Poraďte mi prosím vás nejaký účinný balzám na pery, niečo podobné ako Carmex.. Už takmer 2 mesiace ma trápia suché pery.. Stačí keď si umyjem tvár, zmyjem balzám z pier a hneď sa začínajú ako keby zcvrkávať :( Začala som jesť aj B-complex, dodržiavať pitný režim a stále sa nedokážu vrátiť do normálu, poraďte niečo
Extrémne suché pery
Ela to znie zaujímavo, pozriem dačo o tom
ahojte, ja si myslím, že je to celková vnutna vec, mala som dost problémy so suchou pokožkou, potom aj vlasy lupiny, nechcty slabé .. čitala som dosť o kolagene aaaa tak som nakoniec natrafila na slovenské firmu powerlogy.com od nich si kupujem a plus bambucke masloo si kupujem na hydradaciu .. moja celková suchá pokožka sa zlepšila ..
Ahoj, La Roche-Posay Cicaplast balzam na pery je veľmi dobrý, zanecháva pery hydratované a vláčne.
Skúšal niekto Blistex ?
didka206 - áno, písala som o ňom o pár príspevkov nižšie :)
ja objednavam stale bambucke maslo a použivam na všetko kedže je prirodne, na plet,pery,telo :)))) mega vec a rozne vone :) ja kupujem tu -odkaz odstránený-
ahoj .... ja používam najviac carmex a dá sa objednať aj na slovensku.. parfums (notino - po novom) ho majú na 100% skús pozrieť tu -odkaz odstránený-
No, ja už od malička bývam v tom istom byte, takže to u mňa asi nijako nebude súvisieť
Ja som mala kedysi tento problém, keď som bývala v jednom byte. Nonstop suché pery a herpesy. Ten problém nastal, keď som do toho bytu prišla bývať a skončil sa, keď som sa odtiaľ odsťahovala.
ANGEL-DEMON - používam balzámy pravidelne, preto som bola prekvapená prečo sa mi stalo niečo také.. Labello, Helle aj Astrid som skúšala, pre mňa je to moc ľahká textúra a mám pocit, akoby ostávali len na povrchu pier. Preto som spomínala ako príklad Carmex - to je úplne iná liga, avšak necháva v ústach výraznú pachuť (čo sa mu dá odpustiť za tie zázraky čo dokáže) ale po 2 mesiacoch neustáleho používania už to začína byť maličko nepríjemné.. Preto hľadám nejakú náhradu.. Ale tú vazelínu asi vyskúšam, to už mi hovorilo viac ľudí.. Neskúšali ste niekto balzámy napr. od Nuxe, La Roche-Posay alebo Blistex ?