Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Uvedomil sa,chce šancu

Príspevok v téme: Uvedomil sa,chce šancu
Jessina24

Co s takym chlapom?
Mali sme super vztah problem ku koncu bol nedostatok casu kedy sme boli spolu tak to vnimal...uvedomil si moju casovu vytazenost a chce na tom pracovat.
Priznal sa ze ma miloval aj dlho po rozchode mal vztah ktory skoncil lebo to bol iba chlad z jeho strany.
Dali by ste mu sancu?

cha

ja by som mu šancu na tvojom mieste určite dala...už záleží len na tom či ho máš ešte rada lebo trepať sa do vztahu s niekým ku komu cítiš ,dá sa prakticky povedať... nič ,nestojí z môjho pohladu za veľa...sorry,za nič :DD musíme sa v tejto situácii vžiť trošku aj do chlapov no ne? :DD ak vidíš že sa úprimne snaží o tvoju pozornosť a ešte k tomu vraví že ťa ,,miluje" nieje tam z môjho pohladu čo riešit....rozišli ste sa? tak prečo sa nedať znova dokopi? veď aj sama vidíš ako ho to k tebe ťahá,či? :DD noo rozhodni sa už ako chceš,maj sa pekne....chcela som napísať majte sa pekne, tak :DD

lLily

to je sice pekne, ze sa rozisiel.....ale tu prac. vytazenost by si mal vyriesit osamote a nie do toho tahat ineho cloveka - teda zeny

Jarunka12

Dobre si to ale rozmysli, predsa len sa hovori ze dva krat do tej iste kaluze neskocis, ale ako to citis tak sprav

0vecka

tazko sa k tomu vyjadrit ked nevieme kolko casu spolu travili...poznam takych expertov co rano o 6 00 vypadnu z domu pridu o 22 00 drbnu do seba jeden jogurt popripade pivo a idu spat a cez vikendy idu pozriet rodicov alebo cojaviem co .. je relativne co znamena ze spolu travili malo casu