neviem ako to napisat aby to bolo zrozumitelne...ale som chlap ktory ked stretne zenu tak v nej vidi hned potencionalu partnerku...nepozeram nanu ako kamarat alebo neviem co...ale hned ake myslienky ake by to bolo spolu ako by sa nam byvalo ..ako by sme si zili ako by sme si uzivali vo vztahu a take..kazdu jednu zenu ktoru spoznam..niesom zufalec a niesom clovek ktory rad osebe pisem ale podla inych zien som fesak a mal som aj krasne priatelky takze asi zle nevyzeram...makam nasebe takze mam trosku aj svaly a sebavedomie no to zas nie uplne najvyssie...ale neviem co robit ...nechcem niekoho spoznat a hned ju vidiet ako potencionalnu partnerku ..ale len ako kamaratku co mam robit...
kazdu vidim ako partnerku...
adr1a
Jasné, pochopili sme, musíš sa hrať na dôležitú a nedostupnú... asi preto si stále sama, však, ty mudrlantka. A ešte iným budeš radiť, ako si majú nájsť partnera. No sranda. :))) a nenamýšľaj si, že by ťa náááhodou nejaký chlap chcel. Podľa toho, čo píšeš tu na fóre, mi pripadáš ako veľmi nepríjemná a zakomplexovaná osoba, zahľadená do seba, myslíš si, že máš patent na rozum. S takou ako si ty, nikto nevydrží.
Tak ja som zena, ale tiez to takto z casti mam)) Ale u mna je to aj o tom, ze nebudem predsa davat sance niekomu, v kom nevidim istu perspektivu do buducnosti. Tam predsa len moze casom vzniknut riziko namotania sa, zalubenia ai. Nebudem preto svoj cas zaujem ai, VSETKO, investovat do niekoho, v kom tu "buducnost" nevidim. Na taketo aktivity (co pises ty) mam predsa priatelky kamky znamych ai
ja to tak tiez mam...
email ja nemam vysnivanu zenu chcem len niekoho stretnut casom a zalubit sa nic viac...a asi ano chyba mi niekto blizky..ale teraz nechcem az tak vztah ..chcem len ist vonku zabavat sa a spoznavat nove zeny bez toho aby som mal hned blbe myslienky...
qqqwqwqwwqqw tak radsej sa ty sustred na citanie a svoje iq...pretoze neviem ocom pises ale trosku si asi neprecital spravne moj text alebo nepochopil pretoze tvoje iq je asi nizzsie...ja som pisal ze zeny si to omne myslia...a preto som to napisal aby to nebolo tak ze som zufalec ktory nikdy zenu nemal ani ze je zatvrdnuty..ale naopak som normal chalan ale proste vidim zeny ako totalny chudak ktory chce prvu ktoru stretne ...takze citam porozmyslaj a potom nieco pusti ty iq majste
Čo máš robiť?
Prestaň si o sebe myslieť, aký si "asi" fešák a aké máš tak trocha svaly, lebo na sebe tvrdo makáš. Pomedzi to makanie pomakaj aj na výške IQ.
Každý druhý príspevok, týkajúci sa vzťahov so ženami, začína: Asi som fešák a aj na sebe makám... prečo ma žiadna nechce, prečo to nevydrží dlho, prečo sa mi vlastne ženy páčia? :D (tvoj prípad)... Asi preto lebo nie si gay... ak by si bol na chlapov, tak by si tu chodil vyplakávať, prečo ťa ženy nepriťahujú a prečo si s nimi nevieš predstaviť budúcnosť.
velmi ti chyba baba a velmi chces uz nejaku mat a preto sa na zeny divas ako na potencialne partnerky. Mysli ti to v hlave ako samcovi z rise zvierat.
a aky je vlastne tvoj typ? Ci vsetke bez ohladu na vyzor beries?