Mám pocit že v poslednej dobe niesom zdravá. Mám občas závraty, občas pri rozprávaní sa u mňa prejavuje porucha reči, neviem vysloviť vetu, komolím slová, je mi horúco často, som unavená, ospalá, cítim slabosť, mám chuť najmä na ovocie a napr. na mäso menej.
Je to dôsledok stresu lebo mám toho veľa, študujem a zároveň chodí na dohodu brigádovať takže chodievam domov neskoro podvečer unavená že padá do postele. Mám nepravidelné stravovanie a dosť sa nalietam, do školy, zo školy domov, potom na brigádu tam sa namakám a domov...
Nebola som u lekára, bojím sa že to bude niečo vážne... rakovina? skleróza multiples, niečo neurologické.... neviem a preto sa pýtam vás. Vie sa niekto k tomu vyjadriť na základe týchto príznakov?
Ďakujem
Čo mi vlastne je, vie sa k tomu niekto vyjadriť?
dojakmiso... j*bka nam????
to si na zaklade coho prisiel ze toto je pricinou?
kedy si naposledy sexovala ? potrebujes sex ty nesexujes ?
Zrus si brigadu ved len samotne studium ta mozno vycerpava. Ak nechces niekde na ulici skolabovat od vysilenia tak skoci s brigadou. Telo ma svoje medze a na 100% nemoze ist neustale. Ma svoje rezervy ale tie raz dojdu ⏳a ty sa najdes v nemocnici.
Skonci s brigadou a daj sa do poriadku, pravidelna strava,dostatocny spanok a relax ta znovuzrodia. Inac ti hrozi kolaps a zdrav. problemy.
tiez sa priklanam k chybajucim vitaminom a este aj k nizkemu tlaku.
Dievča, dievča,
mala by si zo svojho tempa poriadne zľaviť!!! Veď makáš ako jeden kôň. Odpovedala Ti už Tonerieš. Ja ju len doplním. Môžu Ti chýbať aj minerály, a preto Ti odporúčam poriadnu preventívku u obvodnej! Mne sa nepáči tá porucha reči. Ak to nemáš z vyčerpania, potom budeš musieť k odborníkovi.
Takže ešte raz, okamžite obmedz svoje aktivity, kým úplne neskolabuješ, nauč sa relaxovať, choď k obvodnej, kt. Ti okrem iného dá vyšetriť krv a uvidíš, čo ďalej.
treba ist neurologovi cim skor tym lepsie diagnoza sa cez net tazko urcuje...
podla mna ti chyba zelezo, vitaminy skupiny B a mozno aj magnezium
swistica tyn si ju uz vystrasila podla mna aspon tu diagnozu si mohla napisat
Čiže tie problémy boli viazané len na to jedno miesto.
Asi by si potrebovala viac spánku. Možno, že sa to cez prázdniny zlepší.
...psychický podklad sa môže pripisovať aj takým problémom, ktoré sa vyskytujú len na určitom mieste. Napríklad len v súvislosti s bývaním v určitom byte. Napríklad ja som istý čas bývala v jednom byte a mala som tam všelijaké čudné problémy: takmer nonstop veľmi silné, vodnaté nádchy a herpesy, potom to, že som sa strašne potila, napríklad som sa osprchovala, utrela do uteráka a do troch sekúnd po utretí som bola znovu rovnako mokrá ako pred utretím, ale od vlastného potu, potom to, že mi neprichádzal vzduch do pľúc, že nadýchla som sa veľmi zhlboka, vdýchla som do seba veľké množstvo vzduchu, ale na ceste medzi nosom a pľúcami sa ten vzduch niekam vytratil a do pľúc nedorazilo vôbec nič, ďalej všetky retiazky na krku mi spôsobovali alergické reakcie, ale len na krku a na iných častiach tela nie, potom stále sa mi točila hlava, bolo mi úplne na odpadnutie, strácala som pamäť, bola som chorobne bledá a cudzí ľudia na ulici sa ma pýtali, či som chorá. Stále som si myslela, že odpadnem, hoci spánku som mala dosť. Akonáhle som sa z toho bytu odsťahovala, tak všetky tieto problémy akoby záhadne zmizli a už sa nevrátili. Bojím sa toho bytu. Už by som sa tam nevrátila. Boli tam plesne a bola to dosť stará historická budova, asi aj vyššia vlhkosť vzduchu. A nemohlo to byť psychického rázu, keď sa to vyskytovalo len tam a nikde inde.
Treba neurologicke vysetrenie. Nebudem pisat diagnozu, ktora mi napadla podla priznakov, lebo to sa cez net diagnostikovat neda a nechcem mozno zbytocne strasit. Treba vsak eliminovat stres a ist na vysetrenie.