Extrémne suché pery

Príspevok v téme: Extrémne suché pery
Petra321

Poraďte mi prosím vás nejaký účinný balzám na pery, niečo podobné ako Carmex.. Už takmer 2 mesiace ma trápia suché pery.. Stačí keď si umyjem tvár, zmyjem balzám z pier a hneď sa začínajú ako keby zcvrkávať :( Začala som jesť aj B-complex, dodržiavať pitný režim a stále sa nedokážu vrátiť do normálu, poraďte niečo

viktoriabb

ja mam tento problem v zime taktiez hrozne popraskane suche pery pouzivam striedavo med,jeleni loj,uzivam b-komplex

ANGEL-DEMON

no a kedze mam problemy s rukami ze mam permanentne suche, tak pouzivam vazelinu z DM, ktora ma vsestranne vyuzitie..
tak vecer pred spanim si natriem nou aj pery,.. je super aj na vyštipaný nos od nádchy, ked si clovek natrie vecer , rano sa zobudi , nos uz nebolí, nestipe...
takze kupim len vazelinu, ktora vydrzi veeelmi dlho, minimálne polroka..
a ušetrim peniaze za nejake kremy na ruky, mastičky na nos, kremy na nohy, päty,...na lakte..... kedže je všestranna, ....

ANGEL-DEMON

asi preto že pery si treba balzamovať stále a nie iba 1x do roka...
ja pouzivam balzam denne, aj v práci mam pri sebe stále -je to moja povinná výbava..
napriklad LABELLO mi vysusuje pery napr. ružové..
najlepšie su asi tie bez farbiacich efektov..
ja pouzivam tieto...
HELLE- tesco
ASTRID- som mala raz ale bola som spokojna tak pekne vonal, kupila som v kauflande, bola to kupa z nudze lebo zrazu som nemala balzam neviem ako je to mozne,...ale bola som spokojna...
PRINZESSIN -DM, je asi TOP z tychto kedze dlho ho citit na perach, zanechava na nich akoby nejaky "mastny ci olejovy pocit" a ak sa aj dostane do ust nema nejaku nechutnu prichut, je bez prichuti...

Petra321

Nie je to chvíľková záležitosť, nie je to žiadne placebo ani neviem aký psychologický problém. Povedala by som, že takéto riešenie je vhodné pre iné problémy, takže by som poprosila ešte nejaké rady od ľudí, alebo teda skôr od žien :)

Iiiii

No, povedal som len toľko, že niekedy je to tak, že čím viac niečo riešiš, tak tým viac si potom nútená to riešiť. To je taký paradox.
Nechaj tie pery na pokoji aspoň týždeň a uvidíš, že sa to dá do poriadku aj samo od seba, ak sa budeš dobre stravovať.

Iiiii

Každý by chcel mať pery ako Katy Perry:-) Zmyslom používania čohokoľvek je to, aby to ľudia používali stále. To ostatné si domysli.
Môj bratranec sa ma dnes pýtal, že prečo sa mi ten tvoj pes tak teší, keď ma ani nepozná? A ja mu na to hovorím: pohladkaj ju a potom prídeš na to, prečo sa ti tak tešila:-) Úžasné aké začínajú byť tie zvieratá inteligentné, už dopredu sa tešia, keď niekomu chcú odhryznúť ruku.