Dobrý večer. Nutne potrebujem odpoveď.
Mám 18 rokov, síce som s nikým nikdy nechodila, vždy ma priťahovali len chlapci. A stále priťahujú. Ide o to, že ma nedávno z ničoho nič začala priťahovať moja spolužiačka. Sme spolužiačky už 2. rok. Prvý rok som k nej absolútne nič necítila. Zrazu to na mňa 5. decembra toho roku prišlo, z ničoho nič ju mám plnú hlavu. Od rána do večera na ňu myslím. Od toho dňa som doma strašne nepokojná, pociťujem silnú úzkosť, je to ešte horšie než to bolo (3. rok sa liečim na panickú poruchu). Ani neviem prečo, nechápem to. Je veeeľmi pekná, milá, vtipná, fajn baba.
Bavíme sa spolu, viac-menej. Som plachá, takže skoro s nikým sa nerozprávam bez problémov. Vždy keď je v miestnosti, sa na ňu MUSÍM pozrieť. Som okolo nej strašne nervózna. Vždy keď sa na mňa pozrie, tak sa mám chuť usmiať. Často sa aj usmejem. Chcem byť vždy v jej blízkosti. Priznám sa, že mám stále chuť sa s ňou bozkávať. Teda len na to myslím, aké by to bolo. Viem, že je na 100% hetero, chodí len s chlapcami, hoci to nič nemusí dokazovať.
Nechápem tomu, lebo nikdy v živote ma žiadne dievča nepriťahovalo, ani som len nepomyslela na to, že by som niekedy niečo cítila k rovnakému pohlaviu. Neviem si predstaviť, žeby som žila so ženou. Vždy si predstavujem ako budem mať manžela, z ktorým by sme sa ľúbili, že by sme mali deti a boli by sme šťastní. Cez základnú školu som bola zaľúbená do dvoch chlapcov. Boli to také platonické lásky. Taktiež ma priťahujú len herci, nie herečky. Naozaj neviem čo si mám o sebe myslieť, či som bisexuálka alebo bi-zvedavá, alebo lesba. Ďakujem za odpovede.
Som bi/lesba ?
tak si bi, oni to tak mozu mat, ze jedno obdobie preferuju muzov, ine obdobie zeny atd
alebo pri kom mas silnejsie pocity, tak podla toho. snad sa najdes. :)
Poznám dvoch pravdepodobne latentných gayov:-) Každý o nich hovorí, že nimi aj sú, to ja neviem a je mi to aj jedno. Jeden z nich povedal šéfovi, keď mu dal výplatu, že: šéfe a už nebudú ešte nejaké bonusy? A on že aké bonusy? A on na to, že bonusy do pusy:-D
S nimi je niekedy fakt po pi.i zábava:-)
Ja za seba môžem k tomu povedať len toľko, že budem vždy na ženy, aj keby som sa trebárs v ďalšom živote narodil ako žena:-)
--------------------------------------------------
Čiže, keď máš erotické sny, tak sa ti raz snívam so ženou a inokedy s mužom? Len tak to možno zistiť na betón.
0vecka - Dúfam že máš pravdu. Len, ja sa na ňu častejšie pozerám a usmievam keď sa na mňa pozrie. Bojím sa, že niečo začne tušiť.
osol - No lieky neberiem už 5 mesiacov, takže neviem či to bude tým.
Občas spolu sedíme na hodinách, vždy sa cítim šťastne, keď som okolo nej, aj som viac zhovorčivá vtedy. Mám veľmi rada jej úsmev a smiech. Je zlatá, veľmi. Len nechápem, prečo z ničoho nič toto cítim. Veď v 18 rokoch by som už mala vedieť svoju orientáciu, či ?
ja som bi neskutocne ma pritahuje jedna krasna zenska s ktorou som obcas v praci... pri zene citit nieco uplne ine ako pri muzoch...
Layla99, no tak to by som nechala tak. Opačné pohlavie sa ti nemôže páčiť.
Ja mám toľko dlhov na krku, že sa z toho idem zblázniť a to posledné čo by som potrebovala teraz riešiť je vypatlaný pracháč-namyslenec, ktorý si myslí že so mnou bude zametať, som zdravá, bezdetná, tak idem makať do rakúskych hotelov a vianoce nech oslavujú doma tí, čo majú malé deti. A nepotrebujem tu chlapa hľadať, na to sem nechodím. Keby som chcela sex a AIDS, tak sa by som išla na Pokec a na Azet, toto tu je anonymne, si myslím.
celebrita preco tie extremy, naco by ti bol hentaky, ked mozes mat normalneho
pre autoku, mozes si ist dat urobit testy k sexuologovi, ked nevies, co si a trapi ta to. podla mna ta to prejde, mas mozno nejaky vedlajsi ucinok liekov.
...ešte dodám: až keď budem mať vlastný byt, potom sa zmením z lesby na hetero a moja predstava o ideálnom partnerovi bude: škaredý, chudobný a zakomplexovaný bezdomovec z ulice, ktorý môže byť rád, že sa vôbec nejaká po ňom pozrela, že ho vôbec nejaká chcela. Takému by nevadilo, že nemám silikónové cecky, to radšej o tri mesiace skôr kúpim byt :) ...keď to nevyjde, pôjdem do kláštora za mníšku :)
celebrita FB - To je pekný plán. :D A nikdy ma žiadne dievča/žena nepriťahovala, vôbec. Ona je prvá a jediná.