Chutí mi sladké a chcem schudnúť

Príspevok v téme: Chutí mi sladké a chcem schudnúť
Aliud

Ahoj
Som dievča. Mám 58 kilo a 166cm. Nemyslím si že vážim veľa ale vyzerám tučno. Asi za posledný rok som fakt pribrala...nie je to vidno na váhe ale na mne. Mám chudé lítka ale pribrala som na stehnách- nemám ich vyslovene že megatučné ale nie sú ani najchudšie, z vnútornej strany stehien sa mi začiatkom leta tohto roku začali robiť fialové strie :( brucho nemám veľmi veľké ale keď skáčem alebo bežím cítim ako sa mi trasie... :'( celkovo keď sa na mňa človek pozrie tak nepôsobím tlsto ale mám na sebe veľa tuku
Musím priznať že som odmalička maškrtníčka a jem dosť sladkostí a chcela by som schudnúť...nemienim veľa cvičiť keď tak, tak 3× do týždňa si ísť zabehať, možno nejaké drepy brušáky sem-tam ALE TO PODSTATNÉ ČO SA CHCEM SPÝTAŤ JE že ako sa mám stravovať? Sladkosti by som vylúčila úplne -to je mi jasné ale chcela by som držať takú prísnejšiu a tvrdšiu dietu. Chcem toho jesť fakt málo za deň ale čo a kedy mám jesť keď to bude nutné?
PROSÍM KOMENTÁRE AKO BUDÚCA ANOREKTIČKA SI NECHAJTE PRE SEBA :)

Jarunka12

Ked ma chut na sladke tak si dam horku cokoladu viac percentnu, viem ze je urcite zdravsia ako nejaka ina sladkost

didka206

ja keď mám veľkú chuť na sladké dám si lyžičku kokosového oleja :)) často si kupujem, pretože to využívam na všetko :)) a teraz som to našla so zľavou tu -odkaz odstránený-

ANGEL-DEMON

nepíšeš kolko máš rokov... v prvom rade zdravá strava...
zeleninove jedlá, vela zeleniny jedz... ranajky su najhlavnejsie,
aby si potom nemala vlči hlad večer...
skus najprv len tie sladkosti vylúčiť z jedálnička , nepíšeš čo ješ iné...
aku stravu... a ten beh je super... formuje cele telo.. na stehna a zadok su super koleskove kurčule , teraz v zime na ľadové možeš chodiť...