Ahojte,
po celých 5 rokoch sa konečne odvážil môj priateľ, aby ma požiadal o ruku. Čakala som to už dávnejšie, lebo máme spolu plány, ale on sa k tomu nemal. Dokonca k nám prišiel až po 4 rokoch a keďže si s otcom nesadli, tak viac ani nie je ochotný. Teraz som dostala od neho prsteň za necelých 30 eur strieborný, takže mám o ňom vážne pochybnosti. Finančné problémy nemá, ale ja už pochybujem o tom, že ma má vôbec rád. Čo myslíte, reagovať nato, alebo nie? Ja k nim chodím, on k nám už nechce a ani jeho rodičia nie. Môj budúci svokor sa s ním totiž stihol pohádať aj cez telefón.
Cena našej lásky?
láska sa nemeria cenou
mala by si sa tešiť, že mal vôbec snahu ;)
Vaša láska si myslím že je na bode mrazu a keď už teraz máš také pochybnosti tak si ho neber, je vidno že vaša láska nie je asi ideálna a len by si sa trápila
To, že láska má "cenu" som ani len netušila. No jo, Kýčera, musíš sa ešte veľa učiť, veľa učiť!!! : D Každým dňom sa tu objaví aspoň jedna perla. Pre tých čo radi odpisujú - nie "perlí" sa sviniam nehádžu, ale PERLY!!!
nechapem ci sa zase nejake deticky nudia ale v poslednej dobe je to tu sama fake tema..niekto zalozi temu rozbehne sa tu diskusia a uz dotycny autor nato potom vobec nereaguje...naco tu spamuju
Napísala si príliš málo aby sa z toho dalo niečo usudzovať, nevieme ani, prečo sa vaše rodiny pohádali. Či ťa má rád musíš cítiť, podľa toho ako sa k tebe chová, z toho, či ti kúpil prsteň za 10 alebo 1000 eur sa to zistiť nedá. Možno len považuje šperky za zbytočnosti ale inak na tebe nešetrí.
Láska nemá cenu
Vymyslena tema , sprostost ako brno....
Niektorych ludi to tu bavi....
ach boze tato dnesna doba a dnesne zmyslanie je na zaplakanie. Dnes su uz ludia neni spolu preto lebo im je spolu dobre a lubia sa ale preto aby sa ukazovali chodili na co najdrahsie svadobne cesty a dovolenky nosili najdrahsie a znackove handry zrali v drahych restikach a vsetko to prinajlepsom vesali na fb.A nakoniec vidite v takychto rodinkach to najviac nefunguje. Ludia uz fakt nevedia co su to hodnoty. Hlavne ze sa ukazeme ale bude nam spolu naprd.Mam znamych ukazkovy par maju peniaze chodia cestuju on je pravnik ona ma tiez vs a dobre miesto ale bije ju krici nanu aj na decka. Stoja tie peniaze fakt zato aby clovek poprel sameho seba? Na uvodnom prispevku je vidno ubohost autorky temy proste nepozera uz nato ze je s priatelom 5 rokov ale len na cenu prstena. Podla mna taka osoba nieje zrela pre manzelstvo lebo nevie skutocne o com je zivot. Ja osobne by som si taku babu za zenu v zivote nevybral.