ha, ha, v rámci hlbokých, puritánskych meditácií.

Iiiiii

Ja sa dám dokopy najskôr so svojou ex, má to svoje výhody, aj nevýhody. Výhodou je to, že keď s ňou pôjdem na výlet do pralesa, tak všetky lesné zvieratká utečú, keby že náhodou začala vrieskať, po mne, samozrejme. Dnes sme sa boli povoziť na aute (jej auto, ja nemám nič), tak zle radila, že mi až remeň na nohaviciach praskol. Tomu je fakt ťažko uveriť. A ešte mi dala aj sprchovací gél a šampón, aby som jej nesmrdel, keď so mnou náhodou Skypuje alebo dokonca keď s ňou telefonujem. Už sa budem chodiť sprchovať do umývačky áut. Aj žuvačky a náplasti mi kúpila, aby som prestal fajčiť. Viete ako to dopadlo? Žujem tú žuvačku, na ruke mám náplasť a v ústach
ci.u:-O Do čerta i so závislos.ami.

ANGEL-DEMON

a ostatných 364 dní v roku ti to nevadí....????
ja nemám nikoho, ani rodinu.. a tu som.... a je mnoho dalsích ktorí su na tom rovnako... a? žijeme...