Dobrý deň, potrebovala by som poradit alebo aspon pocut nazor nezavislej strany. Mam priatela, 7 mesiacov, z toho 6 mesiacov spolu zijeme, spolocne byvanie navrhol on. Vsetko bolo uzasne a krasne do doby nez mi priatelka jeho kamarata povedala ze si mam davat pozor na jeho ex lebo pol roka pred tym ako sme sa dali dokopy povedal ze ju este miluje. Povedal to ked bol opity ale to ho samozrejme neospravedlnuje. Mam strach ze ju miloval a so mnou si zacal aby na nu nemyslel. Ked som sa ho na to pytala povedal ze ju nemiluje a ze ju nemiloval ani ked si so mnou zacinal, a ze to co povedala ta priatelka toho kamarata to urcite nepovedal ze vie ze sa o nej bavili,ale urcite nepovedal ze ju miluje. Dost ma to zarazilo lebo boli od seba 5 rokov a medzi tym mal este dva vztahy, kratkodobe. Lenze cakali spolu dieta, o ktore potom prisla a nakoniec sa vydala za ineho. Co myslite ako to bolo ? Mam tomu pripisovat vyznam? Neviem co mam robit no trapim sa nad tym :(
venovať tomu pozornosť
dalšia ferihitka :D
Mozno mas pravdu, je fakt ze ona sa so svojim chalanom stale len hada mozno sa nezniesla pozerat na to ako su druhi stastni a ona nie. On mi nikedy neklamal, ale zaroven viem ze ked miluje tak so vsetkym, nepochybujem o tom ze ma teraz miluje, ale na ich babo sa tesil takze to bola isto velka laska a taketo city len tak neyprchaju, takze kto vie ako to bolo na zaciatku nasho vztahu :/
preboha nebuď naivná. A čo keď ti pravdu hovorí priateľ? To ťa nenapadlo? Nie si jediná na svete on sa ťa nepotrebuje držať ako kliešť. Mal priateľky pred tebou, nájde si inú aj po tebe. Takže on určite nepotrebuje klamať kvôli tomu, aby ťa nestratil.
Skús pouvažovať nad tým, že pravdu hovorí tvoj priateľ. Prečo, lebo jeho poznáš, vieš aký je (chceš povedať, že ti zvykne len tak sem tam klamať aj v iných veciach??), s ním chodíš, dokonca bývaš. O tej kočke čo ti to povedala vieš čo? Je to čistá, nepoškvrnená panenka mária, čo všade hlása iba pravdu, lásku a mier. To určite.
A preco by mi klamala? Aky by na to mala dovod? Kdez to on ma dovod klamat ,aby ma nestratil. A urazat ma tu nemusis, ak sa ti to nepaci, neviem preco sa vobec zapajas do diskusie.
*že videla tvojho sa bozkávať s inou, aj keď by nič také v živote neurobil...
ty veríš hocijakej blbosti, čo ti kto nakuká?? Dokonca cudzej osobe viac ako priateľovi? No to si na tom dosť zle. To keď ti nejaká trubka povie, že videla tvojho sa bozkávať s inou, uveríš jej? Pane bože... chudák tvoj chlap. Ale čo si našiel, to má.
kvetinka priatelka tvojho kamarata je mozno nestastna osoba co potrebuje druhym ludom robit zle... takych mas na slovensku kopu takze by som sa ani necudovala... neber vazne vsetko co ti kto nakeca ale zi podla seba . Nekaz si vztah a spolocne byvanie
lenze vy chlapi taky ste ze dokazete byt s druhou aj ked milujete inu. A o to ja fakt nestojim to budem radsej sama aj ked ho milujem :(
Ak o neho nechceš prísť, tak by si ho mala viac kontrolovať, aby ti neubzikol.
dalsia zbytocna tema o nicom... byva s tebou a ty riesis jeho ex co si zobrala druheho...boze baby...