Dobrý deň,
V poslednom čase na sebe vidím, že som na tvári pribratejšia. Neznášam sa na fotkách, lebo líca mám tučné. Aj pod bradou som trošku tučnejšia, A pritom mám 160 cm a 51 kg. Poraďte mi... Ako mám schudnúť na tvári ? Čo mám robiť? Ak začnem teraz, tak koľko mesiacov to bude trvať ? Ďakujem za rady.
Ako schudnúť na tvári
Presne tak, lokalne sa chudnut neda! A nie je pravdidlo, ze stihli ludia maju aj uzku tvar.
No pokial viem tak z tvare sa len tak cvicenim schudnut neda, celkovo musis schudnut a tym schudnes aj z tvare
Hej a sú na to aj nejaké cviky presne určené, posurfuj po nete. A SMIECH je veľmi dobrý tiež. :) Liek na všetko. :)
Ahoj, no podľa toho kde sa potíš.
Keď sa na tvári nepotíš, tak to je zložitejšie, ale ak áno, tak zaraď iba aktivitu, napr.beh, skákanie na švihadle...hocičo pri čom sa zapotíš. A to sa bude pomaly strácať. A keď máš nezdravú stravu, tak aj to prehodnoť. Asi priberáš iba do tváre. :) Držím prsty. A keď by si aj teraz cez Vianoce pribrala, tak si z toho nič nerob, začni až po Vianociach aby si sa zbytočne nedeprimovala. Na Vianoce každý priberá, tak si ich uži a neobmedzuj sa. ;)
Pekné Vianoce. :)
Tak s týmto myslím že ti nik neporadí
Nikto nič ???
Mám 18 rokov.