Mám pocit že v poslednej dobe niesom zdravá. Mám občas závraty, občas pri rozprávaní sa u mňa prejavuje porucha reči, neviem vysloviť vetu, komolím slová, je mi horúco často, som unavená, ospalá, cítim slabosť, mám chuť najmä na ovocie a napr. na mäso menej.
Je to dôsledok stresu lebo mám toho veľa, študujem a zároveň chodí na dohodu brigádovať takže chodievam domov neskoro podvečer unavená že padá do postele. Mám nepravidelné stravovanie a dosť sa nalietam, do školy, zo školy domov, potom na brigádu tam sa namakám a domov...
Nebola som u lekára, bojím sa že to bude niečo vážne... rakovina? skleróza multiples, niečo neurologické.... neviem a preto sa pýtam vás. Vie sa niekto k tomu vyjadriť na základe týchto príznakov?
Ďakujem
Čo mi vlastne je, vie sa k tomu niekto vyjadriť?
vyčerpanie, únava.. poľav z tempa kúsok a bude všetko ok :)
Nemyslím si, že je to niečo vážne. V príspevku si si aj sama odpovedala. Je to dôsledok stresu, nepravidelnej stravy, vyčerpania, strachu z choroby. Začni užívať magnézium, poriadne sa stravuj, hlavne zeleninu, ovocie, obilniny, orechy. To maj ako prioritu aj keď času je málo, najesť sa dá vždy, ak povieš, že nie, tak sú to iba výhovorky. Telo je citlivé Aby mohlo telo a mozog poriadne fungovať musí mať dostatok vitamínov a regenerácie. Uvidíš, že ti hneď bude lepšie a aj ostatné veci nebudú také stresujúce. Tiež mávam kadejaké prejavy keď málo jem, namakám sa v práci. Úzkosti, slabosť, napätie...skrátka o telo sa musíš starať :) A neboj nemáš žiadnu sklerózu ani rakovinu :D