neviem ako to napisat aby to bolo zrozumitelne...ale som chlap ktory ked stretne zenu tak v nej vidi hned potencionalu partnerku...nepozeram nanu ako kamarat alebo neviem co...ale hned ake myslienky ake by to bolo spolu ako by sa nam byvalo ..ako by sme si zili ako by sme si uzivali vo vztahu a take..kazdu jednu zenu ktoru spoznam..niesom zufalec a niesom clovek ktory rad osebe pisem ale podla inych zien som fesak a mal som aj krasne priatelky takze asi zle nevyzeram...makam nasebe takze mam trosku aj svaly a sebavedomie no to zas nie uplne najvyssie...ale neviem co robit ...nechcem niekoho spoznat a hned ju vidiet ako potencionalnu partnerku ..ale len ako kamaratku co mam robit...
kazdu vidim ako partnerku...
Je to normálne. Pokiaľ si heterosexuál, tak opačné pohlavie ťa priťahuje. Prinajmenšom pri každej novej slečne, ktorú stretneš, prehodnocuješ jej kvality (podľa tvojich kritérií) a zvažuješ, ako by vám to spolu klapalo alebo nie. Robí to tak každý, samozrejme to funguje aj opačne, bez ohľadu na to, či práve vzťah máš alebo nie. Ak máš vzťah alebo sa vyskytne nejaký iný dôvod, pre ktorý nechceš alebo nemôžeš do toho ísť, tak "zaradíš spiatočku", ako sa hovorí. Takto proste fungujeme - hodnotíme, snívame a čakáme na príležitosť so ZATIAĽ zatiahnutou ručnou brzdou. U niekoho je to silnejšie, u iného slabšie, u niekoho také slabé, že to ani nevníma. Keby sme takí neboli, tak by ľudstvo vymrelo, a keby sme nemali tú brzdu, tak by ženy a muži skákali po sebe v práci a v MHD a vymreli by tak či tak, lebo na iné by nemali čas :)
v urcitom veku to tak moze byt, ked som bola teen a trochu neskor tiez som tusim taka bola, ale neviem, ci je to normalne :D
Nestotožňujem sa s Tvojim príspevkom Fantazy. Áno, moje príspevky sú fakt megavtipné a aj také zostanú. Nech ma bloknú cez IP adresu, ak to uznajú za vhodné. Oni to vedia spraviť. A už ma tu viac neuvidíte, pod žiadnym nickom:-)
A čo sa týka balastu, aj napriek tým kilám navyše sa cítim ľahký ako pierko. A, áno, beriem L.D, ale nemôžem sa ku chladničke dostať až tak často, lebo ten drak, čo ju stráži, chodí len párkrát do dňa na WC - ha, ha.
Ja tým trollom nie som. To ste na zlej adrese.
Ked som bola dlhsiu dobu bez partnera, tiez som to tak mala. Asi preto, ze jednoducho pocitujes potrebu a tuzbu po partnerovi. Odkedy mam partnera, tak chlapov ignorujem a to aj tych, co javia zaujem, lebo pri partnerovi ta ta chut prejde, lebo si uvedomis, ze su to nie iba radosti, ale aj starosti s druhym pohlavym :)
Este dotaz.
liii prosim ta, neviem, ci neberies lieky, alebo si myslis, ze su tvoje prispevky mega vtipne, ale dost casto su fakt nevhodne, az uchylne. Trosku sa krot vo vyplavovani svojho vnutorneho balastu na toto forum. Dakujem pekne.
Ja asi tiež trpím týmto syndrómom. Posledne som išiel busom do mesta a prisadla si ku mne taká kočka, keďže na večeru boli strukoviny, tak ma postupne začalo nadúvať, po 10 minútach rozmýšľania o p.de a o tom, ako sa k tej slečne prihovorím, som si predsa len pr.ol. Tá slečna sa chytila za nos, natočila sa na mňa ako parabola a opýtala sa ma: pane, to Vy ste si pr.ol? Ja som jej povedal pravdu, áno, slečna, pr.ol som si, však si hádam o mne nemyslíte, že aj bežne takto smrdím...
"..a asi ano chyba mi niekto blizky..ale teraz nechcem az tak vztah ..chcem len ist vonku zabavat sa a spoznavat nove zeny bez toho aby som mal hned blbe myslienky..."
myslim si ze sam nevies kt z tychto volieb teraz chces viac, ci sa zabavat alebo mat niekoho blizskeho, najlepsie bz bolo mat oba veci dohromady ze (chodit sa zabavat von s blizkym clovekom)? :D
ja osobne som opacna a v ludoch naookolo nevidim potencial. bududich partnerov, akosi mi to moja intuicia a celkom dobra schopnost ludi odhadnut nedovoli... :)
dozasa a tweetie. Dakujem vam velmi pekne
a sa ospravedlnujem za gramaticky nespravne spojenia, ci opakovanie slov, ale fakt ze niekedy prave tie zname, co su "kamaratske" alebo "extremne kamaratske" mi v poslednom obdobi davali najavo, ako sa ony spravne chovaju, a prezentovali svoje moralne hodnoty - len skoda, ze o nich vedia len pekne rozpravat, a teda ako nespravne sa ja chovam, kedze nezijem nazvime to s dobou, tak preto mi nedalo zareagovat
Tiez suhlasim s Dozasa.
V dnesnej dobe by nazor, ze nechce zbytocne nechat chlapa namotat sa, ked vie, ze k nemu nic neciti, by sa mal skor pozitivne ocenit.
Mam zname, kt. praktizuju prave to namotavanie a nie za ucelom, ze k tomu dotycnemu nieco citia, ale proste len pre vlastny prospech, vlastne ego, ci proste zabezpecit si dostatocny pocet kamaratov, ked budu nieco potrebovat..., a teda oficialne to nazyvaju, vsak ved su len kamaratske... Dokonca jedna takato znama mi tiez chcela dat minule "kapky", ale ked zoberiem, ze ta znama ma priatela, kt. obcas podvadza s takymito "kamaratmi", tak to vo mne este viac upevnuje nazor, ze nazor od a_dr1a je prave uplne super.
Jedine pripadne, ak zoberiem dnesnu dobu a teda co sa ceni, tak skodi sama sebe, ked je priama, pretoze mnohi v tom spravani zjavne vidia ine.
Ale kazdapadne a_dr1a: odomna palec hore
Eleanor to si prehnala Adrla ma niekedy praveze skvele nazory.
Nemas pravo ju urazat