Koľko majú tvoje deti rokov? Ja mám 13 a snažím sa stravovať zdravo, ale tak, aby to nechutilo otrasne, je to čisto moje rozhodnutie, lebo som presvedčená, že sme to čo jeme. :) Jasné, niekedy si dovolím, ale ja tak všetko s mierou, namiesto cukríkov si dám výživu, alebo ovocie(najlepšie normálne, ale aj mrazené(maliny), to zaženie chuť, aj keď vitamíny tam nie sú, ale lepšie ako cukor), namiesto cukru do čaju si keď tak dávam med, ale môj problém je to, že čistá voda mi nešmakuje vôbec. Napína ma z nej, ale snažím sa ju piť. Dávam si čaj bez cukru...Normálne jedlo jem(veľa zeleniny, šunku veľmi nejem, mlieko nemôžem, ale syry a takto jogurty jem), lebo keď budeš svoje deti obmedzovať, tak možno budú zdravé, teraz(keď sú malé, nwm koľko majú rokov) ale keď budú staršie, tak ich nezdravé veci budú lákať o to viac a už im to nezakážeš, lebo nebudeš s nimi do smrti, tak ich radšej veď k zdravej životospráve, športu...ale nepreháňaj a kľudne im daj okoštovať zo všetkého ,,zakázaného,,(samozrejme keď nie sú veľmi malé)aby neskôr s ničím nepreháňali. Ale sladké vody a takéto sračky by som vylúčila úplne. :)
A chlieb peč keď tak a nepreháňaj s tými bio vecami, lebo skončíš na mizine a zistíš, že tie veci ani také BIO nie sú ako si si myslela. Niet nad domácu výrobu. :) Vtedy aj vieš na 100% čo ješ. :)
Veľa šťastia.