Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Uvedomil sa,chce šancu

Príspevok v téme: Uvedomil sa,chce šancu
Jessina24

Co s takym chlapom?
Mali sme super vztah problem ku koncu bol nedostatok casu kedy sme boli spolu tak to vnimal...uvedomil si moju casovu vytazenost a chce na tom pracovat.
Priznal sa ze ma miloval aj dlho po rozchode mal vztah ktory skoncil lebo to bol iba chlad z jeho strany.
Dali by ste mu sancu?

Fantasyi

Pokial je tam laska, tak potencial tam je.
Prepac, ale on je nejake male decko, ze potrebuje, aby sa mu niekto venoval? Nevie sa chvilku zabavit sam? Potrebuje partnerku, alebo opatrovatelku? Ma rad cas straveny s tebou, alebo len potrebuje niekoho kto mu vyplni volny cas?
Ono je to tak, ked sa ludia hned rozchadzaju a nehladaju sposob, akoby to mohlo fungovat.
Asi si proste uvedomil, ze je lepsie byt s tebou malo, ako vobec. Predtym si mozno myslel, ze malo je rovnako, ako vobec.
Ked poviem ano, das mu sancu?
Ked poviem nie, tak mu ju nedas?
Alebo sa jednoducho prestanes pytat inych a zamyslis sa, ci ti vobec chyba a chces byt s nim?

Iiiii

Neberte ma, please, až tak vážne. Ja si to tu všetko len vymýšľam, chcem pôsobiť ako antidepresant, nakoľko je toľko depresívnych
ľudí:-(
A keď nemáte zmysel pre humor, tak to je váš nedostatok a nie môj.

Iiiii

Keď mi moja ex pobalila veci a vyhodila ich na chodbu, tak mi povedala len tieto monštruózne slová: prajem Ti, aby si veľmi, veľmi trpel! Tak som sa jej opýtal, že či chce, aby som sa k nej vrátil?:-)
Na blahorečenie mi spolužitie s ňou úplne postačí, nemám ambície stať sa mučeníkom:-)
It´s good to be alive:-)
www.youtube.com

jetonatebe

Dosť málo informácií na posúdenie situácie... On chce šancu, ale vzťah sa ukončil, lebo sa mu zdalo (alebo bolo to tak), že si sa mu málo venovala ? a teraz na tom chce pracovať ? a ako ?
Skús trošku potrobnejšie popísať Váš vzťah.