Dobrý večer. Nutne potrebujem odpoveď.
Mám 18 rokov, síce som s nikým nikdy nechodila, vždy ma priťahovali len chlapci. A stále priťahujú. Ide o to, že ma nedávno z ničoho nič začala priťahovať moja spolužiačka. Sme spolužiačky už 2. rok. Prvý rok som k nej absolútne nič necítila. Zrazu to na mňa 5. decembra toho roku prišlo, z ničoho nič ju mám plnú hlavu. Od rána do večera na ňu myslím. Od toho dňa som doma strašne nepokojná, pociťujem silnú úzkosť, je to ešte horšie než to bolo (3. rok sa liečim na panickú poruchu). Ani neviem prečo, nechápem to. Je veeeľmi pekná, milá, vtipná, fajn baba.
Bavíme sa spolu, viac-menej. Som plachá, takže skoro s nikým sa nerozprávam bez problémov. Vždy keď je v miestnosti, sa na ňu MUSÍM pozrieť. Som okolo nej strašne nervózna. Vždy keď sa na mňa pozrie, tak sa mám chuť usmiať. Často sa aj usmejem. Chcem byť vždy v jej blízkosti. Priznám sa, že mám stále chuť sa s ňou bozkávať. Teda len na to myslím, aké by to bolo. Viem, že je na 100% hetero, chodí len s chlapcami, hoci to nič nemusí dokazovať.
Nechápem tomu, lebo nikdy v živote ma žiadne dievča nepriťahovalo, ani som len nepomyslela na to, že by som niekedy niečo cítila k rovnakému pohlaviu. Neviem si predstaviť, žeby som žila so ženou. Vždy si predstavujem ako budem mať manžela, z ktorým by sme sa ľúbili, že by sme mali deti a boli by sme šťastní. Cez základnú školu som bola zaľúbená do dvoch chlapcov. Boli to také platonické lásky. Taktiež ma priťahujú len herci, nie herečky. Naozaj neviem čo si mám o sebe myslieť, či som bisexuálka alebo bi-zvedavá, alebo lesba. Ďakujem za odpovede.
Som bi/lesba ?
Keď ťa priťahujú aj muži aj ženy, tak potom si bi. M§a nepriťahuje nikto. To ma začne, až keď budem mať vlastný byt. Potom ma budú priťahovať škaredí, chudobní a zakomplexovaní. Dovtedy môžem byť kľudne za lesbu :) Takto som si to naplánovala :)
Layla99 radim z vlastnej skusenosti podla mna si mierne bi a lebo si dlho nic nemala s chlapom tak si sa zakukalo do zeny. Ked si najdes chlapa tak to prejde a zeny ta budu lakat len velmi vynimocne.
a_dr1a - No spoločné záujmy nemáme žiadne. Ona chodí na zábavy, mňa to tam vôbec neťahá. A nemôžem si pomôcť, ale nie sú to tie pocity čo popisuješ. Myslím, že aj keby som bola jej kamarátka, aj tak by som tie city k nej mala.
Poradí aj niekto iný ?
Nemyslela som na ziarlivost ci zavist. Proste ta fascinuje v dobrom, paci sa ti ako clovek osobnost baba. Zeby si sama rada bola ako ona, spravala sa ako ona ai.
Zisti si o nej co najviac (ci nenajdes nieco - co by vas spajalo a mali by ste spolocne temy rec: rovnake konicky zaujmy knihy hudba moda sport umenie ai), alebo ci nemate spolocnych znamych kamosov...
Tie er. predstavy mozu byt aj tym, ze si nou tak fascinovana "posadnuta", paci sa ti...vela na nu myslis. Tebe by stacilo zrejme byt s nou kamoska, travit s nou viac casu nez ta sexualna stranka. Citis z nej spriaznenu dusu ai
a_dr1a - Viac-menej, ale nežiarlim na ňu, vôbec. Ja chcem skôr s ňou byť väčšia kamarátka, viac sa rozprávať. A pretože som plachá, tak sa so mnou aj menej rozpráva a aj odlišne, ako s inými dievčatami. Jednoducho ja sa neviem vzchopiť a hovoriť s ňou bez problémov a o hocičom. A neviem ako to urobiť. AD do seba znova pchať nebudem. Ale teraz toto neriešim. Teraz riešim to, že vážne ma priťahuje. Neviem možno je to tým, že vážne chcem byť s ňou dobrá kamarátka, ale nerozumiem, prečo mám tie romantické city k nej. Nie je to žiadna závisť alebo, že chcem byť ako ona. Jednoducho som z nej normálne hotová.
Nemusis byt hned BI ci 4%...to by sa prejavilo uz zrejme skor, puberta dozrievanie ai.... Pises o nej, ze je "veeeľmi pekná, milá, vtipná, fajn baba"....
A ty si skor opak. Uzavreta ticha placha introvertka ai. Ona vztahy s chlapcami mala a ma. Ty zatial zrejme nie. Mozno len tuzis byt taka, akou je ona sama. Zeby si rada bola ako ona, spravala sa ako ona, bola oblubena brana chcena inymi/vsetkymi ako je ona, mala niektore jej vlastnosti vyzor osobnost povahu ai. Je pre teba mozno vzor, identifikujes sa s nou.